- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.181
tatlım ben muayenehanesine gidiyorum.120 lira ya insaf almaz heralde 15 gün oldu yani para verelivalla oranın prosedürü ne bilmiyorum tatlım :26: tabi ben 10 günde 30 tl veriyorum
ilk evlendiğimde babam burda oturun demişti eşimde kabul etmemişti 7yıl basına kaktım bunu kabul et kira ödemeyelim diye sonra işlermiz bozulunca buraya gelmek zorunda kaldık eşime tasınalım dedim geçen senn e 7yıl ğzımdan burnumdan geirdin our çekgibsiine laflar söyledi şimi benim neden buraya tasınmadığımı anladını dedi yooooooookkkk daha anlamamısındır sn dedibu arada panikatak oldum hamile kaldığım ay babam bana ağı bişey kldırttı tutmam iyemedim bğııyor 4ayöncede oğlum gitbizim evden dedi bende yatıyordum siz sssssi***ir....olup gidin dağdan geliiz bağdainimi kovuorsunuz dedi akıl verinnapim ben
midemmmmmmmmmm ...ben azcık çıkıyorum görüşürüz
bende anlamadım şoktayım ayrı otururken çok iyi davranıyorlardı babamın a partmanına gelince kovuyor bağırıyor babam evdeyken bilgisayarakendi ailen nasıl yapar bunu yaaa:26::26::26:
bende anlamadım şoktayım ayrı otururken çok iyi davranıyorlardı babamın a partmanına gelince kovuyor bağırıyor babam evdeyken bilgisayara
oturamam
babama dedim taşınıcam dedim sürekli aşşalıyor
bir ev buldum aynı semtte ama aradan 20dakka var 600kirası nasıl kabul ettireiliim sitede babam diyoki baskalarına para yedircee otur evii yaptır sizce nplıym
karanfilcenasılsın
deryacım kimseler yok bi ikimiz varız hava da çok güzel ben de ağrı kesiciden sonra rahatladım biraz. gezmeye çıkcaz birazdan.
oohh tatlım sefanız olsun...
biz de eşimle bi şeyler atıştırdık hala küsüzz
öyle bön bön birbirimize bakıyozz
sevindim ağrılarının geçmesine
sağolasın.
siz bu 4 günlük tatili değerlendirmediniz mi? senin eşinin de tatildir dimi o da öğretmen herhalde.
benim eşim özelde olduğu için tatilleri hep kaçırıyoruz
gerçi sizin koskocaaa yaz tatili var ufacık tatil sizin için hiçbişey
kızz canan hoşgeldinnn
Hoşgördük deryacımm
nasılsın kocişle nşye küstün kıızzz küsme bu aralarrr akıntın falan var mı ne alemdesin
ayy tatlım biz 2 haftada bir izmire kayınvalidemlere gidiyoruz o yüzden bu tatilde evde olmak istedik.tembellik yaptıkk.
insanın evi gibisi yokk
bu arada evet eşim de türkçe öğretmeni
dediğin doğru geçen teyzemin kızı burdaydı bi gün alışveriş yaptık ona ertesi gün yine gidelim dedi gitmedim kendi gitti kırıldı mı bilmem ama artık biraz da evde durmak istiyorum. benim bir de çarşambaları işletmeleri geziyorum. o yüzden haftasonu merkezde gezmeyi bile istemiyorum evimi çok özlüyorum.
hoşgeldin hemşom ben de çıkıyordum çok geç geldinHoşgördük deryacımm
nasılsın kocişle nşye küstün kıızzz küsme bu aralarrr akıntın falan var mı ne alemdesin
ammaaann gece yatakta barışırız bizzgerçi bugün off günüm dokunamaz bana
akıntıyı bıraktım valla çok yazan olmuş akıntım olmuyor benım hiç diye hem de hamileler.
ayrıca bir arkadaş da demmiş ki dün yumurta kont. gitmiş ymurtası kendiliğinden çatlamış ve hiç akıntısı yokmuş.
o yüzden bıraktım ona takılmayı.
takçak başka şeyler arıyom kendimee
ammaaann gece yatakta barışırız bizzgerçi bugün off günüm dokunamaz bana
akıntıyı bıraktım valla çok yazan olmuş akıntım olmuyor benım hiç diye hem de hamileler.
ayrıca bir arkadaş da demmiş ki dün yumurta kont. gitmiş ymurtası kendiliğinden çatlamış ve hiç akıntısı yokmuş.
o yüzden bıraktım ona takılmayı.
takçak başka şeyler arıyom kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?