- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.041
ayyy Melissss bence de gitmeliyimmmm .yerse yesinnn ohhhhhhhhhhhbakalım büyüdüler mi önce ona bakmak lazım.
bu arada kaç para bu iğne?
eşim diyor ki senin kukuna para yetiştiremiom diyorrr
o ne gıııııı:44::44:
slmm yine ben geldimderya git canım doktora için rahatlasın bide çatlatma iğnesi vurdur gel eşin kafayı yer abooo
canım iğne sanırım 50 tl civarında
ayrıca eşine çok güldüm
ben de öyle diyorum da bir yandan da gereksiz mi stres yapıyorum diyorum ama dediğin gibi hormon aldım.bi de çatlmazslar başıma iş açarlar.
aslında sorun şu: benım eşim daha çocuk istemiyor erken olduğunu düşünüyor ve ben istıyorum diye bunları yapıyoruz.bana diyor ki senin derdin o çatlatma iğnesini vurulmak.
ona güzelce anlatmaya çalışıyorum ama işte neticede erkek ,hem de bebk sahgibi olmaya hazır olmayan bir erkek
ayyy ben de bulamadım amaaannn boşverrr:122::122::122::122::122:
hehehehe ben de çok gülüom bakalım p.tesi neler olacak.bu iğneyi kim vuruyorr eşim bana ver ben yaparım diyorr.sadistt adam yaaaa
hiç korkma artık tatlım nasıl olsa p.tesi olacak bu işşş.daha doğum yapıcaz unutmaaaahh işte ben çok korkağım sanırım normal doğumuda hiç göze almadım inan.. belki sen özel klinikte çekildinya onlar daha mı iyi acaba? birde enfeksiyon riski var deniliyo..
eşin kaç yaşında canım??
hehehehe ben de çok gülüom bakalım p.tesi neler olacak.bu iğneyi kim vuruyorr eşim bana ver ben yaparım diyorr.sadistt adam yaaaa
canım eczanede olabiliyor..
ama ben aşılama ve tüp bbekte hastanede yaptırmıştım..
geceye denk gelmişti..
gece nöbetçi eczane aramaktansa hastaneye gitmiştim..
ee verdiği iğnenin adı ne? ben iki defada ismi ayrı olan ama içeriği aynı olan iğne vuruldum,ovitrelle mi ne işte o 80 tl dedilşer bana,banada çok geldi gittim doktoruma değişti aynı içerikte olan pregnly verdi oda 12 tl
hoşgeldin canım
hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar belirtiler varmı batın ne zamandı senin tarihlerimiz yakın galiba
karanfilcim öncelikle gözün aydınn.benım de bu ay öyle oldu 2 gün akıntı geldı pembe kahve .ama doktorum adetin tam söküldüğü günü saydı 1.gün olarak.p.tesi gidersen 3.gün olur diğer doktora hormon testi yaptırısın kendi doktoruna baktırısın sonuçlarını.geçeb ay benım de öyle olduu
hiç korkma artık tatlım nasıl olsa p.tesi olacak bu işşş.daha doğum yapıcaz unutmaaa
eşim 29 yaşında canım 82 doğumlu.ama o evlenmeyi bile düşünmeyen biriymiş ta ki benı görene kadar
ne demek tatlım ben de test yaptırdığımda doktorumun günü değildi girdim başka doktorda yaptırdım,sonra muayenesine gittim baktııı.Ayy canım Allah razı olsun tam cevabı sen verdin..
doğum ve benn:18: sen eşine kızıyonya,bende aynıyım bende kararsızım hala.. eşim istiyo ama hiç zorlamıyo kısmet diyor..
hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar belirtiler varmı batın ne zamandı senin tarihlerimiz yakın galiba
bana daha iğne veremdi tatlım yumoşlar büyümemişti bakalım p.tesi gidicem sanırım tekrar kontrole.pregnly yi duydumm.ucuzmuş daaa
Ayy canım Allah razı olsun tam cevabı sen verdin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?