Benim yüzümden kardeşimin karısı çıldırmış

Konu sahibi kusura bakma ama ben hiç samimiyetinize inanmadım. Bnce siz bunu birkere değil çoğu kez yaptınız.gelini çıldırmak için kardesinizi arıyorsunuz ? Siz sürekli kardeşinizle ne konuşuyorsunuz acaba. Yüzyüze geldiğinizde konussaniz olmazmi ?

Buraya da gelmiş günah çıkarıyorsunuz yorumlar ne olacak diye.

Annenizde hemen size yetiştirmiş gelin çıldırmış diye. anne kiz bol dedikodu yapiyosunuz belli.kardeste size güvenmediği için hoperlorden almak zorunda kalıyor

Kardesi değil gelin kaynanaya söylemiş kaynanada kalkmış kızına yetiştirmiş

Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.

Bravo şimdi tanidim sizi ? Sizde kendinizi suçlu hissedecek göz yok.arkadasiniz sırf size birini önerdi diye bu lafları etmistiniz.

Gelin hakkında neler dediniz acaba kardeşinize .başka diyicek söz yok

Durum sizlik değil ama kardeşinizin yaptığı ablamla senden gizli konuşuyoruz düşüncesi oluşturuyor.

Yurrrruuuu beee aslan aslan ....

Kardeşinizin yaptığı hata
Gelinin aklında sürekli sizinle ilgili kötü izlenimler oluşmasına sebep olmuş

Aynen öyle olmuş bencede. Yüzyüze konuşursa gelini nasıl çıldırtacak(!) sürekli kinayeli laflar varsa adam korkudan içeri alıyor telefonu . Geline sabır diliyorum gerçi o da yavaştan patlamaya başlamış yakında bu kadar konuşamaz kardeşiyle telefonda

Bence düşünmemis bayaa konuşmuşlar, yoksa adam neden kapatsın hopörlörü.. belli ki devamlı da oluyor bu durum ki gelin kızmış.. yoksa bir kere olsa neden kızsın.. belli ki konuştuklarini karısı duymasın istiyor ki kapatıyor

Yorumları beğenmeyenler bir de kendi fikirlerini yazsalar da biraz aydınlansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…