Benim Yüzümden

Ben babanızın aldığını düşünmüyorum ... Eni sonu çıkacak o yüzük ortaya gibi geliyor

babanın yaptığına emın mısın ? belkı de baska bıryerde unuttun belkı eve bırı gırdı aldı belkı kardeslerın sakladı. herkese tek tek sor babana da sor yüzüklerim nerede diye. hem baban yapar mı böyle şeyler ?

eve biri girse üç tane akıllı telefon var onları da alır birde laptop var diye söylüyor babam hiç ses etmedi bu konuda kardeşlerim de bu kadar uzatmazlar ama bilmiyorum yüzük olayından sonra babam benden önce gitmeye başladı normalde sekize doğru gidiyordu kafam çok karışık

Evin her yerini talan edin, bulamazsaniz ve bütün oklar babanizi gosteriyorsa pesss diyorum. Bir insan nasil evladinin nişan söz yüzüğünü satabilir? Paraya mi ihtiyaci var? Çok çok yanlış. Nasıl göz koyabilir...

Babana açık bir şekilde yüzüğümü gördün mü diye neden sormuyorsun ?

üç gündür arıyorum mutfaktaydı hamur yaparken çıkarıp koymuştum düşene düşüne bir oldum ama bir türlü bulamıyorum

Babana açık bir şekilde yüzüğümü gördün mü diye neden sormuyorsun ?
sordum ama nereye kattın falan dedi sora tv izlemeye devam etti dünde geldi tv ye baktı yattı sonra konuşmuyor da daha çok sinir oluyorum

İşin zor Allah yardım etsin

Umarım öyle değildir ama süphelendiyseniz babanızın yanında isim varsa yüzüklerde o da yardımcı olur polisi arayıp haber verecerginizi hatta yanında arıyormuş gibi yapabilirsiniz.Polisin satılan kuyumcukardan buklabilecegiğini ve güvenlik kamerasından tespit edilebilecegini söyleyin.Eğer alıp satmadıysa ortaya çıkar yüzükler.En azından ifadesinden anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…