- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.761
pasim yaa ben de akıntı bebek istemeden önce çok olurdu böyle löp diye gelirdi.ne zaman çocuk istedik yok anam öyle akıntım ,şimdide çamaşırım kuru daha.oofffffff
aynı ben canım aynııı..neyse kendini de sıkıştırma. biz braz da şubata olsun gibi de düşünüyoruz ya ondan stres yapıyoruz.. ama benimki olsun da yaz çocuğu olsun yeter ki Rabbim hayırlı bi evlat versin.
ben bir de bir buçuk yıllık evliyim bir yıl olasaya millet bişey demiyodu da şimdi herkes soruyo ya o yüzden de stres oluyor insan ama kendini rahatlat tebi çok zor başta kendim yapamıyorum.
Allah herşeyi gönlümüze göre verdi iş aş eş sahibi yaptı bir de evlat sahibi yapar inşallah.
haklısın karanfil dediğin çok doğru olsun da varsın yazın doğsunn.
BEnce mart nısan gıbı dogum yapalım hemde cok beklememıs oluruz:))en gec hazıranda herkes hamiş kalsın:))
İnşallah çok beklemeyiz ama hayırlısı yine de. sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin? iş aş öz geçmiş
yenisin galiba
evet canım yenı katıldım aranıza eylulde 4. yıl dolucak evleneli:)3 yıldırda tedavı goruyorum sorunum pcos(bıde ılaclardan sut hormoum yukseldı calısıyorum ana okul ogretmenlıgı yapıyorum sen anlat bakalım bıraz sen neler yaparsın:)
S.a kızlar iyi akşamlar,nasılsınız.?:79:
ben de bir buçuk yıllık evliyim 5-6 aydır korunmuyoruz. 2 aydır da çalışıyoruz ama nasip olmadı doktora gittiğimde hep iltihap için tedavi oldum ama geçmedi. tabi döllenmeye etkisi var mıdır yok mudur bilinmez. ben de bilgisayar öğretmenyim 3 yıllık. Rabbim hepimizin eline en yakın zamanda bir bebek nasip etsin inşallah. bazen sadece şuna üzülüyorrum acaba korunmasa mıydım.zaten gün yöntemiyle korundum hep ama acaba Allahın işine karışmak gibi mi oldu yaptığımız. bir tek ona üzülüyorum.
S.a kızlar iyi akşamlar,nasılsınız.?:79:
A.s iyiyiz canım sen nasılsın??
a.s canım ıyıyım sen nasılsın
ay bnm kocaya dedim al diye simdi geldi almamisss test
bende yarin yapsammi diorum annem de bence uzulursun 10 gun bekle diooo
nolsun canım bende soğan kürüne basladım ayrıca ateş ölçme yönteminede basladım 4 gundur ateşim 1derece düşerek gidiyo bu pazartesi yumurtlma gunleri baslıyohu huuu naber ebuuşşş herkes nerde acaba
nolsun canım bende soğan kürüne basladım ayrıca ateş ölçme yönteminede basladım 4 gundur ateşim 1derece düşerek gidiyo bu pazartesi yumurtlma gunleri baslıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?