- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.161
karanfiiiiiillllllllllll,
niye konuşmuyon kızzz?
öylemi ya bende bi yanlışlıkmı var diyordum çok sağol
canım biz bugün kahvaltıyı çok geciktirdik eşim tutturdu pizza diye ara ara okuyup okuyup gidiyom ondan yazamıyorum bir de müthiş karnım ağrıyoo midem bulanıyorr ter basıorr bildiğin adet işte ağrı kesiciyle rahatlarsam gelicem inşallah
okadar çok doluyumki anlatamam eşimin işi ve maası çokgüzeldi herkes bize özenirdi standrlarımız baya yüksekti.eşim benden habersiz gidip 130milyara makinaya imza atmıs 5yıldır işlerde iyi gitmdi arabamız satıldı ltınlarm itti en acısıda evimize haiz gelceki annemlerinpartmanına tasındık burdada babam sürekli aşşalıyor 7yıllık evlisniz hiç işeyiniz yok 250kiraveriorum hepbizdeer 7-24özelim falan kalmadı bunalmdayım babam bulasıklarıma kadar kasyr
okadar çok doluyumki anlatamam eşimin işi ve maası çokgüzeldi herkes bize özenirdi standrlarımız baya yüksekti.eşim benden habersiz gidip 130milyara makinaya imza atmıs 5yıldır işlerde iyi gitmdi arabamız satıldı ltınlarm itti en acısıda evimize haiz gelceki annemlerinpartmanına tasındık burdada babam sürekli aşşalıyor 7yıllık evlisniz hiç işeyiniz yok 250kiraveriorum hepbizdeer 7-24özelim falan kalmadı bunalmdayım babam bulasıklarıma kadar kasyr
hayatın ne zaman ne göstereceği belli olmuyor tatlım.bir gün inişte birgün çıkışta olabiliyoruz.
Allahım size borçlarınızı ödeme kolaylığı versin daha da önemlisi evinize daha fazla huzur versin.
babanın böyle yapması üzer tabi seni ...
ne diyim ki Allahım daha kötü gün göstermesin.
ama bu gibi durumlar herkesin yaşadığı şeyler bundan emin ol.
ama en önemlisi böyle bir durumda dahi isyan etmeyip ,şükretmeyi bilmek
kendi evim gibi değil annembabam hep bendeler heppppp annemde anahtar var pat diye giriyor geçende havletteyiz kapıyı arkadan demiini kapatmıstık kapıyı açtı nasıl zile basıyor çmya calııyor insan anlaryaaaa offff sonra cma tas atıyo bunaldım
kıyamam sana boşver oluyor böyle şeylerr.biz de kilo yüzünden kavga ettik.eşim kilolu diyet yapalım dedim o da bozulduu
valla tatlım eşim de ben de beyaz etçiyiz ve sebzeci Allahtan.benim eşim de biraz kilolu. daha doğrusu çok kilosu yok da göbeği vardı biraz. kayınvalidem erzurumlu her yemeğine et koyar. bir de kızartma ve pirinç pilavını çok yapar. balığı sevmez(pişirmesi de zor ya :)). eee eşim de öyle alışmış. geçen yıl yemek konusunda baya zorlandık ama bu yıl kendime uydurdum onu
artık daha çok sebze yemekleri sadece kırmızı et değil aynı zamanda beyaz et ve özellikle de balık. ben bayılırım balığa. bizler iç anadoluda bulgur pilavını çok tüketiriz. onu da çok yaparım. bu yıl göbeği baya eridi. kolayı çok sever. kola alırsan yemek yemem dedim. kıyamaz bana artık kola da hiç içmiyo. çikolata şeker onları çok yerdi şimdi onlar da azaldı. sen de üzülme canım zamanla o da alışır. sen kalorisi az ve sağlıklı besinleri ağırlıklı kullan yemeklerinde. gerçi siz egelisiniz sen zaten sebze yapıyorsun ama. benim kayınpederim denizlili ama evde hep hanımların borusu ötüyor :)
kendi annem evet fakat bende artık evlibir kadınım uygun olmadığm anlar oluyortatlım kendi annen değil mi kayınvaliden değil.
iyiym tatlım.senin kaçamak naasıldıı?ruhum nasılsın canımmmm
kendi annem evet fakat bende artık evlibir kadınım uygun olmadığm anlar oluyor
zile bile basmıyor pat diye iriyor hep banyoda yakalıyor bensabahın köründe bana geliyo gece 11-12kadar geçen sene komsu dediiii.ki herzaman inme damadın evine fıttıri burası benım evim istediğimde irerim diyo
iyiym tatlım.senin kaçamak naasıldıı?
eşimle konuştum yarın doktora gidiyoruz .resmen 1 -1.5 saat yol gitçem akşam üstü ama napayım içim rahat etmicek.
ruhum benden yine para almıcak dimi doktor,kontrol buu
tatlım annenle konuşmayı denedin mi hiç?
gerçekten çok zor bir durum Allah sana sabır versin.
eşin tepki vermıyor mu peki?yani zor olsa gerek
kaçamak iyiydi ama yorucu oldu benim için... eğer ilk muayene ücretini vereli 1o gün geçmedi ise almamaları lasım ..benim gittiğim özel hastahane öyle çünkü
10 gün geçti ama ben de şöyle biliyorum,1 ay içinde yapılan kontrollerden ücret alınmıyor!!!
ayy umarım almazzz bi 120 lira daha bayılmayım
iyiym tatlım.senin kaçamak naasıldıı?
eşimle konuştum yarın doktora gidiyoruz .resmen 1 -1.5 saat yol gitçem akşam üstü ama napayım içim rahat etmicek.
ruhum benden yine para almıcak dimi doktor,kontrol buu
tatlım annenle konuşmayı denedin mi hiç?
gerçekten çok zor bir durum Allah sana sabır versin.
eşin tepki vermıyor mu peki?yani zor olsa gerek
kendi ailen nasıl yapar bunu yaaa:26::26::26:ilk evlendiğimde babam burda oturun demişti eşimde kabul etmemişti 7yıl basına kaktım bunu kabul et kira ödemeyelim diye sonra işlermiz bozulunca buraya gelmek zorunda kaldık eşime tasınalım dedim geçen senn e 7yıl ğzımdan burnumdan geirdin our çekgibsiine laflar söyledi şimi benim neden buraya tasınmadığımı anladını dedi yooooooookkkk daha anlamamısındır sn dedibu arada panikatak oldum hamile kaldığım ay babam bana ağı bişey kldırttı tutmam iyemedim bğııyor 4ayöncede oğlum gitbizim evden dedi bende yatıyordum siz sssssi***ir....olup gidin dağdan geliiz bağdainimi kovuorsunuz dedi akıl verinnapim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?