Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

o zaman sen bu ayı dediğimiz gibi yoğun olan günden sayıver

kız ben düzelttim geri..
karışık geldi alışmışım bu şekle:26::26:

aslında alışsan bu çok daha iyi canım. sayfa 1 deyken de sık kullanılanlara eklersin pat ilk açar açmaz son yazan kişi gelir. bir de mesela bana cevap yazmışlar mı diye aramaya da gerek yok geçmişte. onu da anlatıyım
profilimden son yazdığım cevaplara tıklarsanız sizin yazdığınız tüm cevapları görürsünüz. herhangi bir mesaja tıklar tam o sayfaya gidersiniz sonra acaba bana cevap yazdılar mı yazmadılar mı diye bütün sayfaları okumak zorunda kalmazsınız.
biz bilgisayarcılar çok üşengeç oluruz biliyon mu

ayyy sen bilgisayar öğretmeniydin dimi canım...
şimdi kendimi yazılıda 0 almış gibi hissettim

ayyy sen bilgisayar öğretmeniydin dimi canım...
şimdi kendimi yazılıda 0 almış gibi hissettim

est. canım bunların bilgisayar öğretmenliğiyle alakası yok biraz ilgi meselesi ben önceden bir forum sitesinde takılıyordum vay canına o zamanlar gençtim orda kullanırken aşinalık olmuş ayarlar. normalde hiç forum takılmasam ayarları falan kurcalamam bıkmışım zaten bilgisayarından.

benim de bi arkadaşım vardı liseden o da o sitede yöneticiydi. lise mezunu ve bilgisayarla ilgili hiç bişey bilmiyordu. bir de bayan yani. onun yaptıklarını görünce ağzım açık kalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…