Benim Yüzümden

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Bu konuyu açıp açmamakta o kadar kararsızım ki... Ama birilerine anlatmam gerek. Olay daha dün yaşandı tam anlamıyla hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim. Pazar sabahı kahvaltı için hamur yoğurmuştum, hamuru yaparken nişan ve söz yüzüğümü çıkartmayı unutmuşum. Sonra temizleyip rafa koydum her zaman ki gibi. Sonra yemekti toplamaydı ev temizliği derken unuttum geri takmayı. Annem hep tembihlerdi unutma diye halbuki. Pazartesi sabahı işe gitmek için evden çıktım servise binince aklıma geldi. Akşam takarım artık dedim. Ve akşam eve geldiğimde ikisi de yerinde yoktu. Annem e dedim sen mi kaldırdın diye bir anda korku yaşadı. Babamın alıp bozdurduğunu düşünüyor yani bütün herşey onu gösteriyor. Annem orda çırpınırken babam oturmuş tv ye bakıyordu. Annem gece boyu ağladı çünkü bu bardağı taşıran son noktaydı. Gerçekten inanamıyorum nasıl olur böyle bir şey ağzından tek kelime bir şey çıkmadı. Annemi öyle üzgün görünce kendimi paraladım ama yapacak bir şey yoktu. Annem üzülme yaparız diyor da ben ona üzülmüyorum ki..

1) Babamın bunu nasıl yaptığına
2) Annemin bu kadar üzülmesine
3) Kardeşlerimin bunları yaşamasına üzülüyorum...

ne vardı sanki onları orda unutacak

Daha önce de bu tarz şeyler yaptı mı.
Sanırım ben küçükken yapmış

Babanız bunu yapabilecek birisi mi ? Eger öyle ise eyvah diyorum :s niye yapar ki böyle bişey ?
İşte bende bunu aklıma getiriyorum ama bilmiyorum. Son zamanlarda iyice çıkmaza girdik girdiği iş yeri doğru düzgün para vermiyor annemle zaten 7 aydır küsler. Ama dün 150 tl verdi yani aklım çok karışık

Kardeşleriniz var mı saklamış olmasınlar. Ben de bir kere banyoda unutmuştum abim alıp saklamış bir kaç gün beni arattı resmen. Sonra çıkardı verdi " ders olsun bir daha özel şeyleri yanından ayirma" demişti :) babanıza sorsanız ya?sen alıp bir yere mi koydun diye ? Hatta aile fertlerine tek tek sorun kendi üstüne alınmasın.

Dün zaten öyle yaptık hani kim yaptı diye. Kardeşlerim yapsaydı annemin ağlamasına dayanamaz geri verirdi. Babam da emin misin oraya koyduğuna felan diye sordu sonra filim izlemeye devam etti.

Dün zaten öyle yaptık hani kim yaptı diye. Kardeşlerim yapsaydı annemin ağlamasına dayanamaz geri verirdi. Babam da emin misin oraya koyduğuna felan diye sordu sonra filim izlemeye devam etti.
Gitti yani yüzükler :/ çok kötü olmuş ya. İnşallah bulunur diyeceğim ama sanki geri dönüşü olmayan bir yola gitmişler.

Evet öyle maalesef. İnanın gittiğine üzülmüyorum annemin o durumuna üzüldüğüm kadar ve bir baba bunu nasıl yapar aklım almıyor.
Ya gözünzle Şahit olmadınız sonucta nereye gittikleri belli değil. Şahsen ben konduramadım babanızın böyle bişey yaptığını. Başka bir yere koymuş olabilir misiniz ?:/ İyice baktınız mı ? Dalgın olup da başka bir yere koyabilir misiniz ?

Evet bende öyle düşündüm ilk başta ama bakmadığım yer kalmadı. Yine de bakacağım tekrar tekrar

Ben de konduramıyorum. Yapmaz diyorum bir baba bu kadarını da yapmaz diyorum inşallah bir yerden çıkar tek temennim bu

Bardak ,fincan içine,hatta yatak odasına bile saklamış olabilirsiniz elbise cebine ,çantaya falan.Bulduktan sonra aklınıza gelir eveeet buraya koymuştum diye(inşallah)Öyle olursa babanızdan özür diler mi anneniz?

İnşallah dediğiniz gibi olur bunu o kadar çok istiyorum ki.. Dilemesi lazım ama 7 aydır küsler zaten benim evlenmemi bekliyor annemde o da memleketine annesinin oraya gidecek.

İnşallah dediğiniz gibi olur bunu o kadar çok istiyorum ki.. Dilemesi lazım ama 7 aydır küsler zaten benim evlenmemi bekliyor annemde o da memleketine annesinin oraya gidecek.
Ay cok uzücu babanizin yaninda polise haber verdim kuyumculara kameralara bakacaklar deyin .Yada tek tek gidip kuyumculara sorun dun yüzuk getiren oldumu manevi degeri var parasini verip geri alacağız deyin .Bilemedim .Zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…