Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam kızlar yine döndüm aranıza nasılsınız sizi nisan ayında buldum yine dağılmamışsınız.
bu arada deprem oldu geçmiş olsun herkese

slm arkadaşlar hamilelik hazırlığı için hangi ilaç önerildi size folbil günde yarım kullanmamı söyledi doktorum sizler hangisini kullanıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim

slm pembişgom benıde gece gece uyku tutmadı bıde deprem oldu zaten felakettı yanı
neyse soruna gelınce ; geç döllenmeyle ilgili öyle cok sey okudumki aklım hayalime gelmez mucizevi olaylar keşke söktürücüyü içmeseydın ama neyse artık hayırlısı olsun cunku söktürücü içen bıle olmus sökülmemişte ardından gebelıgını ögrenmıs yanı Rabbım isterse herşey oluyor şükürler olsun varlıgına ...
eger geç döllenme varsa Canım adeetten 15 gün sonra kanda cıkıyormus ancak düşün yanı sende gir oku ... bir kaç kişi makalelerinde paylaşmıs birisi 18 günde ögrenmıs birisi 22 günde Bu söyledıgım rakamlar bat'tan sonra adet gecıkmesı... 35-40-50 gunde adet gören bayanlar yazmıs bunları genelde yumurta gelişimi 1 hafta normalden 1 hafta sonra baslıyormus o yüzden rahımede gec ulaşıyormus yerleşmesi falan uzun sürüyormus ..
ne kendımı ne senı umutlandırmak istemıyorum ama cidden Allahtan umut kesılmez Hayırlısıyla Ya adetımız gelsın artık yada hamıle oldugumuzu öğrenelim ... :97:

canım adetı oldugun gunden sayıyorsun cumartesı pazara da gelırse pazartesı gıdıyosun cok gec degıl 4.gun ben yaptırdım oyle bır kac kez.adetım benımde 10 gun suruyor ama 5 gunde surse farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…