- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.781
slm hamişler, hamiş adayları ve anneler nasılsınız
kızlar merhaaba ben bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bugün 6.günümdü sat 15 nisan ben şşimdi nisan ayındamı yoksa mayıs ayındamı kaldım hamile
ay cnm gecmise bakiodum sen bana slm vermissin onceden ama ben gormedim cepten bakip cikmistim sanirim ondan goremedim pardoonn
ee ne var ne yok ben daha adet olmadim bilionmu ...basim da cok agrio yaaa bnm ilki dusuk olmustu ya onda da basim cok agrimisti hayirlisi bakalim...bu arada sag kasigimda arada agri oluooo:44:
a.s cnm ben kendi adıma iiyim sen nasılsın?
ay bnm kocaya dedim al diye simdi geldi almamisss test
bende yarin yapsammi diorum annem de bence uzulursun 10 gun bekle diooo
amin ruhum huzurumuz artarak devam etsin.
sanki azaldı gibi canım ama yine de düşünüyorum işte acaba diye.ama çalışmalrı devam ediyorux adetbittiğinden beri gün aşırı hiç aksamadı şimdiye kadar.
b,raz geç olacak ama ateşimi de ölçmeye başladım belki yumurtamın çatladığı günü tespit edip rahatlayabilirm diyeee.
sen nasılsın bitanem
Ben de iyiym canım çıkmışın galiba ama yine de söylüym ben dün yumurtladım galiba
yok cnm buralardayım.ne güzel işte nasıl anladın test falan mı yoksa akıntı ile mi anladın.umarım değerlendirmişsindir ama bugün yarın yine değerlendir bence .biz yumurta oldu diye o gün yapıp bırakıyoruz aslında belki çatlamadan bırakıyoruz o yüzden sonrasını da değerlendirmek lazım ben bu ay öle yapcam bakalım.
şöyle söylüym dün öğleden sonra sağ kasık ağrım başladı, gece 11 de yoğunlaştı ve kesildi ağrı ben de galiba yumurtluyorum diye çalıştık, ilişkinin ardından çok ilginçtir benim vaji den bol miktarda yapışkan akıntı geldi spermler gelmedi ama zaten kalkmadım sabaha kadar yattım spermler sabah da gelmedi nere gitti bunlar:26:
inşallah 9 aylık yolculuğa çıkmışlardır cnm sana 9 ay sonra gelsn büyüsünde.ama bende geçen ay 1 2 kez sabahladım banyoyu sabah yaptım ama idrar yolu enfeksiyonu geçirdim:26: bende acaba dedim ondan mı oldu.
canım vajinanın içinin yıkanmaması gerekiyomuş zaten o kendi kendini temizlermiş ama sık ilişkiye girdiğim zaman benim de idrarımda yanma oluyo üşütüyoruz galibabu arada ben çalışmaya devam ediymi yarın:26:
yok canım ben zaten hayatta içini yıkayamam.bence çalışmalara devam etmelisin canım.sen yumurtladığını düşünüyorsun belirtiler onu gösteriyor ama yine de bırakma regline kaç gün var.belki bi tane daha yumurtlayacaksın ve bu değil o döllenecek yani bazen çift yumurta olabiliyormuş.
Dün 13. gündü ve bu gün 14. gün yarın sabah çalışalım bari başka yumurtlamam galiba çünkü adet sürem 25-28 gün arası yarın da sabah yapıym ondan sonra olmaz heralde:44:
sen yine de tedbiri elden bırakma cnm 5 gün kalana kadar arada çalış.ne kadar zamandır deniyorsun kaç yıllık evlisin
2.5 yıllık evliyim 28 yaşındayım 2. denememiz senin canım?
canım ben de 22 aylık evliyim 2 ay sonra 2 sene olacak ama ben 1 seneye yakın doğum kontrol hapı kullandım.26 yaşındayım.
yaşın gebelik için gayet güzelmiş ben de evlendiğimiz ilk altı ay doğum kontrol hapı kullandım ama karnım sürekli şiş olduğu için bıraktım, eşim korundu, senin bu ay bat ne zaman iyi çaılıştın mıbir de yumurtlama dönemini anlayabiliyomusun ben bu ay ilk defa bu kadar belirti gördüm hiç anlamıyorum normalde
doğru diyosun ama canım kaç aydır deniyoruz olmadı daha umutsuzluğa kapıldım ama pazartesi doktora gidip ne var ne yok öğrenicem bat 8 haziran daha var ama adetten hemen sonra yumurtlama belirtileri yaşadım burdan bi arkadaş adetin 6. yada 7.günü de yumurtlama olabiliyor dedi.çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz 3 4 gündür yok ama hesaplamalara göre daha yumurtlama dönemine girmedim.ama çok fazla akıntım var bi tuhaflık var ama anlayamadım hiç bu kadar çok akıntım olmamıştı.idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım ondan da olabilirmiş.başka bebişin yok dimi ilk olacak senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?