- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Annem nasıl sattıysa geri alacak diyor bir kaç yere telefon ediyordu o daAy cok uzücu babanizin yaninda polise haber verdim kuyumculara kameralara bakacaklar deyin .Yada tek tek gidip kuyumculara sorun dun yüzuk getiren oldumu manevi degeri var parasini verip geri alacağız deyin .Bilemedim .Zor bir durum.
Ben gidenlere değilde anneme üzülüyorum onun o çaresizliğine elimden bir şey gelmeyeşine. İnşallah tek temennim buDoğruysa eğer annenize çok üzüldüm
Umarım anneniz bunları unutacak kadar güzel bir hayat yaşar
Polisi karıştırmadık annem istemedi. Nasıl aldıysa öyle yapacak diyor ya bakalım. Düğün nişanlım askerde o gelince olacak ona böyle bir şey söyleyemem zaten. Evet hiç tepki bile göstermedi annem ağlarken..Şimdi bence zaman kaybetmeyin. Polise durumu bildirip kuyumculara bakin. Ama nisanlinizada birsey caktirmada yerine yenisini koyun bir sekilde.
Dugununuz ne zaman. umarim anneniz huzura erer.
Zaten adam olan evinde yuzuk calinsa elin ogluna mahcup olmayalim diye o evi yilar arar bulur.
Demesi zor ama uzme sende kendini canim her şerde bir hayir vardir.
Bir baba niye böyle yapar kiAynı benim babam
Pislik olduğu için.. benimki kumara veriyo maalesef.. halbuki zengin bir ailenin oğlu babam.. ama kumar mahvetti hepimizi.. ben sildim babamı.. bide sorunca kendini duvardan duvara vuruyo.. bikaç zaman sonra gülerek ben aldım diyo.. kendinde hak görüyo..Bir baba niye böyle yapar ki
Benim babam da kumar oynuyor kaç defa kavgalar oldu hala aynı değişen hiç bir şey yok.Pislik olduğu için.. benimki kumara veriyo maalesef.. halbuki zengin bir ailenin oğlu babam.. ama kumar mahvetti hepimizi.. ben sildim babamı.. bide sorunca kendini duvardan duvara vuruyo.. bikaç zaman sonra gülerek ben aldım diyo.. kendinde hak görüyo..
Aynen cnm.. inan her zmn babamın ölmesi için dua ediyorumBenim babam da kumar oynuyor kaç defa kavgalar oldu hala aynı değişen hiç bir şey yok.
Öyle de düşünme her ne kadar kötü de olsalar daAynen cnm.. inan her zmn babamın ölmesi için dua ediyorum
o zaman kuyumculara bir bakin babaniz yaptigini kanitlayin bence. ilerde lazim olabilir. Neden suclular utanmaz şu hayatta...Polisi karıştırmadık annem istemedi. Nasıl aldıysa öyle yapacak diyor ya bakalım. Düğün nişanlım askerde o gelince olacak ona böyle bir şey söyleyemem zaten. Evet hiç tepki bile göstermedi annem ağlarken..
Nerdekine verdi o mu yaptı gerçekten bilmiyorum ama yerine alacak galibao zaman kuyumculara bir bakin babaniz yaptigini kanitlayin bence. ilerde lazim olabilir. Neden suclular utanmaz şu hayatta...
Kötü ötesi bence.. ölse gram ağlamıcam.. cnm daha geçen annemin küpesini çaldı.. sonra kendini duvarlara fırlattı ben almadım diye.. nerdeyse bizi öldürecekti.. kaçtık odaya saklandık.. daha neler neler..Öyle de düşünme her ne kadar kötü de olsalar da
sizinki hep suçlu hem güçlü Allah sabır versin canım. Bizde de annem konuştu konuştu bağırdı çağırdı gram sesi çıkmadı çok ilgincime de gitti normalde esip gürler kendisiKötü ötesi bence.. ölse gram ağlamıcam.. cnm daha geçen annemin küpesini çaldı.. sonra kendini duvarlara fırlattı ben almadım diye.. nerdeyse bizi öldürecekti.. kaçtık odaya saklandık.. daha neler neler..
Annemin deyimiyle yavuz hırsız.. düşün eve gelen misafirlerden bile çalmış herkes annemden şüphelenmiş.. çünkü babamın ailesi gerçekten zengin bi aile.. babam kendini de bizi de mahvetti..sizinki hep suçlu hem güçlü Allah sabır versin canım. Bizde de annem konuştu konuştu bağırdı çağırdı gram sesi çıkmadı çok ilgincime de gitti normalde esip gürler kendisi
Evet gerçekten öyleymiş ya Allah yardımcın olsunAnnemin deyimiyle yavuz hırsız.. düşün eve gelen misafirlerden bile çalmış herkes annemden şüphelenmiş.. çünkü babamın ailesi gerçekten zengin bi aile.. babam kendini de bizi de mahvetti..
Evet hemde çok üzücü yüreğim acıyor onlara kadar geldi mi diyorum işteYa benzerini bende yasamistim canim.. Denize giderken esimle alyanslarimizi cikarip kucuk el cantama koymustuk. Dondugumuzde yoktu butun evi aradik taradik cantalara her yerlere baktik el cantami defalarca dokup baktim esim de defalarca icindeki esyalari cikarip bakti ama yok oldu sanki. Artik ben uzuntuden hickira hickira aglamaya baslayinca alyanslarimiz kucucuk cantaya geri gelmisti. Benim de yegenim vardi muhtemelen aldi ben uzulunce geri koydu.. Yani kardeslerin yapsa dayanamazlardi canim kucukler cunku.. Sende babana yakistiramiyor olabilirsin ama sanirim annen de sende farketmissin. Zor ve uzucu bir durum..
Bende babadan cok dertliyim cok iyi anliyorum seni. Kendini o kadar dusurmesi zoruna gidiyor ve ne yazik ki bazi kizlar kadar sansli olamiyoruz ben hep dusunurum baska baba kizlari gorunce imrenirim keske derim ama secme sansimiz yok maalesef.. Umarim hatasini farkeder ve telafi eder utanc verici bisey cunku..Evet hemde çok üzücü yüreğim acıyor onlara kadar geldi mi diyorum işte
umarim o yapmamistir. Bir yerden bulursunuz yakin zamanda.Nerdekine verdi o mu yaptı gerçekten bilmiyorum ama yerine alacak galiba
Evet öyle maalesef hani tamam eve karşı sorumsuzdu bizlerle fazla ilgilenmezdi ama istemeye geldiklerinde ağladığını gördükten sonra şimdi böyle yapması çok acıttı içimi. Çünkü beklemiyordum kesinlikle, annem derdi ortalığa bırakma diye ama böyle olacağını bilemezdim. bilsem hiç yapar mıydım kendimi suçlu hissediyorum nedenseBende babadan cok dertliyim cok iyi anliyorum seni. Kendini o kadar dusurmesi zoruna gidiyor ve ne yazik ki bazi kizlar kadar sansli olamiyoruz ben hep dusunurum baska baba kizlari gorunce imrenirim keske derim ama secme sansimiz yok maalesef.. Umarim hatasini farkeder ve telafi eder utanc verici bisey cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?