Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

eşin kaç yaşında canım??

ahh işte ben çok korkağım sanırım normal doğumuda hiç göze almadım inan.. belki sen özel klinikte çekildinya onlar daha mı iyi acaba? birde enfeksiyon riski var deniliyo..
hiç korkma artık tatlım nasıl olsa p.tesi olacak bu işşş.daha doğum yapıcaz unutmaaa
eşin kaç yaşında canım??

eşim 29 yaşında canım 82 doğumlu.ama o evlenmeyi bile düşünmeyen biriymiş ta ki benı görene kadar

hehehehe ben de çok gülüom bakalım p.tesi neler olacak.bu iğneyi kim vuruyorr eşim bana ver ben yaparım diyorr.sadistt adam yaaaa

ee verdiği iğnenin adı ne? ben iki defada ismi ayrı olan ama içeriği aynı olan iğne vuruldum,ovitrelle mi ne işte o 80 tl dedilşer bana,banada çok geldi gittim doktoruma değişti aynı içerikte olan pregnly verdi oda 12 tl

canım eczanede olabiliyor..
ama ben aşılama ve tüp bbekte hastanede yaptırmıştım..
geceye denk gelmişti..
gece nöbetçi eczane aramaktansa hastaneye gitmiştim..

ben de o zaman vurulacak olursam İzmir deyken bir eczaneye falan yaptırırm.burası küçük bir hemen dedikodu olur yaptırmam burdaa..

bana daha iğne veremdi tatlım yumoşlar büyümemişti bakalım p.tesi gidicem sanırım tekrar kontrole.pregnly yi duydumm.ucuzmuş daaa

Ayy canım Allah razı olsun tam cevabı sen verdin..

hiç korkma artık tatlım nasıl olsa p.tesi olacak bu işşş.daha doğum yapıcaz unutmaaa

eşim 29 yaşında canım 82 doğumlu.ama o evlenmeyi bile düşünmeyen biriymiş ta ki benı görene kadar

doğum ve benn:18: sen eşine kızıyonya,bende aynıyım bende kararsızım hala.. eşim istiyo ama hiç zorlamıyo kısmet diyor..

Ayy canım Allah razı olsun tam cevabı sen verdin..
ne demek tatlım ben de test yaptırdığımda doktorumun günü değildi girdim başka doktorda yaptırdım,sonra muayenesine gittim baktııı.
doğum ve benn:18: sen eşine kızıyonya,bende aynıyım bende kararsızım hala.. eşim istiyo ama hiç zorlamıyo kısmet diyor..

ayy anam benimki de istese yaa

hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar belirtiler varmı batın ne zamandı senin tarihlerimiz yakın galiba

canım benim bat 1 haziran yazdırdım ama..
bu ay yumurtlama erken oldu..öne gelebilir.. 29 mayıs gibi...
geçen ay 15. gün olmuştu yumurtlama o yüzden 2 gün gecikmeli oldu...
belirti aslında çok ..
ama hepside adet belirtisi

bana daha iğne veremdi tatlım yumoşlar büyümemişti bakalım p.tesi gidicem sanırım tekrar kontrole.pregnly yi duydumm.ucuzmuş daaa

slm kızlar bende pregnly aldım 20 tl ve gıttım doktora bı baktı aaa çatlamış dedi kendılıgınden gerek kalmadı bıde sağlıkçı oldugumdan dolayı bıkac cvp verdım bişi de dıyemedı sustu kaldı sakla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…