Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim avatar resmi nasıl kıııııııı istemezmisiniz öyle bi kızzzzzzzzz

Kuzenimin kızı hayatımda gördüğüm en tatlı bebekkkkk

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim avatar resmi nasıl kıııııııı istemezmisiniz öyle bi kızzzzzzzzz

ben de kaç gündür sana onu soracaktım beyşehirli olduğu belli maşallah. ben de isterim ama bizim iki tarafta da yok renkli gözlü.
geçen doktor da diyor sen beyşehirlisin de hani niye mavi gözlü değilsin diyor

ben kayserideyim canım aslında ailemde kayseride oturuyo ama 1 aylığına gittiler ona bile dayanamadım düşün evlerimiz çok yakın hergün görüyodum canlarımı ondan yaaa
kıyamam sana.ama ben napayım annemlar Antalya da ben İzmir'de .gerçi alışkınım ayrı kalmaya ünv.deykende İzmirde okudum sonra Manisa 'da göreve başladım evlendim yine İzmir'e geldim .
2003'ten beri dışardayımm

maşallahh maşşalhh.adı ne bu tatlı bebğin

ben kayserideyim canım aslında ailemde kayseride oturuyo ama 1 aylığına gittiler ona bile dayanamadım düşün evlerimiz çok yakın hergün görüyodum canlarımı ondan yaaa

biz hep ayrıyız.. ayrı şehirde olunca ayrı demek oluyor ne kadar yakında olsa.. İnşallah sağ salim kavuşursunuz bak ne güzel sadece 1 yıllığına gitmişler.

benim de inanlımaz anaç bir yapım var.
27 yaşındayım ve lise öğretmeniyim ,lise öğrencilerini bile çocuğum gibi görüyorummm
o kadar yaniiii

kızlar slm .. bişey sorucam bat 23nisan 7 mayısta lekelenmem oldu bir hafta 20sinden beride akıntım var cuma kan testi yaptım 2 çıktı sizce tekrarlasammı testi ?

canım sen kaç yıllık öğretmensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…