Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla oranın prosedürü ne bilmiyorum tatlım :26: tabi ben 10 günde 30 tl veriyorum
tatlım ben muayenehanesine gidiyorum.120 lira ya insaf almaz heralde 15 gün oldu yani para vereli

tatlım sana ben nasıl bir akıl vereyım çok zor.;inaşalh tez zamanda durumunuz düzelir ve kendi evinize çıkarsınız ayrılırsınız oradan.
ama sana tavsiyem eşinle aranı iyi tut.anlaşılan senin ondan ve oğlundan başka kimsen yok.ki senin ailen onlar artık.tabi ki anne-baba ama önceliğin onlar olmalı

Allahım sana ve eşine sabır versin

bir an önce kendi evinize çıkın inşallah,yani o apartmandan ayrılın inşallh

bir ev buldum aynı semtte ama aradan 20dakka var 600kirası nasıl kabul ettireiliim sitede babam diyoki baskalarına para yedircee otur evii yaptır sizce nplıym

deryacım kimseler yok bi ikimiz varız hava da çok güzel ben de ağrı kesiciden sonra rahatladım biraz. gezmeye çıkcaz birazdan.

deryacım kimseler yok bi ikimiz varız hava da çok güzel ben de ağrı kesiciden sonra rahatladım biraz. gezmeye çıkcaz birazdan.

oohh tatlım sefanız olsun...
biz de eşimle bi şeyler atıştırdık hala küsüzz
öyle bön bön birbirimize bakıyozz

sevindim ağrılarının geçmesine

oohh tatlım sefanız olsun...
biz de eşimle bi şeyler atıştırdık hala küsüzz
öyle bön bön birbirimize bakıyozz

sevindim ağrılarının geçmesine

sağolasın.
siz bu 4 günlük tatili değerlendirmediniz mi? senin eşinin de tatildir dimi o da öğretmen herhalde.
benim eşim özelde olduğu için tatilleri hep kaçırıyoruz
gerçi sizin koskocaaa yaz tatili var ufacık tatil sizin için hiçbişey

ayy tatlım biz 2 haftada bir izmire kayınvalidemlere gidiyoruz o yüzden bu tatilde evde olmak istedik.tembellik yaptıkk.
insanın evi gibisi yokk

bu arada evet eşim de türkçe öğretmeni

Son düzenleme:
Hoşgördük deryacımm

nasılsın kocişle nşye küstün kıızzz küsme bu aralarrr akıntın falan var mı ne alemdesin

ammaaann gece yatakta barışırız bizzgerçi bugün off günüm dokunamaz bana

akıntıyı bıraktım valla çok yazan olmuş akıntım olmuyor benım hiç diye hem de hamileler.
ayrıca bir arkadaş da demmiş ki dün yumurta kont. gitmiş ymurtası kendiliğinden çatlamış ve hiç akıntısı yokmuş.
o yüzden bıraktım ona takılmayı.
takçak başka şeyler arıyom kendimee

ayy tatlım biz 2 haftada bir izmire kayınvalidemlere gidiyoruz o yüzden bu tatilde evde olmak istedik.tembellik yaptıkk.
insanın evi gibisi yokk

bu arada evet eşim de türkçe öğretmeni

dediğin doğru geçen teyzemin kızı burdaydı bi gün alışveriş yaptık ona ertesi gün yine gidelim dedi gitmedim kendi gitti kırıldı mı bilmem ama artık biraz da evde durmak istiyorum. benim bir de çarşambaları işletmeleri geziyorum. o yüzden haftasonu merkezde gezmeyi bile istemiyorum evimi çok özlüyorum.

ay valla ben de evimi çok seviyorum ,herkesin biraz anlayışlı olması lazım.
sağolsun kayınvalidem anlayışlıdır ama kayınpederim biraz ısrarcıdır.ben de insanlara hayır diyemeyen biriyim sıkıntı olabiliyorr

Hoşgördük deryacımm

nasılsın kocişle nşye küstün kıızzz küsme bu aralarrr akıntın falan var mı ne alemdesin
hoşgeldin hemşom ben de çıkıyordum çok geç geldin

senin adına çok sevindim canım demek ki illa ki akıntı olmayacak. günaşırı devam

hımm ozaman ateşini ölçebilirsin ben bu ay da hamiş olmazsam o yöntemi deniycem ben de de akıntı bazen oluyo bazen olmuyo bu ay sadece 1 gün oldu ama ateş ilginççç takabiliriz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…