CennetKokusu_ Ada Cemre'mden öncesi yok... Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.170 Emoji Skoru 895 Puanlar 63 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Browni_intense #61 senle ne alakası var bu düpe düz hırsızlık...
Browni_intense Mom to be ❤❣ Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.315 Emoji Skoru 6.017 Puanlar 108 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Browni_intense #62 Cennet Kokusu_ .!.: senle ne alakası var bu düpe düz hırsızlık... Genişletmek için tıkla... Annemin sözünü dinleyip koymasam bunların hiçbiri olmayacaktı
Cennet Kokusu_ .!.: senle ne alakası var bu düpe düz hırsızlık... Genişletmek için tıkla... Annemin sözünü dinleyip koymasam bunların hiçbiri olmayacaktı
CennetKokusu_ Ada Cemre'mden öncesi yok... Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.170 Emoji Skoru 895 Puanlar 63 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Browni_intense #63 Browni_intense .!.: Annemin sözünü dinleyip koymasam bunların hiçbiri olmayacaktı Genişletmek için tıkla... kendi evin kendi yüzüğün nereden bileceksin babanın bunu yapacağını? bir insan kendi evinde eşyasını istediği yere koyamayacaksa nereye koyabilir ki?
Browni_intense .!.: Annemin sözünü dinleyip koymasam bunların hiçbiri olmayacaktı Genişletmek için tıkla... kendi evin kendi yüzüğün nereden bileceksin babanın bunu yapacağını? bir insan kendi evinde eşyasını istediği yere koyamayacaksa nereye koyabilir ki?
CennetKokusu_ Ada Cemre'mden öncesi yok... Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.170 Emoji Skoru 895 Puanlar 63 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Browni_intense #64 Browni_intense .!.: Annemin sözünü dinleyip koymasam bunların hiçbiri olmayacaktı Genişletmek için tıkla... kendi evin kendi yüzüğün nereden bileceksin babanın bunu yapacağını? bir insan kendi evinde eşyasını istediği yere koyamayacaksa nereye koyabilir ki?
Browni_intense .!.: Annemin sözünü dinleyip koymasam bunların hiçbiri olmayacaktı Genişletmek için tıkla... kendi evin kendi yüzüğün nereden bileceksin babanın bunu yapacağını? bir insan kendi evinde eşyasını istediği yere koyamayacaksa nereye koyabilir ki?
Browni_intense Mom to be ❤❣ Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.315 Emoji Skoru 6.017 Puanlar 108 22 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Browni_intense #65 Cennet Kokusu_ .!.: kendi evin kendi yüzüğün nereden bileceksin babanın bunu yapacağını? bir insan kendi evinde eşyasını istediği yere koyamayacaksa nereye koyabilir ki? Genişletmek için tıkla... Evet öyle bilemedim işte
Cennet Kokusu_ .!.: kendi evin kendi yüzüğün nereden bileceksin babanın bunu yapacağını? bir insan kendi evinde eşyasını istediği yere koyamayacaksa nereye koyabilir ki? Genişletmek için tıkla... Evet öyle bilemedim işte
Zermina Ğüzel Rabbim hayırlısıyla nasip et Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 811 Emoji Skoru 1.184 Puanlar 28 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Browni_intense #66 Bence baban yapmamıştır ya canım ben attığın linki okudum yeni baya şaşırdım kaybolmuştur o