3 gündür ayrıyız 1 kere aRamadi . Ben kendimi geçtim hadi ya o masum evladım in ne suçu günahı var . Pes dedirtti banada ben kararımi verdim Allahın izniyle yeni bir hayat beni bekliyorAdam zaten eve bakmıyomuş ki. Daha çok sürünmek için mi bekliyorsun ? Ailenin arkandaysa düşünme bile. Yaşın genç kendine yeni bir hayat kur. Böyle bir insan aileyi hak etmiyor.
Yeni hayatın daha güzel olur inşallah. Oğlun babasız büyüyecek ama karşısında sürekli alkol alan evine bakmayan ihtiyaçlarını karşılamayan ve bu adama mahkum güçsüz bir annede görmeyecek. Otuzuna geldiğinde hayatın çoktaaan oturmuş olacak. Ama dişinle tırnağınla çabala. Attığın adımlara dikkat et.3 gündür ayrıyız 1 kere aRamadi . Ben kendimi geçtim hadi ya o masum evladım in ne suçu günahı var . Pes dedirtti banada ben kararımi verdim Allahın izniyle yeni bir hayat beni bekliyor
Kalıcı olur inşallah . Merak ekipte oğlunu arayip sormalı bile . Hiç umrunda dgl iz ve benim dediğimden başka herkesi dinliyor . Okadar bakimliyim bi kere güzel olmuşsun demez. Hadi onuda geçtim gözü kaymis artık onun ..... zaten dine kitapa kufreden adamdan ne beklenir ama işte çocuk var diye sıktım dişimi hep . Artık çok bunaldim dayanamıyorum . Annem hep harçlık veriyo e ben o adamı ndn tutayim..Düzelmeyeceğinden eminseniz eğer bu ailelerin evinde yaşama kalıcı olabilir.hayırlısıyla...
Yok ole şeye hayatta kalkınmaz o canı ve hayatı kıymetlidir.ha bide parasiPeki boşanmaya razı olur mu??Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz.inanın onlardan birine vesile olmaktan korktuğum için boşanmalı şeylere cevap yazmam.ama sizinki başka
Zaten son şans istiyor ama bu ona verdiğim 100 ncü şans falanda heralde hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum inaninMadem öyle yollarınızı ayırabilirsiniz...bunu yapmadan önce son 1 kez konuşun.çocuğunuzu hatırlatın.ama üstüne çok giderek suçlayarak değil.belki sizden son 1 şans ister..
Parası kıymetli diyorsun ama içkiye harciyormus nasil kıymet buYok ole şeye hayatta kalkınmaz o canı ve hayatı kıymetlidir.ha bide parasi
Parası bize kıymetli. . Bize gelince parası yok . Cebinde 5 lirası varsa içki alır çocuğa süt almaz .Parası kıymetli diyorsun ama içkiye harciyormus nasil kıymet bu
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim konuşmanız yetti ..Aileniz tepki göstermiyor mu?eğer aklının başına geleceği yoksa...yani çocuğunuz ondan kötü etkilenebilir...ah bu fedakar anneler ah...hiç bilemiyoruz kıymetinizi...sizi anlıyorum ama çocuğuna yarardan çok zararı dokunan bir baba var ortada...size karşı tutumu da malum...çok zor...Allah güç kuvvet sabır versin size
Ailemde destekliyorsa ne duruyorsun boşan sende bende bulamadığı eskort kızlarda buluyorsa iciyorsaParası bize kıymetli. . Bize gelince parası yok . Cebinde 5 lirası varsa içki alır çocuğa süt almaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?