Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pourgacım her ay aynı gündemi oluyorsun ?

selammm bebeklerrrr

ayy bugün çok işim var size bir selam uçurup hemencecik kaçacağıımmm

akşam üzeri gelirimm canlarııımmmm hiçbişeyin sizi üzmesine izin vermeyinn...

ben sizi seviyorum bu yeterrr

bu arada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsuuuuuuuunnnnn

Aynen şekerimmm benim de çoooooook işim var hiiiiç yapasım yok misafirim gelecek
ben de herkesin bayramını kutluyorum öpüyorum

kızlar selamlar bugun benim bat.. ne adet sancım var nede hamilelik belirtim.. zaten hamile kalmayı beklemiyordum bu ay ama geçen ayda çok az adet oldum acaba adet mi olamıyorum ben yaa.. hiçbir belirtim yok ama size bişey sorucağım ay içinde yumurtladığımızı hissettikten sonra o ay kesin adet olmuyor muyuz? benim düzenlidir genelde 28 günü aştığı hiç olmadı ağırlıkta 26-27 günde bir.. geçen ay 22 nisandı bu ay da 19 u olmam gerek beklemedeyim ama huzursuzum..:18:

bide ateşim var bugun bi doktora mı gitsem acaba ben ya.. yarını bekliyim bakalım bi yada.. off içime sıkıntılar geliyor.. fsh 11 di benim acaba diyorum Allah korusun değer mi yükseldii..

bide ateşim var bugun bi doktora mı gitsem acaba ben ya.. yarını bekliyim bakalım bi yada.. off içime sıkıntılar geliyor.. fsh 11 di benim acaba diyorum Allah korusun değer mi yükseldii..
canım sen hiç doktora gitmedin mi peki? yani tedavi görüyor musun? eğer öyleyse bi git bence kafan rahatlar en azından..

hayırlı Olsun Canım :) Bende Olmadım adet ama hic sevınemıyorum Sabah test yaptım negatif cıktı artık umudum kalmadı Yani...
ay cnm uzulme..tez zamanda adet ol insallah da tekrar calismalara basla hap kullandin dimi yanlis hatirlamiosam ya da igne...ona regmen neden olmadinki:44:
pourgacım her ay aynı gündemi oluyorsun ?

bazen 2 3 gun oynama oluo cnm ama adet sancim oldugunda mutlaka o gun olurdum dun o kadar sanci cektim ama olmadim bugunde sag kasigimda agri oluo arada anlamadim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…