- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.501
insallah cnm...ben 1 bucuk yil ugrastim her ay fazla disari belli etmesemde (yinede belli etmistim tabii)kendimi hamile gibi hissettim o yuzden hislerime guvenmiorum benn
hakkinda hayirlisi olsun cnm bnm
insallah cnm...ben 1 bucuk yil ugrastim her ay fazla disari belli etmesemde (yinede belli etmistim tabii)kendimi hamile gibi hissettim o yuzden hislerime guvenmiorum benn
hakkinda hayirlisi olsun cnm bnm
cnm bnm herseyin hayirlisi tabi de simdi de insallah kimyasal diildir diye dua ediorumm korkuorumama bugun adetim geceli 6.gun...
bilionmu goguslerdeki belirtiler fln da yeni basladi yani belirti herkese gore degisiomus..
sevinccim bu arada ezgi gercekten benim hamileligimi hissetmistii bi ezgiye sor istersenn hisleri kuvvetli bence
ya birak sal gitsin bnmde bi arkadas vardi burda ,surekli havalarda..kompleksliydi biraz galiba..kizdim hemen sildim gelemem ole insanlara bende ...bosver cnmyani sildim artık gerçi bu kaçıncı silişimde hep böyle densiz ve dengesiz işte arayıp sormuyorum gitmiyorm evıme gelıyor noldu nie gelmıyorsun falan die bide azar yiyorum ayy tam bi psikolojik gerilim yani..
evet melegimolsun a kapak olsunnPourga eger hamıleysen annemin dedikleri cıkacak sanırım :)
ne zaman kan tahılılı yaptıracaksın tatLım ?
tatlım neden kimyasal olsun kötü şeyler düşünmee.. adetin de bayaa geçti artık rahat ol bence canım herşey yolunda.. sen ne zaman doktora gideceksin??
oooooooooooofffff 1milyon tane işim varrr:97:
yavaş yavaş yol alsam iyi olcak
kızlar sonucu aldım
yok kandada yok :84::84::84::84::84:
o zaman neden regl olamıyorum yaaa napacam ben şimdi:84::84::84:
bilmemki bnm bi tane kimyasal gebeligim olmustu da 1 sene once fln...bi bucuk aylikti ondan korkuorum..ne bilim benle alakalimidir die o kimyasal..allahim hayirlisini versin..cnm sen simdi adet oldun ya yakinda rahim filmi cektireceksin yaa bnm hislerim kuvvetli diil ama sanki o filmden sonra hemen kalican gibi bi his var icimde..rabbim buyukkkk
allah isteyen herkese nasipp eetsin insallah
off evin isi hic bitmioki bende camasir fln yikiom saolsun esim yardim ettide evleri temizlik dunde beraber..dioki bu bole olmazz anneni cagirrrdaha ilk ginden sIKINTI basti adamaa
kızlar sonucu aldım
yok kandada yok :84::84::84::84::84:
o zaman neden regl olamıyorum yaaa napacam ben şimdi:84::84::84:
cnm reglin kac gun gecti bide bole oluomuydukii:26:
ya bu y hepimizin gecıktı acaba mevsimsel degısıklıklermı etkılıyor bizi kızlar:26:
ayy tatlım sen hamişsin dulararını kabul eder rabbimm.. inşallah hemen kalırım da doğumgününde eşime süper bir hediye veririmmm
cnm bnm.. allahim ezgiye herseyin hayirlisini ver rabbim,dualarini onun o temiz kalbinin yuzu suyu hurmetine kabul et allahim...ay parcasi gibi bi kizi olsunnn
valla ev işine gelince.. malum haftasonu yoktum ev gözüme toz içinde görünüyor hala bişey yapmadım kalksam iyi olcak ama bir rehavetttt kalkamıyorum
mevsimsel olabilirmi acaba bilemedimki cnm yaa4 gün geçti yok böyle olmazdı
napacam ben şimdi dr a mı gideyim yoksa bekleyeyimmi adet olacağım günü
valla bilmiyorum olabilir canım çok sıkkın üstelik regl de olamıyorum
aslında herşeyin başı stress kaynanam sağolsun bi rahat bırakmadı bizii
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz
nese bende cikiorum opuldunuz
valla bilmiyorum olabilir canım çok sıkkın üstelik regl de olamıyorum
aslında herşeyin başı stress kaynanam sağolsun bi rahat bırakmadı bizii
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?