- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
annem o kadar emin ki gece boyu bir sürü şey söyledi normalde kavga çıkaran adam hiç sesini çıkarmadı.Babanız mi yapmış emin misiniz
Sanırım ben küçükken yapmışDaha önce de bu tarz şeyler yaptı mı.
İşte bende bunu aklıma getiriyorum ama bilmiyorum. Son zamanlarda iyice çıkmaza girdik girdiği iş yeri doğru düzgün para vermiyor annemle zaten 7 aydır küsler. Ama dün 150 tl verdi yani aklım çok karışıkBabanız bunu yapabilecek birisi mi ? Eger öyle ise eyvah diyorum :s niye yapar ki böyle bişey ?
Anneme göre evet. Zaten eve bizden başka kimse girmedi. Hırsız olsa evde üç tane telefon var onları da alıp giderdi yaniBabanın dosyası kabarık mı bu tip şeylerde?
Kardeşleriniz var mı saklamış olmasınlar. Ben de bir kere banyoda unutmuştum abim alıp saklamış bir kaç gün beni arattı resmen. Sonra çıkardı verdi " ders olsun bir daha özel şeyleri yanından ayirma" demişti :) babanıza sorsanız ya?sen alıp bir yere mi koydun diye ? Hatta aile fertlerine tek tek sorun kendi üstüne alınmasın.Sanırım ben küçükken yapmış
İşte bende bunu aklıma getiriyorum ama bilmiyorum. Son zamanlarda iyice çıkmaza girdik girdiği iş yeri doğru düzgün para vermiyor annemle zaten 7 aydır küsler. Ama dün 150 tl verdi yani aklım çok karışık
Dün zaten öyle yaptık hani kim yaptı diye. Kardeşlerim yapsaydı annemin ağlamasına dayanamaz geri verirdi. Babam da emin misin oraya koyduğuna felan diye sordu sonra filim izlemeye devam etti.Kardeşleriniz var mı saklamış olmasınlar. Ben de bir kere banyoda unutmuştum abim alıp saklamış bir kaç gün beni arattı resmen. Sonra çıkardı verdi " ders olsun bir daha özel şeyleri yanından ayirma" demişti :) babanıza sorsanız ya?sen alıp bir yere mi koydun diye ? Hatta aile fertlerine tek tek sorun kendi üstüne alınmasın.
Gitti yani yüzükler :/ çok kötü olmuş ya. İnşallah bulunur diyeceğim ama sanki geri dönüşü olmayan bir yola gitmişler.Dün zaten öyle yaptık hani kim yaptı diye. Kardeşlerim yapsaydı annemin ağlamasına dayanamaz geri verirdi. Babam da emin misin oraya koyduğuna felan diye sordu sonra filim izlemeye devam etti.
Evet öyle maalesef. İnanın gittiğine üzülmüyorum annemin o durumuna üzüldüğüm kadarGitti yani yüzükler :/ çok kötü olmuş ya. İnşallah bulunur diyeceğim ama sanki geri dönüşü olmayan bir yola gitmişler.
Ya gözünzle Şahit olmadınız sonucta nereye gittikleri belli değil. Şahsen ben konduramadım babanızın böyle bişey yaptığını. Başka bir yere koymuş olabilir misiniz ?:/ İyice baktınız mı ? Dalgın olup da başka bir yere koyabilir misiniz ?Evet öyle maalesef. İnanın gittiğine üzülmüyorum annemin o durumuna üzüldüğüm kadarve bir baba bunu nasıl yapar aklım almıyor.
Evet bende öyle düşündüm ilk başta ama bakmadığım yer kalmadı. Yine de bakacağım tekrar tekrarBazen insan yüzüğü çıkarınca koyduğu yeri unutur.Belki de başka yere kaldırdınız,iyi aradınız mı?Eşinin yüzüğünü satması da yanlış ama evladının yüzüğünü satması çok abes geldi bana.
Ben de konduramıyorum. Yapmaz diyorum bir baba bu kadarını da yapmaz diyorum inşallah bir yerden çıkar tek temennim buYa gözünzle Şahit olmadınız sonucta nereye gittikleri belli değil. Şahsen ben konduramadım babanızın böyle bişey yaptığını. Başka bir yere koymuş olabilir misiniz ?:/ İyice baktınız mı ? Dalgın olup da başka bir yere koyabilir misiniz ?
Bardak ,fincan içine,hatta yatak odasına bile saklamış olabilirsiniz elbise cebine ,çantaya falan.Bulduktan sonra aklınıza gelir eveeet buraya koymuştum diye(inşallah)Öyle olursa babanızdan özür diler mi anneniz?Evet bende öyle düşündüm ilk başta ama bakmadığım yer kalmadı. Yine de bakacağım tekrar tekrar
Ben de konduramıyorum. Yapmaz diyorum bir baba bu kadarını da yapmaz diyorum inşallah bir yerden çıkar tek temennim bu
İnşallah dediğiniz gibi olur bunu o kadar çok istiyorum ki.. Dilemesi lazım ama 7 aydır küsler zaten benim evlenmemi bekliyor annemde o da memleketine annesinin oraya gidecek.Bardak ,fincan içine,hatta yatak odasına bile saklamış olabilirsiniz elbise cebine ,çantaya falan.Bulduktan sonra aklınıza gelir eveeet buraya koymuştum diye(inşallah)Öyle olursa babanızdan özür diler mi anneniz?
Ay cok uzücu babanizin yaninda polise haber verdim kuyumculara kameralara bakacaklar deyin .Yada tek tek gidip kuyumculara sorun dun yüzuk getiren oldumu manevi degeri var parasini verip geri alacağız deyin .Bilemedim .Zor bir durum.İnşallah dediğiniz gibi olur bunu o kadar çok istiyorum ki.. Dilemesi lazım ama 7 aydır küsler zaten benim evlenmemi bekliyor annemde o da memleketine annesinin oraya gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?