Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım onu bilmiyorum. ben şimdiye kadar özel muayenehaneye gitmedim. özel hastaneye gittim sadece.ama onların pahalı olduğunu duymuştum. bu arada kalkmadı mı dokorlarda o hem muayenehane hem devlet işi

canım devlet hastanesiydi ,araştırma hastanesi oldu o yüzden muayenehanesi var doktorun.onlara serbest yaa

neyi farkettim biliyor musunuz?
bu internet bizi daha fazla strese sokuyor.her şeyi okuyoruz ve herkesi bünyeisni aynı sanıp seviniyoruz ya da üzlüyoruzz.

ben her şei kafaama takan biriyim zaten,malum en son akıntıyı taktım kafya.

bazen cahillik mutluluk mu ne

evet canım kesinlikle haklısın bence de öyle çünkü bu konu hakkında ne kadar çok şey öğrendim ama öğrendiklerimin hiç biri işe yaramıyor çünkü boşuna stres yapıyorum bu gün mü şu gün mü geçtimi geldimi falan filan ama bi kere öğrenmeye başladım mı daha çok şey öğrenmek istiyosun bırakamıyorsun kötü tarafı da bu.

aynen öyle.doktorum da dedi ban takılma nette yazan şeylere diye.
ama olmuyor ki bir kere bulaştık.
bazen bu siteye girmicem bir süre diyorum kafam rahat olsun istıyorum ama olmuyor.
yok onun şu belirtisi olmuş ben de niye yok falan.
kafayı yicezzzz

slm canlarım ben geldim nasılsınız bakem ayy ben pek yoruldum bugün piknikteydik çocuklarla istop oynadıkeşimde diyoki aşkım yavaş ol koşma dikkat et kendine diyo ortada bişey yokta:44:kaynınvalidemde ayy hamilemisin sen falan başladı yorumlara yok daha diyom var var sende bişi diyo içimdende inşallah diyom tabii

heheheh
ben de daha kayınvalideme anneme bbek istıyoz demiyom.
düşünmüyoruz daha diyomm

iyi akşamlar arkadaşlarrr

Ayy şu günler de geçmezki 16. gündeyim ben de vücut ısım 2 gündür 37.1 yumurtladım galiba yaa
artık gün aşırı çalışmasam olmazmı sıkıldım valla ama kendimi dinliyorum sürekli sağ kasığım ağrıyo karıncalanıyo karnım şiş gibi akıntı yok hamile kaldım mı acaba diye artık zaman geçmez offff

geçen ay fillizle senden şüpheleniyordum bu ay da sen hamile kalırmışsın

ay benim de 7.günümdü bugün ama ateşim 36.4 tü senin epeyüksek çıkmış gıııı
yazılı mı okuyon gıııı

ayy yok yaa yazılı haftası yarından başlıyo yaaa yap oku e -okula girrr befret ediyorum evrak işindenn

karanfillll,gezdin geldin mi kızz???

hmm evet çarşıya gitmedik ya çabuk geldik. bizim oturduğumuz yerin etrafı parklarla dolu yürüyüş gibi oldu. bi de tam bizim evin arkasında spor aletleri var. ben de onlarla oynaşmayı pek seviyom hani adım atar gibi olan bi alet var ya ben onu salıncak yerine kullnıyom eşim de strese giriyo tabi. aşkım buraya millet çocuk eğlendirmeye geliyo ben de seni diyo
napıyım sallanmayı pek seviyorum hele salıncaklar bi boş kalsa o zaman da kocam beni tanımıyo uzakta duruyoo artık

ne güzell eğlenmişsin bakkkk

ay benim de 7.günümdü bugün ama ateşim 36.4 tü senin epeyüksek çıkmış gıııı

ayy yok yaa yazılı haftası yarından başlıyo yaaa yap oku e -okula girrr befret ediyorum evrak işindenn

ben bi tek e- okula girme işini seviyorum...
ay bu yıl iyice tembelliğe vurdum toplam 30 saat derse giriyorum ama hepsi bütün dersler. toplamda 5 çeşit ders ona bile üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…