- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.481
canım sen hiç doktora gitmedin mi peki? yani tedavi görüyor musun? eğer öyleyse bi git bence kafan rahatlar en azından..
19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun kızlarrr
filiz özlem sonnur
gittim sadece fsh işte 11 çıkmıştı sonra klomen verdi yumurtladım iğnemi falan da oldum o ay bişey olmadı sonraki ay gitmedim o iki ay arka arkaya vermişti gitme gereğide duymadım duralım biraz daha dedik.. ama adetimi bekliyim olmadı yarına randevu alırım yarında eşimin doğum günü bide hamile kalmış olsam var yaa dünyalar bizim olurduya bişey sorucağım ben gidip direk kan testi verip gelemiyormuşum doktorumu görüp muayenede illa olmam gerekliymiş her doktor mu aynı yoksa sadece benim gittiğimde mi bu uygulama var acep
evet helede devlet hastanelerinde öyle. ama istediğin bi kan testini herhangi bir laboratuvarda yaptırabilirsin bunun için doktora gerek yok. mesela bana doktorum hamilelik öncesi yapılması gerekn tahliler verdi şimdi fiyat araştırıyorum istediğim yerde yaptırıp kendi doktoruma göstericem. bence sen yine doktoruna görün adet olursan şayet tekrar bakar hormonlara
slmmmmmmmm:79::80::80::80:
hb canım ben soğan kürüne basladım şifa olur inş.hos geldın a.slm cnımm
hb canım ben soğan kürüne basladım şifa olur inş.
filizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hb canım ben soğan kürüne basladım şifa olur inş.
selam:)yaw ne guzel nıckın var pasıflora tam bu topıke lazım bır ısim:)gıdıp eczaneden pasıflora alıp ıcıp hıc bıseyı takmayasım gelıyor
bu arada bende ocak ayından beri klomen 2 defada çatlatma iğnesi vuruldum.ama sonuç negatif şimdilikolacak inşallah umudum çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?