- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.221
kesın çatladı döllendi bile:))
Hürrem'in yumurtaları çatladı mı acab??
ayy yumurtaların büyüyo yaa aklın fikrin ordaaaa
nerde olcakkk kızzz tabi orda olcak.
dün gece resmen gözlerimi kapadım vazifemi yaptımmmadam saldırdıı uyuyodum yaaaa
he kuluçka makinası gibi hatunmuş....
yumurtalar tek atışlık:26::26::26:
Rüyada muz görmek veya yemek; yeni bir aşka, çocuk sahibi olmaya, zengin olmaya, muz satmak veya kaybetmek; zarara uğramaya, birinin size muz verdiğini görmek; o kişiden yardım ve iyilik göreceğinize, birisine muz verdiğinizi görmek; o kimseye yararınızın dokunacağına, bazı yorumculara göre ise bir düşmanınızın sizi çok üzecek bir davranışta bulunacağına işarettir.
nerde olcakkk kızzz tabi orda olcak.
dün gece resmen gözlerimi kapadım vazifemi yaptımmmadam saldırdıı uyuyodum yaaaa
he valla yaaa
biizmkiler de uzaktan baksın öyleee.Pasifff şeylerrrr
wuuuuuuuuuu işte buuu:82::82:
beklenmeyen anda gelen bebekkkkk
kız pasiiiiiiiii beni de bu gün üniversiteden çok yakın bir arkadaşım aradı yıllardır görmüyoruz birbirimizi o beni bu gün rüyasında görmüş bana tecavüz ediyolarmış töbe yarabbim,tesadüf ben de onu bu gün aynı şekilde rüyamda gördüm onun yanında da bi adam vardı onu da taciz ediyolardı ne garip bişey yaa aynı gün aynı konu ne bu şimdiiiiiiiiii:18:
kız pasiiiiiiiii beni de bu gün üniversiteden çok yakın bir arkadaşım aradı yıllardır görmüyoruz birbirimizi o beni bu gün rüyasında görmüş bana tecavüz ediyolarmış töbe yarabbim,tesadüf ben de onu bu gün aynı şekilde rüyamda gördüm onun yanında da bi adam vardı onu da taciz ediyolardı ne garip bişey yaa aynı gün aynı konu ne bu şimdiiiiiiiiii:18:
bu muhteşem yüzyıldan sonra eşim bana diyoki has odaya geç ben geliyorum
aferin vazifene güzel çalış......
kapa gözünü yat aşağıya...
aay nolacaksa olsunn valla yaaa,onlarla aynı şeyi yapıoz yaniiiKızım bızde saraylarda yaşasaydık bızde öyle olurduk 100 metre kare evde ne olur
bi günde büyürmü ki ymurtaaa çatlasın da döllensinnnn
ay kocam bize çok gülüyo Fahri doktorlar sizi diyoooo
aşkitom yeni işin hayırlı olsuuunnnn
Canlarım ben çıkıyorumm,kendinize çok iyi bakın,iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?