- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
umarım...umarim o yapmamistir. Bir yerden bulursunuz yakin zamanda.
İnşallah dediğiniz gibi olurBen babanızın aldığını düşünmüyorum ... Eni sonu çıkacak o yüzük ortaya gibi geliyor
eve biri girse üç tane akıllı telefon var onları da alır birde laptop var diye söylüyor babam hiç ses etmedi bu konuda kardeşlerim de bu kadar uzatmazlar ama bilmiyorum yüzük olayından sonra babam benden önce gitmeye başladı normalde sekize doğru gidiyordu kafam çok karışıkbabanın yaptığına emın mısın ? belkı de baska bıryerde unuttun belkı eve bırı gırdı aldı belkı kardeslerın sakladı. herkese tek tek sor babana da sor yüzüklerim nerede diye. hem baban yapar mı böyle şeyler ?
Babana açık bir şekilde yüzüğümü gördün mü diye neden sormuyorsun ?eve biri girse üç tane akıllı telefon var onları da alır birde laptop var diye söylüyor babam hiç ses etmedi bu konuda kardeşlerim de bu kadar uzatmazlar ama bilmiyorum yüzük olayından sonra babam benden önce gitmeye başladı normalde sekize doğru gidiyordu kafam çok karışık
üç gündür arıyorum mutfaktaydı hamur yaparken çıkarıp koymuştum düşene düşüne bir oldum ama bir türlü bulamıyorumEvin her yerini talan edin, bulamazsaniz ve bütün oklar babanizi gosteriyorsa pesss diyorum. Bir insan nasil evladinin nişan söz yüzüğünü satabilir? Paraya mi ihtiyaci var? Çok çok yanlış. Nasıl göz koyabilir...
sordum ama nereye kattın falan dedi sora tv izlemeye devam etti dünde geldi tv ye baktı yattı sonra konuşmuyor da daha çok sinir oluyorumBabana açık bir şekilde yüzüğümü gördün mü diye neden sormuyorsun ?
ben hala inanamıyorum ya da inanmak istemiyorum bu nasıl olur diyeAllahim nasil insanlar,hayatlar var.kalkip simdi babami opucem
İşin zor Allah yardım etsinüç gündür arıyorum mutfaktaydı hamur yaparken çıkarıp koymuştum düşene düşüne bir oldum ama bir türlü bulamıyorum
sordum ama nereye kattın falan dedi sora tv izlemeye devam etti dünde geldi tv ye baktı yattı sonra konuşmuyor da daha çok sinir oluyorum
Yok bulamadım maalesef. Bir de kayınbabam ameliyat oldu nişanlım annemin yanına git bir diyor yüzük yok ne yapacağımı iyice şaşırdım.bulabildin mi canım
Şuanlık alacak bir durumum yok yanlarına da gitmem lazım ne yapacağım bilmiyorumÇok kötü canım ya,hemen alamayacaksan,elini incitmiş gibi sarsan mı acaba
kaybettim diyeceksin başka yolu yok canımYok bulamadım maalesef. Bir de kayınbabam ameliyat oldu nişanlım annemin yanına git bir diyor yüzük yok ne yapacağımı iyice şaşırdım.
ikisini nasıl kaybettin diyeceklerdir eminimkaybettim diyeceksin başka yolu yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?