benimde bi günlüküm olsun dedim vee.. kilo sınırı 100+ :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi moni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili günlüğüm rejim fena gitmiyor bakalım hayırlısı.
bu hafta sonu sınavlarım var onları da atlatıyım rahat bir nefes alıcam inşallah

günlüğümmm ben seni unuttum yaaa
nerdeyse günlük yerien aylık olcan
ben güzelce kilo vermeye devam ediyorum şekerim merak etme seni unuttum diye saldım sanma sakın
dün itibariyle 93.9 kiloyummm

canım günlükümmm
yarın tatrtılıp paylaşıcam daha düzenli günlük menülerimi de yazıcam bi vakit bulamıyorum.diyet son gaz devam ediyor merak etme

ayşemmm topiğinde varmış senın
azminin elinden hiçbirşey kurtulmaz senin
çayır çayır yakacağız kgları dimi tatlım

ayşemmm topiğinde varmış senın
azminin elinden hiçbirşey kurtulmaz senin
çayır çayır yakacağız kgları dimi tatlım

ivittt topikim de var da ben onu unutuyorum
eş dost hatırlatıyor arada sağolsunlar
inşallah canım ya kilo neki elimizin kiri

günlükümmm ben geldimmm
2 aydan fazla zaman olmuş seninle yazışalı ve ben azimle inşallah güzel kilolar veriyorum vericemde
ilk günkü yazımı hatırlamak amacıyla alıntıladım ve tam 103 kiloydum kilo tickerim den anlaşıldığı üzre 92 lere düştüm nihayetrabbim sağlık verdiği sürece inşallah hedefime ulaşıcam

günlükümmm haftalıkımmm ben geldimmm
her şey çokk güzel gidiyor ve ben bugünnnn 89.5 i gördümmmm

günlükümmm haftalıkımmm ben geldimmm
her şey çokk güzel gidiyor ve ben bugünnnn 89.5 i gördümmmm

kız ayşem bende vermek istiyorum hafta 1 kg versem yeter ama olmuıyor anacım olmuyor
bir yol gösteriver ablam yaaa
hayatıma güzellik katıyorum yeni yeni kendimi değiştiriyorum ve kgmunda değişmesi gerekiyor
bu hafta işe saçlarmı değiştirmekle başladım kocamın istediği renk yapmaya çalışıcam bakalım inş olur sarı olcam gııı kocam sarı istiyor beni
kgda verdimi tamamdır

ceylinim,güzelim kendine hedef belirle tatlım,inanki çok kolay bende nasıl kilo almışım yada nasıl verememişim şimdiye kadar diye kendime kızıyorum oysa ne kadar basitmiş.ama tatlım sen o kiloyla haftada 1 kilo veremeyebilirsin, büyük kilolar büyük kilo olduğu zaman verilebiliyor,ayda 1 yada 1.5 kilo verebilirsen bence iyi tatlım,benimde eğer 75 leri görürsem kilo vermemim zorlaşacağını düşünüyorum.
ilk önce kendine inanmalısın sonra günlük yediklerini dengelemelisin birazcıkda hareketle başarırsın.
mesele her gün mutlaka 1 bardak sütün ve bir bardak yoğurdun olsun,1 meyven, ana öğün başı 1 er dilim esmer ekmeğin,1 bardak yeşil çayın,proteini öğlende,sebzeni akşam yersen ve akşam yemeği en geç ,7.30 ve son ara öğününüde 9 da yersen ve 9 dan sonra sadece su veya bitki çayı içersen göreceksin kilolar da gidecek.
bak ne güzel yaz geliyor üfür üfür olcak her yer.bak ne güzel sarı şekerde olcan az da dişini sık kilocukda ver kocişin bida aşık olsun malum bahar

vee işin diğer sırrı bol suuuu...
burdan hesapla ve içmeye çalış,unutma çay vs. su yerine geçmiyor, çıkan sonuç içmen gereken saf su miktarı
SU VAKFI

vee işin diğer sırrı bol suuuu...
burdan hesapla ve içmeye çalış,unutma çay vs. su yerine geçmiyor, çıkan sonuç içmen gereken saf su miktarı
SU VAKFI

canım yaaa ne güzel yazmışşsn ama benım hareket kısıtlı işde akşama kadar oturuyorum evdeki harekette yetmiyor geç gidiyorum eve 7.40 da annemde oluyorum eve geçmem 8 kocamın gelmesi bucuk yemek ye 9 oluyor anlıcan cok zor
bitki çayımı hiç eksik etmiyorum gündüz ama saatler alındıktan sonra yıne aynı satte varıcam eve ama kocamı beklemıcem yıcem yemegı sonrada spor yapayım dıyorum kış oldumu saatler cabuk gecıyor
dimi baharda geldi saç boyamam fiyasko olmaz inş kuaföre gıtmıcem evde kendım yapıcam resmımı cekerım görursun

ayyy ne güzel benim günlük 1.95 lt ben fazlasınıda içiyorum bazen

tatlım benimde listelerime uyabilmem ve kilo verebilmem yemeklerimi saatinde kimseyi beklemeden yememle mümkün oldu.sofralar hazırlanıp yemekler yapılınca bende yiyordum ister istemez,şimdi artık ben saatimde yiyorum zaten herkesin eve geliş saati farklı her gelene , geldiğinde yemeğini hazırlıyorum,zaten artık çok yemek yapmıyorum 1 çeşit yapıyorum salata yada yoğurtla yiyolar,arada makarna pilav da yapıyorum onlara.
canım şöyle bir şey mümkünmü; yemekleri annende yeseniz eve öyle geçseniz?benim erkek kardeşimin kızınada kayınvalidesi bakıyor,akşam yemeği orda yiyolar,mutfak masraflarınada yardımcı oluyorlar.
evde sporuna dikkat etmen gerekecek biraz daha düzenli hale gelirse çok faydası olur.
boyalar artık çeşit çeşit kaliteli,çok güzel olacaktır mutlaka,sabırsızlıkla bekliyorum canımcım

günlükümmmmm
bugün itibariyle 88.4 ü görmüş bulunuyorum tartıda ve çokk mutluyumm

waayyy ayşe ablam hayırlı olsun...gerçi bayaa olmuş ama ben yeni gördüm günlüğünü...:26:vede tebrik ederimm...başarılarının devamını dilerim....tempona hayranım....

waayyy ayşe ablam hayırlı olsun...gerçi bayaa olmuş ama ben yeni gördüm günlüğünü...:26:vede tebrik ederimm...başarılarının devamını dilerim....tempona hayranım....
teşekkür ederim canım benim
ayda yılda bi uğruyorum işte

günaydın canım ablam
bizde eşimle konustuk eşim buarada 103 kg oda rahatsız şimdi yaz geldi daha geç geliyor işten oyuzden ben beklemıyorum onu
salata corba geçiştiriyorum . ablacım annemde 2 sneedir yemiyoruz hafta 1 veya 2 kör olmayasıca istemıyor orda yemek gıcımıdır nedır yaaaaaaaa
neyse ablam duzene bındırdık sayılır annemde yedıgımde ıster ıstemez kacıyor ucundan cunku annem cok kızıyor dıyet yapıyorum dıye

ayy ablam sacım tam bır fıyasko oldu 2 kere açıcı uyguladım sacım bıldıgın kece oıldu ve turuncu oldu yarısı turuncu yarısı sarı bende 1 hafta sonra gittim iyi bir kuaföre 180 lira bayıldım geldım ama yıne de ıstedgım sarı olmadı ama kadın bana kızdı sacını mahvetmıssın dıye sımdı dınlendırmeye aldım saclarımı haftada bir bakım uyguluyorum zamanla oturcak rengı inşallah

canım benim ben günlüğüme uğramayınca cevapta gecikti haliyle
eşininde kilosundan rahatsız olması aslında iyi olmuş,beraberce dikkat edersiniz, olmadı onuda üye yap bizle zayıflar
saçınada çok üzüldüm canımcım,ama düzene girer ,beklediğinden daha güzel olur inşallah

günlükümmm haftalık mı oldun sennn

bugün tartıda 86,7 yi görünce baya baya bir sevindim
demekki istemek yeterliymiş kilo vermek için birde azim tabiki
aç kalmadan,sağlıkla zayıflıyorum.bana destek olup , her hafta menülerimi yazan arkadaşımada çok teşekkür ediyorum
inşallah bu şekilde devam ederimde haziran başında oğlumun nişanına 79 ları görürüm.ayy inşallahhh aminn

sınavdı stresiydi derken kilomada yansıdı bugün 88,4 ü gördüm
haziran başına 79 olamıcam fakat haziran sonuna 79 u görücem inat ettim
inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…