- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Her defasında odadan çıkıyorsa dikkatimi çeker sanırım. Arada bir oluyorsa istediği yerde konuşabilir.her defasında yapmasından bahsediyorum , bir yerden sonra sizinde dikkatinizi çekmez mi ,
tlf çalsa alıp içeri gitse , bence çeker
Eşim de ben de telefon çalınca alıp oda değiştiririz. Bunda dikkat çekecek ne var ki?her defasında yapmasından bahsediyorum , bir yerden sonra sizinde dikkatinizi çekmez mi ,
tlf çalsa alıp içeri gitse , bence çeker
Keşke her görümce sizin kadar düşünceli olsa benimkiler aramız bozulsun diye açık açık neler yapıyorlar hiç de vicdan da yapmıyorlar sizlik bişey yok bence burda kardeşiniz suçluKızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Kardeşiniz sizin ters bişey söyleyeceğinizi düşünüyor önlem alıyor muhtemelen.Ya kardeşimde akıl sorunu var galiba.başkasına yapmıyormuş ne zaman benimle konuşsa gelin yanına geldiğinde pat hoparlörden çıkıyormuş.gelin haklı ben de ona hak veriyorum.bunarada gelin anneme anlatmış olayı annem bana anlattı.
Sizin öncesinde bir tartışmanız, anlaşmakta zorlanmışlığınız falan mı oldu? Niye özellikle size yapıyor? Kardeşiniz yetiştirseydi karışmayın derdim ama annenizden gelmiş haber bu durumda birşey söylenmeli mi bilemedim.Ya kardeşimde akıl sorunu var galiba.başkasına yapmıyormuş ne zaman benimle konuşsa gelin yanına geldiğinde pat hoparlörden çıkıyormuş.gelin haklı ben de ona hak veriyorum.bunarada gelin anneme anlatmış olayı annem bana anlattı.
Biz oda değil direk balkonda konuşuruz ailelerimizle yani ne konuşulduğunu duymayız Kudra hiç aklıma gelmedi beni mi çekiştiriyorlar diye.Eşim de ben de telefon çalınca alıp oda değiştiririz. Bunda dikkat çekecek ne var ki?
Hiç umursamıyorum sanırım ben böyle şeyleri. Görümcem benim hakkımda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Sülalem raadBiz oda değil direk balkonda konuşuruz ailelerimizle yani ne konuşulduğunu duymayız Kudra hiç aklıma gelmedi beni mi çekiştiriyorlar diye.
Ama özellikle ben geldiğimde içeri ses alınıyorsa ya da konuşmanın devamında odayı değiştiriyorsa bende benim hakkımda konuşulduğunu düşünürüm. Yoksa zaten bence biri televizyon izliyorsa onu rahatsız etmemek için başka yerde konuşulması doğru olan
Evet bir keresinde sitemli konuşmuştum kızmıştım ona kardeşimle telde konuşurken.o da duymuş.bu da benle konuşurken hoparlörde trl ama ne. Zaman kadın gelse yanına pat kapatıyormul teli kadın da çıldırıyoe haklı olarak.Sizin öncesinde bir tartışmanız, anlaşmakta zorlanmışlığınız falan mı oldu? Niye özellikle size yapıyor? Kardeşiniz yetiştirseydi karışmayın derdim ama annenizden gelmiş haber bu durumda birşey söylenmeli mi bilemedim.
Ahaha aile içinde özel konuşmaları bende umursamam saygı duyarım konu bensem bilmek istemem kötü olabilirHiç umursamıyorum sanırım ben böyle şeyleri. Görümcem benim hakkımda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Sülalem raad
Evet bir keresinde sitemli konuşmuştum kızmıştım ona kardeşimle telde konuşurken.o da duymuş.bu da benle konuşurken hoparlörde trl ama ne. Zaman kadın gelse yanına pat kapatıyormul teli kadın da çıldırıyoe haklı olarak.
Hmm supheli hareketler bunlar, oyle algilanir ,kardesinin hatasiKızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?