- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.461
herkese gunaydinnn ben hala adet olmadimmmm
kiz ben dun test yaptim negatif cikti ama oglen yaptim ve 1 saatlik idrarla yaptim cikmamis olabilir bilmiorumki karisti kafam:44:benim dun adet agrim cok oldu gecede ara ara oldu ama hala adet olmadim sasirdimama bugun cok sukur yok olabilirmi acabaaaa
selammm bebeklerrrr
ayy bugün çok işim var size bir selam uçurup hemencecik kaçacağıımmm
akşam üzeri gelirimm canlarııımmmm hiçbişeyin sizi üzmesine izin vermeyinn...
ben sizi seviyorum bu yeterrr
bu arada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsuuuuuuuunnnnn
canım sen hiç doktora gitmedin mi peki? yani tedavi görüyor musun? eğer öyleyse bi git bence kafan rahatlar en azından..bide ateşim var bugun bi doktora mı gitsem acaba ben ya.. yarını bekliyim bakalım bi yada.. off içime sıkıntılar geliyor.. fsh 11 di benim acaba diyorum Allah korusun değer mi yükseldii..
canım sen hiç doktora gitmedin mi peki? yani tedavi görüyor musun? eğer öyleyse bi git bence kafan rahatlar en azından..
ay cnm uzulme..tez zamanda adet ol insallah da tekrar calismalara basla hap kullandin dimi yanlis hatirlamiosam ya da igne...ona regmen neden olmadinki:44:hayırlı Olsun Canım :) Bende Olmadım adet ama hic sevınemıyorumSabah test yaptım negatif cıktı artık umudum kalmadı Yani...
pourgacım her ay aynı gündemi oluyorsun ?
ohh ohhh
ne güzel...
ama yinede her an olabilirim sevinmek icin cok erken test nnegatif cikti ama olsun umut dunyasi kadin milleti ne de olsa
adet olsanda umudunu yitirmek yok..
daha önümüzde nice aylar var
umut dünyası kadın milleti nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?