Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ozaman aynı zamanlarda haber veririz birbirimize canım benimde 28-29 gibi bakalım hayırlısı benimde sanki adet belirtisi var

onın pc si yeni galiba....
benimki canı isterse cevap yazdırıyor..
şimdi o dediği yeri hiç göstermez

1. adım çıkışın yanındaki kontrol paneli var ona tıklıyorsunuz.
2. adım sol tarafta hesabımın altındaseçenkeleri düzenle var ona tıklatın
3. adım hafif hafif aşağıya inin orda konu görünüm şekli var onu "normal- yeni mesajlar önce" olarak değiştirin.
tamam

ben de o zaman vurulacak olursam İzmir deyken bir eczaneye falan yaptırırm.burası küçük bir hemen dedikodu olur yaptırmam burdaa..

benim eşim sağlık memuru. ben de çok korkağım geçen kan verirken bile rengim attı. doktor iğne verirse iltihap için napacam dedim eşime bişey olmaz dedi. ben de dedim sana filan vurulmam tanımadığım biri vursun da naz bariim yapmıyım. sana naz yapacam derken sabaha kadar vurdurmam iğneyi dedim.
korkaklığım aklıma gelmişken çocukken saatlerce dişçiyi uğraştırdım açmadım ağzımı. bana b tokat attı öyle açmıştım ağzımı

aboooowwww kız topik tersine döndü

benim de arada böyle oluyo arada pat diye geliveriyo kafasına göre işte. ama kahvemsi lekeyi görünce namaz kılınmıyo ya ben namazı da bırakıveriyom o gün adetin başlangıcını da o gün sayıveriyom. ama tabi o zamanlar adetin başlangıç bitiş özellikleri yok uzayan akıntıların filan bi önemi yoktu ya ondan

aynen canım benimde 28 gibi bendede hafif kasık ve göğüs ağrısı var

ben ebeyim döllenme olsa da olmasa da zaten belırtıler bat a kadar adet belırtısı gıbıdır o yuzden hiç takmıyorum kafama eşim aç gogsunu bakım dıyo gecen düşük yaptıgımda meme ucunun rengınden tahmın etmişti şimdi bakım dıyo sankı kendı okumuş ebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…