Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Vallahi canım ben de sen gibi düşünüyordum filiz de takılıyordu bi güzel ama filiz o tezimi çürütmüş oldu. Allah nasip ederse ne olursa oluyor diye düşünüyorum. ben de kendimi dinlememiştim belirtim yoktu ama hamile kalamadım

Ben veririm benim kızı sanaa ama senin oğlan çok nazlı olur kaç zamandır bekletiyo seni kızımızı üzmesin

tamam kız seninkinde alırım ben oğluma..
zaten ne dikkatimi çekti biliyormusunuz..
hafta sonu sahile gittik dedim yaa.
trafikte geçti çoğu..
millet sahilde almış bebekleri geziyor..
ama o kadar çok kız çocuğu varki..
erkeğe 2 yada 3 tane rastladık onlarca bebek arasında:26::26::26:

canım nereye kacarsan kac derdını de beraber goturuyorsun hele kayınvalıdenlere gıderken:))burda sohbet edıyoruz hıc bıse kesın degılkı moral olsun başka birşey yok bence:)

kız hahahaha çok güldüm bu parçana :)

herkes acıktı mı yaaaa
benm de canım acaip tatlı istiyoooo
reglin gelcekte ondan şeker

benim de baya baya geliyo çamaşırım hep ıslak değiştirmekten bıktım.bu ay idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içtim omu yaptı acaba.
canım aynı sorun bendede var iç çamasırım hep ıslak illallah geldi artık ama geçen daha azdı
kızlarrr bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olurkine :26::26::26:
4 aylıkken belli oluyor erkekse daha çabuk en erken 4aylıkken

ayy az önce ablamla konuştumm almanyada yaşıyo, şimdi 2 yşında oğlu var.. bana diyoki bak seneye arabayla gelicez oğlumun herşeyini sana getiricem hepsi yepyeniii.. en fazla 1 senen var doğur 1 tane diyoo
olduuu hemenn ablacım dedim

kızlar akşam rüyamda dut ağacından dut yiyordum bakın yorumuna...

Mevsiminde beyaz dut yedigini goren ticaret yapiyorsa para kazanir, memursa maasi artar, hasta ise iyilesir, veya cocugu olur:26::26::26::26::26:

Elbette nasip meselesi,buna inancım sonsuz,ama ben geçen ay çok stres yaptım,yeni hamile biri bir belirtisini yazınca kendimdede onu aradım,ve belirtilerin hepsini hissettim...Eskisi kadar sık sık gelmesemde yüreğim sizlerle tabiki canlar

ben geldim farketmediniz mi???

PASİİİİİİİİ
pasicimmmmm sana da soraacağım kızlar rahatlattı beni ama...
dün biliyorsun 12. günümdü ama doktor yumurtaların büyümemiş daha p.tesi gel dedi ben de mümkün değil gelemem dedim.o da o zaman bu ayı pas geçelim (iğne yapacaktı büyüselerdi) gelecek ay tam kontrole başlarız dedi.
tabi bu böylee deyince benim moralim bozuldu yani bu aydan umudu yok doktorum diye.
ama bu benım yumurtalar büyür mü kendi kendine

Süpersinnnn yaaaaaaaa tıpkı ben ama bir farkla ben adet olunca öyle oluyorum yay burcu musun sen kıııııııı yada koç:97:

burcum akrep ama burcla alakası varmıkı ?bence tamamen hormonsal:))yok ben adet olunca aglıyorum kız gecenlerde emrahın fılmınde bıle duygulandım gozlerım doldu:)sonrada aksama kadar guldum kendıme yuh dedım bu kadar yani:)))

AL AL kızımdır diye söylemiyorum pek güzel olacak hele de babasına çekerse sarı saçlııı mavii gözlüüüyaaaaaaaaaaaa hamile olalımmmmm yaa

canım en sana geçmiş sayfalarda yazdım bu konuyu..
ama yine yazayım..
adetin zaten uzun periyodda senin 12. gün çatlayacak kadara büyümemeleri nrmal..
benim 26 günde adet olduğum halde okaar yüksek dozdda iğne olmama rağmen tüp bebekte 14. gün çatlatma iğnesi oldum..
kaldıki senin zaten 30 günd oluyor adetlerin..
hem bu ilaç zaten 5 gün kullanılıo..
yumurtalar gelişim gösteriyo sonra kendileri devam ediyor büyümeye ve çatlıyor..
seninde çatlar..
hem sen zaten kendiliğinden çatlasın istiyordun
belkide hayırlısı senin için boyle olacak sen gün aşırı devam et çalışmalar
akıntınada dikkat et bakalım..
rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…