Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet çok paraymış k.maraşta özel hastaneler var ssk ile anlaşmalı benim dr 20 tl fark alıyor tüm tahliller ve filmlerde bedava

benım doktorum devlet hastanesinde...
ee devlet hast. ultrason yokkk... mecburen muayenehaneye gidiyorum.ama bilmiyordum
ben kontrollerden ücret alınmaz sanıyordum.
neyse yarın arayım alıcaz derse gidemem bu ayy zaten ay başında verdik 120 tl.
bari yumoşlarım büyümüş olsa da çatlasalar kendiilğindenn

canım hangi şehirdesin orda ssk ile anlaşmalı özel hastaneler yokmu 20 tl nerde 120 tl nerde

bencede canım bi konuş
en azından bilirsin....
ama mantık olarak alınmamsı lazım
sonuçta buda kontrol oluyor...

evet canım .
annemde sormuştum ben birkeresinde 1 ay içerisindeki kont. den para alınmaz demişti.
ablamların doktoru öyleymiş ama bakalım ne dicekler bana.

birisinin yönetim tarafından süreli ya da süresiz engellenmesine banlenmek denir

hımmm tamam kızlar saolun.kötü olmuş neyse döner yine öleyse.

kızlar bişi sorucamm
ben 6 mayısta doktorun muayenehanesine gittim ve 120 lira verdim

geçen hafta yumrta kont. gittim ve ücret almadı,p.tesi gel dedi ,yarın gidicem ,şimdi yarın benden para alacak mı?

benim doktoru da iyi diyolar bir de eşim o hastanede olduğundan muayene, test, ultrasyon parası almıyolar, öyle gidiyorum ama 120 tl de çok fazla değil mi canım. benim gittiğim dokor prof hem de konyada tutulan bi doktor ona rağmen normal hastadan 40 tl alıyor. bence devlette de iyi doktorlar olabilir. mesela bizim burda konyada meram eğitim araştırma hastanesi çok tutuluyor. diğer tüm özeller de bi keresinde araştırmıştım 20-40 tl arası senin doktor baya çok alıyor

görüşürüz canım bende çıkıyorum..
midem fena..
az uzanayım...
inşallah yarın güsel haberler ile gelirsin

hoşçakal kendine iyi bak

bencede çok çok çok

benım doktor devlet haastanesinde çalışıyor ve ben kontroller için muaynehanesine gidiyorum.
ee muayenehane doktorları da zaten 100den aşağı almıyor.
özel hastane doktoru değil benımmki.
yine de çok mu alıyor yaa kafam karıştıı

canım onu bilmiyorum. ben şimdiye kadar özel muayenehaneye gitmedim. özel hastaneye gittim sadece.ama onların pahalı olduğunu duymuştum. bu arada kalkmadı mı dokorlarda o hem muayenehane hem devlet işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…