- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Yüzüme telefonu kapatmasaydı etmezdim.Son zamanlarda da bu şikayetler moda oldu,adam kim bilir ne kadar yoğun ağır çalışıyorki,öyle konuşmuş.doktorları şikayet,öğretmeni şikayet,onu bunu şikayet.ne kadar da tahammülsüzleştik böyle.bu da size ders olsun
Kusura bakmayında şikayet edilmeyecek gibi değil hele eğitimSon zamanlarda da bu şikayetler moda oldu,adam kim bilir ne kadar yoğun ağır çalışıyorki,öyle konuşmuş.doktorları şikayet,öğretmeni şikayet,onu bunu şikayet.ne kadar da tahammülsüzleştik böyle.bu da size ders olsun
Maalesef öyle ama işte işten çıkarırlar deyince keşke şikayet etmeseydim dedim.Ay kusura bakmasın da işsizliği o kadar düşünüyodu madem adam gibi işini yapsaydı.Bi de yapıp yapıp böyle ağlayan tipler yok mu gıcık oluyorum.
Güya ilk şikayetim demişBeni de aras kargodaki adam dellendirmişti böyle. Agresif agresif tavırlar. Sanırsın bedavaya çalışıyolar. İlk şikayet sizseniz hemen çıkarcaklarını sanmıyorum. Ama aynı kişiye yoğun şikayet varsa değerlendirirler. Neyse çok takılmayın hak yerini bulur.
Bişey olmaz o zaman.Güya ilk şikayetim demiş
O da yarama tuz bastı zatenŞikayet etmekle iyi yapmışsın, herkes yoruluyor herkes... nasıl ki devlet dairesindeki memur çok yoğun diye kimseyi azarlama hakkına sahip değilse, kargocu da sahip değil... işten çıkarmazlar tek şikayetle ama bundan sonra hareketlerine dikkat eder...
O yukarıdaki “şikayet moda oldu” temalı mesajı da ciddiye alma, yazmış olmak için yazmış işte...
Tahammulsuzlesen bahsettikleriniz olmasin kimse durduk yere keyfi olarak sikayet etmiyordurSon zamanlarda da bu şikayetler moda oldu,adam kim bilir ne kadar yoğun ağır çalışıyorki,öyle konuşmuş.doktorları şikayet,öğretmeni şikayet,onu bunu şikayet.ne kadar da tahammülsüzleştik böyle.bu da size ders olsun
Saygısızlığa mı tahammül edelim?Son zamanlarda da bu şikayetler moda oldu,adam kim bilir ne kadar yoğun ağır çalışıyorki,öyle konuşmuş.doktorları şikayet,öğretmeni şikayet,onu bunu şikayet.ne kadar da tahammülsüzleştik böyle.bu da size ders olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?