Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

amın canım ınsallah son care dogumda dua edersın bıze:))bebgıne saglıklı bır sekılde kavusursun ınsallah

Canım ben kk da okumuştum hastane yakınsa yani yarım saat içinde spermcikleri yetiştirebilirsen evde de yapılabilirmiş hastaneye bi sor

eşim üniversitede çalışıyor zaten,laborantlar doktorlar ve çalışanların çoğuyla samimi,onun için utanıyor diye düşünüyorum ben,tel edip sordu 1 saat içinde götürmesi gerekiyormuş,üniversite bize 1 yaklaşık bir saat uzakta,ama işte banyo filan yapana kadar geç kalır

eeee tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış

bende dedımkı sorun sende yada bende bız artık bır butunuz sen ben yok bu iste cocuk ıkımızın.bende sorun olsa benı sevmekten vazmı gecıcen bende vazecmem asla dedım oda boynunu bukup pasa pasa gıttı:))

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

bence utanıyor olabılır hatta utanıyordur baska secenegın yokmu unuversıteden baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…