Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet cnm içimi rahatlatmak için gitmeyi çok istiyorum ama içimde bi engel var sürekli beni doktora gitmekten alıkoyuyor kaç aydır gidicem gidicem diyorum ama bi türlü gidemedim.inşallah kısa zamanda biz de o mutluluğu tadarız.beklemek çok yıpratıyor...:84:

ben de ocak ayında gitmeyi planladım senin gibi korkumdan nisana kadar erteledim ama een sonunda gittim çünkü bir sorun varsa hamile kaldıktan sonra çok geç olabilir pişman olmamak için gittim ve içim rahatladı bir sorun çıkmadı sen de bir an önce git canım

gidicem cnm inşallah.neyse ben kaçar ii geceler hepinize.mutlu yarınlar.haber bülteni kapanışı gibi oldu

slm hatunlar hazır klavye bulmusken bütün sorularımı sorayım okuyanlaran cevap bekliyorm bugün soğan küründeki 2.günüm bitti akıntım felan yok kupkuruyum sadece 2-3 damla açık sarı akıntım gelmişti..4 gündür sabahları ateşimi ölçtüm hergün 1 er derece düşüş oluyor bu normalmi?

bacım ben hiç soğan kürü bilmem ama ateş ölçmeye güvenme çünkü hekeste geçerli değilmiş, kaçıncı günündesin bu gün

sabah sabah birşey sorucam size.dün gece wc de afedersiniz tuvaletteyken sümük gibi uzayan bişi gördüm ilk defa bu ovulasyon demektir değil mi ovulasyon gerçekleşiyor mu yoksa bitiyor mu anlamına gelir?

günaydın kızlar benim kahve lekelenmem 2 gün önce geldi gitti. şimdi gerçekten regl olmaya başladım şimdi doktor bana adetin 2. 3. günü gel dedi ya ben napayım test için hangisini baz alayım nolur yardımcı olun bilen varsa. sanırım doktorun yapacağı hormon testi.

gunaydin kizlar nasilsiniz size bi haberim var ben sabah test yaptim sanirim hamileyim ikinci cizgiyi gordum ama silik cizgi o yuzden niyeyse sevinemiorum tam gormeyi umut ediodum cunku adetim gecti 2 3 gun fln...bide fortel yaptim..o yuzden tam cikar sandim ama silik cizgi cikti..size resmini cekemicem anlamiorum ama pozitif test ornekleri diye bi topik var oradan bakarmisiniz bnm icin...

pozitif test orneklerinde diptisdiptis diye bi nicki var arkadasin(yaziyimda yanlis olmasin dedim) ilk sayfada yazdigi 5.mesajda ovulasyondan sonra 11.gun yapilmis olan test bnmkinin ayni..bence hamielyimde sizceee fikirlerinize ihtiyacim var arkidislerim

sabah sabah birşey sorucam size.dün gece wc de afedersiniz tuvaletteyken sümük gibi uzayan bişi gördüm ilk defa bu ovulasyon demektir değil mi ovulasyon gerçekleşiyor mu yoksa bitiyor mu anlamına gelir?
cnm yanlis bisi solemek istemiorum ama sanirim yumurta catladigindami oluo nee :44::44:ama tam emin deilim...bi netten baksana cnm

cnm ezgi doktora gitmisti ya gecende...doktor ona lekelenmeyi saymioruz gercekten adet oldugun gunu sayiyoruz demis ama bazilarida cok uzun surmemisse lekelenmeden baza aliolar

hiç hamile kalmadığım için anlamam ama tüm kalbimle hamile olman için dua ediyorum..

uzun süredir tam giremediğim için ezginin yazdığını okuyamadım Allah razı olsun senden. adetim bugün başladı sayıyorum o zaman pazartesi mi gideyim salı mı?
benim doktorum pazartesi günü yok salıya ben zaten randevu almıştım???

peki o sayfaya bakabildinmi cnm

bakamadım link verip yapıştırsana buraya canım hem herkes rahatlıkla bakar. o sayfaya git adres çubuğuna bir kere tıkla sağ tuşa basıp kopyala buraya yapıştır. belki biliyosundur ama yine de anlatayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…