Benimde bir derdim var :((((

Bizim gibi dışarıdan yorum yapanlar için boşan demek kolay... çeken bilir sonuçta Allah yardimcin olsun.. ama ne olursa olsun evladın için ayakta dimdik durmak zorundasın onun sana ihtiyacı var.. boşansanda bosanmasanda hayallerinden vazgeçme okulunu oku bitir kendine ve evladına güzel bır gelecek için asla pes etme vazgeçme.. esinle umarım aranız düzelir sen eğer Vicdanen gereken bütün sanslari verdiysen vicdanen rahatsan o zaman boşanmayi dusunebilirsin zor bır karar sonuçta hakkında hayırlısı ne işe o olsun.

Çok çabaladim tmm bende kusursuz dglmdir ama o herseyi mahvetti 3 gündür oğlunu sordugu yok gezip tozuyo anca

Ablacım sana boşan demek çok kolay ama benim babamda aynı böyleydi ve şiddette vardı değişmedi ve değişmicek annem tabiki ayrıldı ama bu bizde derin yaralar bıraktı babam 53 yaşında ve halaaa içiyo kıssadan hisse ablası karar senin ama 3-5 sene sonra ayrılıcaksan oğlun babaya daha fazla alışmadan yap yoksa çok zor allah yardımcın olsun cnm

Saolasin yorumun için. Artık yaptıklarını sindiremiyorum kendime yediremiyorum. Ben çok fazla bisy istemedim parada flnda gözüm yok sadce mutlu huzurlu sıcak bi yuva 3-4 tane çocuğum olsun ya ne blm işte hayalde kaldı benmkisi

Canim bana sanki esin gel dese gitcemissin gibi bir his geldi niyeyse.Evet herkese bosan demek kolay ama böyle bir adamla omur geçirmek istersen sen bilirsin de adam değişmez.

Ailen arkanda ve daha çok gençsin rabbim hayırlı yazılar yasın evladınıda sana bağışlasın:!

Böyle koca düşman başına.. bosan kurtul kendine yeni bir hayat kur

Canim bana sanki esin gel dese gitcemissin gibi bir his geldi niyeyse.Evet herkese bosan demek kolay ama böyle bir adamla omur geçirmek istersen sen bilirsin de adam değişmez.
Zaten o gel diyo deneyelim diyo . Ben eşyalarını verdim gönderdim 3 gündür ne beni ne de oğlunu sordugu var sence hala gel dese gider gbi mi duruyorum. Ya ben çok safim ciddn yaşım gereğimi bilmiyorum ama kötü düşünemiyorum kimse hakkında belki ondan ole gelmiştir sana

kız aılen arkandaysa hemen su dakka boşa bıde soruyo musun???gecer mı bole bı adamla ömürrrrrrrrrrr

kız aılen arkandaysa hemen su dakka boşa bıde soruyo musun???gecer mı bole bı adamla ömürrrrrrrrrrr
Geçmez çok denedim zaten ama çocuk belimi bukuyo Herzmn bn babasız büyüdüm zaten çok zor bsy .s ondan sizlerede sormak istedim . Akıl akıldan üstündür dedim kendi kendime

Geçmez çok denedim zaten ama çocuk belimi bukuyo Herzmn bn babasız büyüdüm zaten çok zor bsy .s ondan sizlerede sormak istedim . Akıl akıldan üstündür dedim kendi kendime

smdı bosayabılıosan smdı bosa walla ömrunu heba etme cnm yazık sana ewladına

Canım atarlanma hemen sakin :) ben öyle hissetmiştim demekki yanılmışım.benim şahsi fikrin kocandan cacık olmayacağı.Ama Allah senin gönlüne göre versin inşallah kimse ayrılmak istemez.

Canım atarlanma hemen sakin :) ben öyle hissetmiştim demekki yanılmışım.benim şahsi fikrin kocandan cacık olmayacağı.Ama Allah senin gönlüne göre versin inşallah kimse ayrılmak istemez.
Kusura bakma cnm ya inan psikolojim alt üst .s saolasin duaların için sende hep mutlu ol inşallah sevdiklerinle.

Boşanmalısın çocuğun icinde üzülme içkici ,evine bakmayan,,sorumsuz,çocuğunu düşünmeyen adamdan baba olmaz .Baba sadece dünyaya gelmesine vesile bir araç degildir bu onu baba yapmaz malesef öyle düşün ailende arkandaysa korkma derim B Beynel gibi daha boşanmadan "2.evliliğin zor olacağını" düşünen ,adamsız duramayan kadınlarıda takma bırak onlar korkaklığının bedelini ödesin.Sen kendi yolunu çiz okulunu oku illa şiddet olması,illa dayak yemeyi beklemek gerekmiyor eşin evliliğin hiçbir sorumluluğunu üstlenmemiş ,üstünede kadına kıza bakıyor sizi millete muhtaç ediyor hiç dusunme

Evet çok haklısın cnm . Kararim kesinleşti zaten bian önce kurtulmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…