- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.621
Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...
o akıntıyı hiç sorma bende bıktım buaydan umutluum arkadaslarımebru hadi bakalım senden bu ay patlama bekliyorum.eğer sonuç olumlu olursa bi dahaki ay bende deniycem hem belki benim aakıntıma da çözüm olurrrrrrrr
slm hoşgeldin arkidiş
o akıntıyı hiç sorma bende bıktım buaydan umutluum arkadaslarım
hosbulduk cnm nasilsinn
bu arada ebru sanada slmm hic pas vermionn
verdimya yavru kuşumhosbulduk cnm nasilsinn
bu arada ebru sanada slmm hic pas vermionn
vajinada mantar olunca geliyor şimdi bnden glen sarı akıntı ilkdefa sarı gldisenin akıntın nasıl.sarı mı yoksa şeffaf mı .bu arada süt kesiği gibi akıntı diye neye diyorlar biliyomusun
kokla bakim ne kokuyo hooooohhhhhhhnoldu kiz niye o dilini cikardin
teşk iiyim sen nasılsın geldimi regl
bende iyiyim cnm cok sukur ...yok cnm daha gelmedi reglimben dun 1 saatlik idrarla oglen test yaptim negatif cikti...testi yaptiktan sonra temizlik yaperken adet agrim basladi kesin adet oluorum dedim ama olmadim bugun adet agrim yok ama sag kasigimda arada gelip gecen bi agri var otururkende ayni zamanda agrio sizce tekrar test yapmalimiyim
bende ole dusunuorum cnmcnm sen kendini regl olcağına alıştır olmazsan pazartesi falan yap bence erken daha hem bazı testler gecikmeden 1 hafta yada 5 gün sonra doğru sonuçveriyormuş.bekle bakalım biraz daha.umarım olmazsın.
ben kürümü hazirlim gelicem 5dkk müsade
kızlar bu arada deprem olmuş hisseden varmıı?
nerdeeeeeeeeeeeeee
kütahya merkeziymiş aama istanbul yalova bursa ve çevrelerinde de hissedilmiş
kac siddetindeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?