- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.141
ebru da geldiiiiiiiiiiiiiii
napim iyim leş gibi ev soğan kokuyohoşgeldin şeker
napıyon bakemmm
soğan küründe 4,günüm akıntım biriki damla yarın yumurtlama günüm baslıyo eşimle kavgalyız napcam ben acaba havlete girsekte sonra yinemi küs kalsak
napim iyim leş gibi ev soğan kokuyobitmesine 11gün kaldı acaba bu ay kalırmıyım kalırsam burda soğan patlaması olur rüyamda bolca piriç gördüm bibakim ne demkmiş
heheheh ben de küsüm eşimle bugün az önce tartıştıkk,Allahtan bugün boş günüm benimm..
yarına kadar barışın
kızzzzzzzzzz pirinç gören diyo zengin olurrrr
gelsin sipalilerrr
oooffffff çok sıkıcı bir gün yaa
Zorlukla elde edilen mala, Pirinç toplamak ve onu bir yere yığmak mala, Pirinci harman edip kabuklarından temizlemek mal ve dünyalığa yönelik sözlü ve fiili zararı def etmeye, Pirinç pişirmek yahut pişmiş pirinç yemek çoğalan mala ve ticarete delalet edeer.
Rüyasında pirinç gören, zengin olur.para yüzünden kavga etmiştik ahhhhha zengin oluyozzz
aynen eşim hep işte hepişte bunlaımdayım
slm arkadaşlar hamilelik hazırlığında folbil verdi dr. günde yarım almamı söyledi günde tam olması gerkmiyormu birde folbil iyimidir kullan varmı .
tatlım hoşgeldin.
benım doktorum da günde yarım Folibol verdi.
okadar çok doluyumki anlatamam eşimin işi ve maası çokgüzeldi herkes bize özenirdi standrlarımız baya yüksekti.eşim benden habersiz gidip 130milyara makinaya imza atmıs 5yıldır işlerde iyi gitmdi arabamız satıldı ltınlarm itti en acısıda evimize haiz gelceki annemlerinpartmanına tasındık burdada babam sürekli aşşalıyor 7yıllık evlisniz hiç işeyiniz yok 250kiraveriorum hepbizdeer 7-24özelim falan kalmadı bunalmdayım babam bulasıklarıma kadar kasyrne işle meşgul eşin tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?