- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.301
geçen ay fillizle senden şüpheleniyordum bu ay da sen hamile kalırmışsın[/Q
ağzına ballarrkonyada öyle derler ne bileyim anacım inşallah hepimiz kalırız ama şu yumurtlama gününü bi anlasam yine rahatlıycm kendimi dinlemekten gına geldi gerçi daha 2. deneme inşallah Allah hiç birimizi bebeksiz koymaz, gerçekten zormuşş:44:
amin canım amin..,nsan kendini dinlerken yoruluyor valla.
Allahım tez zamanda kavuştursun bizi evlatlarımıza
ay benim de 7.günümdü bugün ama ateşim 36.4 tü senin epeyüksek çıkmış gıııı
İyi mi kötü mü anlamsız mıbu ay ateş ölçcem ben topikleri okumaktan bi hal oldum bunla uğraşıym barii
evet benimkide öyle canım annecim özledim yaaa dönsünler artık almanyadan
ay benim de 7.günümdü bugün ama ateşim 36.4 tü senin epeyüksek çıkmış gıııı
İyi mi kötü mü anlamsız mıbu ay ateş ölçcem ben topikleri okumaktan bi hal oldum bunla uğraşıym barii
bu arada 17 yazcaktım 7 yazmışımm.
ayy ne bleyım yaaa koyvermek istıyorum artıkk off.
Rabbim daha fazla bekletmesin bizi
geçen ay fillizle senden şüpheleniyordum bu ay da sen hamile kalırmışsın[/Q
ağzına ballarrkonyada öyle derler ne bileyim anacım inşallah hepimiz kalırız ama şu yumurtlama gününü bi anlasam yine rahatlıycm kendimi dinlemekten gına geldi gerçi daha 2. deneme inşallah Allah hiç birimizi bebeksiz koymaz, gerçekten zormuşş:44:
siz çocuğu baya geç düşünmüşsünüz 2 yıllık evlisin dimi canım. geçen sene okuldan arkadaşlar dedi " bak sen ayarlamak istiyon ama sonra çocuğun olmazsa görürsün" ben korkudan 6 aylık evliyken denedim br ay sonra da tatil girdi araya gezme ramazan filan derken 1 yıllık evli oluverdim. sonra da bir ürlü kısmet olmadı yok ben hastalandım yok eşim derken maşallah sen iyi durmuşsun..
ayy kıyamam sana...
sen hangi şehirdeydin canımm
siz çocuğu baya geç düşünmüşsünüz 2 yıllık evlisin dimi canım. geçen sene okuldan arkadaşlar dedi " bak sen ayarlamak istiyon ama sonra çocuğun olmazsa görürsün" ben korkudan 6 aylık evliyken denedim br ay sonra da tatil girdi araya gezme ramazan filan derken 1 yıllık evli oluverdim. sonra da bir ürlü kısmet olmadı yok ben hastalandım yok eşim derken maşallah sen iyi durmuşsun..
aynen öyle katılıyorumm.
ay bizim de 10 ay oldu bugün evleneli
bu arada 17 yazcaktım 7 yazmışımm.
ayy ne bleyım yaaa koyvermek istıyorum artıkk off.
Rabbim daha fazla bekletmesin bizi
amin canım amin inşallah bendemi yapsam şu ateş ölçmeyi bi o kaldıydı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim avatar resmi nasıl kıııııııı istemezmisiniz öyle bi kızzzzzzzzz
Kuzenimin kızı hayatımda gördüğüm en tatlı bebekkkkk
kıyamam sana.ama ben napayım annemlar Antalya da ben İzmir'de .gerçi alışkınım ayrı kalmaya ünv.deykende İzmirde okudum sonra Manisa 'da göreve başladım evlendim yine İzmir'e geldim .ben kayserideyim canım aslında ailemde kayseride oturuyo ama 1 aylığına gittiler ona bile dayanamadım düşün evlerimiz çok yakın hergün görüyodum canlarımı ondan yaaa
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim avatar resmi nasıl kıııııııı istemezmisiniz öyle bi kızzzzzzzzz
Kuzenimin kızı hayatımda gördüğüm en tatlı bebekkkkk
evet canım ama ben evliliğe de zor alıştım kııı acık huysuzumduro yüzden hiç bebek istemedim, pek anaç diilimdir normalde biraz özgür kızımdır istemedende olmasını istemedim ama artık vaktinin geldiğini düşünüyorum, evliliğin ilk yılı zaten uyum sağlamakla geçti diyebilirim zor bi süreçti
kıyamam sana.ama ben napayım annemlar Antalya da ben İzmir'de .gerçi alışkınım ayrı kalmaya ünv.deykende İzmirde okudum sonra Manisa 'da göreve başladım evlendim yine İzmir'e geldim .
2003'ten beri dışardayımm
maşallahh maşşalhh.adı ne bu tatlı bebğin
ben kayserideyim canım aslında ailemde kayseride oturuyo ama 1 aylığına gittiler ona bile dayanamadım düşün evlerimiz çok yakın hergün görüyodum canlarımı ondan yaaa
kıyamam sana.ama ben napayım annemlar Antalya da ben İzmir'de .gerçi alışkınım ayrı kalmaya ünv.deykende İzmirde okudum sonra Manisa 'da göreve başladım evlendim yine İzmir'e geldim .
2003'ten beri dışardayımm
maşallahh maşşalhh.adı ne bu tatlı bebğin
kızlar slm .. bişey sorucam bat 23nisan 7 mayısta lekelenmem oldu bir hafta 20sinden beride akıntım var cuma kan testi yaptım 2 çıktı sizce tekrarlasammı testi ?
biz hep ayrıyız.. ayrı şehirde olunca ayrı demek oluyor ne kadar yakında olsa.. İnşallah sağ salim kavuşursunuz bak ne güzel sadece 1 yıllığına gitmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?