- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.201
aynen canım gün aşırı devamm.bakalım bu ay nelere gebehoşgeldin hemşom ben de çıkıyordum çok geç geldin
senin adına çok sevindim canım demek ki illa ki akıntı olmayacak. günaşırı devam
hımm ozaman ateşini ölçebilirsinben bu ay da hamiş olmazsam o yöntemi deniycem ben de de akıntı bazen oluyo bazen olmuyo bu ay sadece 1 gün oldu ama ateş ilginççç takabiliriz yanii
hoşgeldin hemşom ben de çıkıyordum çok geç geldin
saol hemşom ben de çıkcam zaten akşama kadar evdeydim sıkıldım kaynatırız yine öpüldün canım
hoşgeldin hemşom ben de çıkıyordum çok geç geldin
saol hemşom ben de çıkcam zaten akşama kadar evdeydim sıkıldım kaynatırız yine öpüldün canım
nisbir naber senın bat nezaman
Kızlar ebru niye banlandıı:26:
evet kapsama alanı dışında yazıyor bende bilmiyorum ne demek.
Banlanmış canım,bir kaç gün gelemiyecek
neden banlanılır ki.neyse inşallah en kısa sürede gelir yine.
kızlar ben konu açmak istıyorum nasıl olcak
canım hiçbir topiğe girmeden sol üstte yeni konu aç var ordan açabilirsin.
ayy en aççan merak ettimmm
ama bende yeni konu dıye bişi yazmıyor ki msj takip konu takip var
saol cnm insallah koyulasir ikinci yapicagim testayyyyyyyyyyyy pourqua hamileymişsinnnnnnnnnçokkk sevindimmm,gözün aydın tebrik ederim canımmm,inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip meleğini kucağına alırsın,darısı tüm arkadaşların başınaaa
insallah cnm...bakalim hayirlisi insallah aksilik yokturrpourqua cnm test yapmışsın veeee pozitifmiş hayırlı olsun cnm umarım doğrudur pazartesi tekrarla bakalım ama bence doğrudur diyorum ben.çok sevindim darısı başımıza.
deryaciiimmmmmmmmmmmmÖslemmmmmmmmmmmm
Özlem dedimmmm
ama bende yeni konu dıye bişi yazmıyor ki msj takip konu takip var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?