- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.261
sizi okurken bir an sanki kendim yaşadım ne çabuk geçmiş o şubat ayında hamile kalmak isteyenler topiğindeki günler...şimdi 4,5 aylık hamileyim allah hamilelerin hayırlı dualarını kabul edermiş o zaman;inşallah sizlerde bir an önce hamile kalırda bu mutluluğu birbirinizi hiç bırakmadan tadarsınız:80:
Canım ben kk da okumuştum hastane yakınsa yani yarım saat içinde spermcikleri yetiştirebilirsen evde de yapılabilirmiş hastaneye bi sor
yaa benimki nasıl yumuşadı biliyomusun, dedim ki aşkım sperm sayın çok iyi olabilir ondan çekinme ama spermde şekil bozukluğu, hareketliliğinde bir sorun ya da ph ında dengesizlik olabiliyomuş ve 1-2 ay ilaçla düzeliyomuş dedim oununda içine kurt düştü
eeee tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış
oğlumu uyuttum koçişte geç gelcek sohbet edelim:82:
yaa benimki nasıl yumuşadı biliyomusun, dedim ki aşkım sperm sayın çok iyi olabilir ondan çekinme ama spermde şekil bozukluğu, hareketliliğinde bir sorun ya da ph ında dengesizlik olabiliyomuş ve 1-2 ay ilaçla düzeliyomuş dedim oununda içine kurt düştü
bize de hastane 15dk falan ben de dedim istersn evde yapabilrsin diye olduu kavanozla götürürüz artık dedii
bize de hastane 15dk falan ben de dedim istersn evde yapabilrsin diye olduu kavanozla götürürüz artık dedii
eşim üniversitede çalışıyor zaten,laborantlar doktorlar ve çalışanların çoğuyla samimi,onun için utanıyor diye düşünüyorum ben,tel edip sordu 1 saat içinde götürmesi gerekiyormuş,üniversite bize 1 yaklaşık bir saat uzakta,ama işte banyo filan yapana kadar geç kalır
kız ne uyuttun bu saatte..
sabahın körü dikilecek tepene
yaa aslında bize basit geliyo...
ama onlar için zor..
ama benim herif artık alıştı kavonaza yapmaya..
1 defa tahlil..
2 defa aşılama
1 defa tüp bebek..
arada canı çekio kavonoza yapıyo
ama onlar için zor..
1 defa tahlil..
2 defa aşılama
1 defa tüp bebek..
sabah 7 de kalkıyor teyzesi anasınıfına gidiyoruzya
bence utanıyor olabılır hatta utanıyordur baska secenegın yokmu unuversıteden baska
ayy bende gülüyorum kendi kendimeallah iyiliğiani versin emiiii
ama onlar için zor..
1 defa tahlil..
2 defa aşılama
1 defa tüp bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?