- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.261
evet çok paraymış k.maraşta özel hastaneler var ssk ile anlaşmalı benim dr 20 tl fark alıyor tüm tahliller ve filmlerde bedava
hadi yaaa.
ben muayenehaneye gidiyorum daa.
oofff bi sorayım yarınn valla alıcaz derse yarın gidemem malum maaş geldği gibi gittii
evden çıkmadan ara konuş ücret isterlersen şimdi veremem ben napacam şimdi dersin
benım doktorum devlet hastanesinde...
ee devlet hast. ultrason yokkk... mecburen muayenehaneye gidiyorum.ama bilmiyordum
ben kontrollerden ücret alınmaz sanıyordum.
neyse yarın arayım alıcaz derse gidemem bu ayy zaten ay başında verdik 120 tl.
bari yumoşlarım büyümüş olsa da çatlasalar kendiilğindenn
bencede canım bi konuş
en azından bilirsin....
ama mantık olarak alınmamsı lazım
sonuçta buda kontrol oluyor...
derya canım bende bilmiyorum banlanmak ne demek merak ettim bi bilen varsa bizi aydınlatsınn:26:
canım hangi şehirdesin orda ssk ile anlaşmalı özel hastaneler yokmu 20 tl nerde 120 tl nerde
Canım forum kurallarına aykırı bişey yazmıştır,böyle durumlarda bir kaç gün forumdan uzaklaştırıyorlar yani banlanıyor,ailesinin sorunlarıyla ilgili içini dökmüş ya garibim orda bir kelime kullanmış sanırım ondan oldu
birisinin yönetim tarafından süreli ya da süresiz engellenmesine banlenmek denir
canım ben İzmirdeyimm ama bu doktorumn çok iyi olduğunu duyduğum için gidiyorum .testlerim falan devlette yapılıyor.
anladım canım hayırlısı vicdana gelirde almaz inşallah sen çıkmadan ara
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz hepinizzzz
kızlar bişi sorucamm
ben 6 mayısta doktorun muayenehanesine gittim ve 120 lira verdim
geçen hafta yumrta kont. gittim ve ücret almadı,p.tesi gel dedi ,yarın gidicem ,şimdi yarın benden para alacak mı?
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz hepinizzzz
görüşürüz canım bende çıkıyorum..
midem fena..
az uzanayım...
inşallah yarın güsel haberler ile gelirsin
benim doktoru da iyi diyolar bir de eşim o hastanede olduğundan muayene, test, ultrasyon parası almıyolar, öyle gidiyorum ama 120 tl de çok fazla değil mi canım. benim gittiğim dokor prof hem de konyada tutulan bi doktor ona rağmen normal hastadan 40 tl alıyor. bence devlette de iyi doktorlar olabilir. mesela bizim burda konyada meram eğitim araştırma hastanesi çok tutuluyor. diğer tüm özeller de bi keresinde araştırmıştım 20-40 tl arası senin doktor baya çok alıyor
özlem sende durumlar nasıl bi gelişme varmı yeni belirti felan
benim doktoru da iyi diyolar bir de eşim o hastanede olduğundan muayene, test, ultrasyon parası almıyolar, öyle gidiyorum ama 120 tl de çok fazla değil mi canım. benim gittiğim dokor prof hem de konyada tutulan bi doktor ona rağmen normal hastadan 40 tl alıyor. bence devlette de iyi doktorlar olabilir. mesela bizim burda konyada meram eğitim araştırma hastanesi çok tutuluyor. diğer tüm özeller de bi keresinde araştırmıştım 20-40 tl arası senin doktor baya çok alıyor
benım doktor devlet haastanesinde çalışıyor ve ben kontroller için muaynehanesine gidiyorum.
ee muayenehane doktorları da zaten 100den aşağı almıyor.
özel hastane doktoru değil benımmki.
yine de çok mu alıyor yaa kafam karıştıı
sllm kizlarr
cnm yeni belirti olarak gogus uclarim acimaya basladi artik
ayy canım inşallah hamilesin inşallah hevesin kursağında kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?