Benimde bir derdim var :((((

Adam zaten eve bakmıyomuş ki. Daha çok sürünmek için mi bekliyorsun ? Ailenin arkandaysa düşünme bile. Yaşın genç kendine yeni bir hayat kur. Böyle bir insan aileyi hak etmiyor.

Adam zaten eve bakmıyomuş ki. Daha çok sürünmek için mi bekliyorsun ? Ailenin arkandaysa düşünme bile. Yaşın genç kendine yeni bir hayat kur. Böyle bir insan aileyi hak etmiyor.
3 gündür ayrıyız 1 kere aRamadi . Ben kendimi geçtim hadi ya o masum evladım in ne suçu günahı var . Pes dedirtti banada ben kararımi verdim Allahın izniyle yeni bir hayat beni bekliyor

3 gündür ayrıyız 1 kere aRamadi . Ben kendimi geçtim hadi ya o masum evladım in ne suçu günahı var . Pes dedirtti banada ben kararımi verdim Allahın izniyle yeni bir hayat beni bekliyor
Yeni hayatın daha güzel olur inşallah. Oğlun babasız büyüyecek ama karşısında sürekli alkol alan evine bakmayan ihtiyaçlarını karşılamayan ve bu adama mahkum güçsüz bir annede görmeyecek. Otuzuna geldiğinde hayatın çoktaaan oturmuş olacak. Ama dişinle tırnağınla çabala. Attığın adımlara dikkat et.

Böyle bi adamla saniye durulmaz ! Allaha saygısı sevgisi olmayana boşa gitsin!

Evini cocugunu ekmeginizi dusunmeyen adami siz niye dusunuyorsunz? Anlamadim ki size bir koca olarak ne verebilecegini umud ediyorsunuz?

Düzelmeyeceğinden eminseniz eğer bu ailelerin evinde yaşama kalıcı olabilir.hayırlısıyla...

Düzelmeyeceğinden eminseniz eğer bu ailelerin evinde yaşama kalıcı olabilir.hayırlısıyla...
Kalıcı olur inşallah . Merak ekipte oğlunu arayip sormalı bile . Hiç umrunda dgl iz ve benim dediğimden başka herkesi dinliyor . Okadar bakimliyim bi kere güzel olmuşsun demez. Hadi onuda geçtim gözü kaymis artık onun ..... zaten dine kitapa kufreden adamdan ne beklenir ama işte çocuk var diye sıktım dişimi hep . Artık çok bunaldim dayanamıyorum . Annem hep harçlık veriyo e ben o adamı ndn tutayim..

Peki boşanmaya razı olur mu??Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz.inanın onlardan birine vesile olmaktan korktuğum için boşanmalı şeylere cevap yazmam.ama sizinki başka

Peki boşanmaya razı olur mu??Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz.inanın onlardan birine vesile olmaktan korktuğum için boşanmalı şeylere cevap yazmam.ama sizinki başka
Yok ole şeye hayatta kalkınmaz o canı ve hayatı kıymetlidir.ha bide parasi

Madem öyle yollarınızı ayırabilirsiniz...bunu yapmadan önce son 1 kez konuşun.çocuğunuzu hatırlatın.ama üstüne çok giderek suçlayarak değil.belki sizden son 1 şans ister..

Madem öyle yollarınızı ayırabilirsiniz...bunu yapmadan önce son 1 kez konuşun.çocuğunuzu hatırlatın.ama üstüne çok giderek suçlayarak değil.belki sizden son 1 şans ister..
Zaten son şans istiyor ama bu ona verdiğim 100 ncü şans falanda heralde hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum inanin dayanacak sabrim kuvvtim yok . Ve hala içcem die uğraşıyo .s

Aileniz tepki göstermiyor mu?eğer aklının başına geleceği yoksa...yani çocuğunuz ondan kötü etkilenebilir...ah bu fedakar anneler ah...hiç bilemiyoruz kıymetinizi...sizi anlıyorum ama çocuğuna yarardan çok zararı dokunan bir baba var ortada...size karşı tutumu da malum...çok zor...Allah güç kuvvet sabır versin size

Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim konuşmanız yetti ..

Parası bize kıymetli. . Bize gelince parası yok . Cebinde 5 lirası varsa içki alır çocuğa süt almaz .
Ailemde destekliyorsa ne duruyorsun boşan sende bende bulamadığı eskort kızlarda buluyorsa iciyorsa

Böyle pislikler neden evlenirler ya? Devlet evlilik öncesi senet imzalatmalı. Gerekirse hapse atmalı böylelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…