Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Ayyy durun çıkmadan bişey sorayım sizlere,geçen hafta doktora gitmiştim,benden bir kaç tetkik ve rahim filmi eşimdende sperm testi istedi,ama eşim yaptırmam diyoorr,napıyım ya bana bir yol gösterin akıl verin,ikna edemiyorum

ona tatlı dille anlat,bunun ayıp,utanılacak veya gocunulacak bir şey olmadığını söyle.aynı testlere muayenelere ben kaç kez girdim dee ,ikimiz için yapmalıyız dee

canım eşini ikna etmek senin işin...
inşallah kabul eder.....
yada gereke kalmadan bu ay gelir bebeğiniz....

aynı şeyler bizde de var tatlım, senin sonuçların çıksın hepsi temizse yaptırırm diyor ama yemezleeerrr tıpış tıpış yaptıracak belki ikimizde de varr

nıye yaptırmıyorkı ınsan bır merak eder demi:)ne meraksız şeyler bız burda yumurtayı hergun takıp ettırek onlarda nedense tahlılden kacıyorlar

sizi okurken bir an sanki kendim yaşadım ne çabuk geçmiş o şubat ayında hamile kalmak isteyenler topiğindeki günler...şimdi 4,5 aylık hamileyim allah hamilelerin hayırlı dualarını kabul edermiş o zaman;inşallah sizlerde bir an önce hamile kalırda bu mutluluğu birbirinizi hiç bırakmadan tadarsınız:80:

yalancıktan ağla duygu sömürüsü yap üzülmüş gibi yap elini tut bebek istiyorum kollarım bomboş bana yardımcı ol de gerisi gelir şeker :)

Canım ben kk da okumuştum hastane yakınsa yani yarım saat içinde spermcikleri yetiştirebilirsen evde de yapılabilirmiş hastaneye bi sor

diyorumki hayatım bak ben filmi göze aldım,kolum delik deşik oldu kan vermekten,seninkisi neki iki dk lık bişey hem ben gibi acıda çekmiyorsun,ama dinleyen kimmm,neyse hayırlısı bakalım,bu akşam yine konuşayım,hatta birşeyle tehdit edeyim,anlarsınız yaaa,ay napim son çare o geliyo aklıma

amin canımm..

sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğinii

amin tatlım .SAna da hayırlı doğum nasip etsin rabbım

allah tamamına erdirsin canım...
nazarlardan esirgesin

yaa benimki nasıl yumuşadı biliyomusun, dedim ki aşkım sperm sayın çok iyi olabilir ondan çekinme ama spermde şekil bozukluğu, hareketliliğinde bir sorun ya da ph ında dengesizlik olabiliyomuş ve 1-2 ay ilaçla düzeliyomuş dedim oununda içine kurt düştü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…