sizinde eviniz şekerimCanım sen günlüğüne sık sık uğraki bizde gelelim
Ev sahibi olmadan misafirliğe gidilirmi
hoşgeldin tatlımAyse abla :) ben daha yeni görüyorum senin günlügünü, oda ceconun sayesinde.son mesaji yazmis gitmis.ceconun ismini gördüm bakayim nereye yaziyor dedim,senin günlügünmüs :) cok sevindim ya. bende bugün döndüm KK ya.bu isi bitirmeden gitmicem insallah.Allah daha fazla hastalik vermezse :) öpüyorum seni cok
ceco sen gelir okursun burayi kesin, fistigim nuhancigima sevgilerimi ilet bebegim.seninde almanya tatilin yaklasiyor.cok soguk burasi ceco bugün.kelimenin tek anlamiyla popomuz dondubahar gelmedi ceco , gelmicekte galiba,kesin yollarda kayboldu bahar :2:
Aaa çok hoş demek kayınvalide olacaksınız :) Ne kadar sevindim anlatamam size. Gelini de aldım diye köşeye çekilip oturanlardan değilsiniz. En çok korktuğum şey ileride kayınvalidemin böyle bir insan olmasıydı sizi görünce birden umut filizlendi. Tebrik ederim
teşekkür ederim tatlımListelerin ne kadar güzel.
teşekkür ederim tatlım
senin günlüğünü baştan sona okudum,başaracaksın buna inanıyorum
burada başka bir topikde yazan bir arkadaşım şöyle bir cümle kurmuştu ve beni gerçekten etkilemişti:
'' foruma üye olalı 45 ay olmuş,ben her ay sadece 1 kilo verseydim şimdi kilo sorunum olmayacaktı.ama ben yerimde sayıyorum''
bu bana çok büyük bir ders oldu
her zaman yanındayım,danışmak sormak istediğin her hangi bir şey olduğunda bana mutlaka yaz öm de atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?