Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

soğan küründe 4,günüm akıntım biriki damla yarın yumurtlama günüm baslıyo eşimle kavgalyız napcam ben acaba havlete girsekte sonra yinemi küs kalsak

soğan küründe 4,günüm akıntım biriki damla yarın yumurtlama günüm baslıyo eşimle kavgalyız napcam ben acaba havlete girsekte sonra yinemi küs kalsak

heheheh ben de küsüm eşimle bugün az önce tartıştıkk,Allahtan bugün boş günüm benimm..
yarına kadar barışın

napim iyim leş gibi ev soğan kokuyobitmesine 11gün kaldı acaba bu ay kalırmıyım kalırsam burda soğan patlaması olur rüyamda bolca piriç gördüm bibakim ne demkmiş

inşallah kalırsın canım ben de bu ay olmazsa önümüzdeki ay başlamaya çalışıcam.
tabi doktorum müsade ederse

heheheh ben de küsüm eşimle bugün az önce tartıştıkk,Allahtan bugün boş günüm benimm..
yarına kadar barışın

kızzzzzzzzzz pirinç gören diyo zengin olurrrr
gelsin sipalilerrr

Zorlukla elde edilen mala, Pirinç toplamak ve onu bir yere yığmak mala, Pirinci harman edip kabuklarından temizlemek mal ve dünyalığa yönelik sözlü ve fiili zararı def etmeye, Pirinç pişirmek yahut pişmiş pirinç yemek çoğalan mala ve ticarete delalet edeer.

Rüyasında pirinç gören, zengin olur. para yüzünden kavga etmiştik ahhhhha zengin oluyozzz

kıyamam sana boşver oluyor böyle şeylerr.biz de kilo yüzünden kavga ettik.eşim kilolu diyet yapalım dedim o da bozulduu

slm arkadaşlar hamilelik hazırlığında folbil verdi dr. günde yarım almamı söyledi günde tam olması gerkmiyormu birde folbil iyimidir kullan varmı .

ne işle meşgul eşin tatlım?
okadar çok doluyumki anlatamam eşimin işi ve maası çokgüzeldi herkes bize özenirdi standrlarımız baya yüksekti.eşim benden habersiz gidip 130milyara makinaya imza atmıs 5yıldır işlerde iyi gitmdi arabamız satıldı ltınlarm itti en acısıda evimize haiz gelceki annemlerinpartmanına tasındık burdada babam sürekli aşşalıyor 7yıllık evlisniz hiç işeyiniz yok 250kiraveriorum hepbizdeer 7-24özelim falan kalmadı bunalmdayım babam bulasıklarıma kadar kasyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…