- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.721
simardimm bakkkaman daaa özlem hamişmiş deeee bize belirtilerini mii anlatırmıışşşşş yirim onu da fındığını daaa
ayyy ebn sarıldım yaaa sannaaa
kızlar annemle telefonda konuşup geliyorumm
pourgua bende dedim ama ilginc :) yeni gelenler pek sevilmiyor sanırım :)
NİSAN ayında HAMİLE kalmak isteyen ANNE adayları buyrun beraber ilerleyelim
bunun :)
ayrıca teşekkür ederim feryadımı duydugun için diger arkadaslar PEK ARKADAS CANLISI DEĞİLLER SANIRIM :)
kızlar bana misafir geliyor ben çıkıyorum..
öpüldünüz hepiciğiniz beyaaaaaaa
yok canım est. şimdi şöyle oluyo ki forumun ritmine kapılıyorsun yok şuna cevpa yetiştiriyim yok bunu kaçırtmıyım derken arada kalanı unutuveriyon. burda sana düşen sabretmek topiği terketmemek.. eğer bunlara sabredersen sonra bir bakmışın sen de o akışa kapılanlardan oluvermişin...
simardimm bakkk
yok kiz ben buranin elemaniyim ama
yok cnm daha yaptirmadim zaten burda kan tahlili yok malesef...bugun adetim geceli 6.gunum test yaptim pozitif cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam..herkese merhaba
pourqua cım hamilemisin ya kaç gündür okuyamıyorum doğrudüzgün,kan tahili yaptırdınmı
yok kiz ben buranin elemaniyim ama
kızlar bana misafir geliyor ben çıkıyorum..
öpüldünüz hepiciğiniz beyaaaaaaa
Dogrudur:)) Peki..burdayımm çakıldım hemde haziranı bekliyorum ama ben nisan geçti benden nisanda hamile kalan arkadaslarınız oldumu ugurlumudur topiginiz? :)
evet hem de nasıl kısmetli bir topik pembiq var yani ezgicğimiz o sabahları ekliyo listeyi görsen dilini yutarsın
evet hem de nasıl kısmetli bir topik pembiq var yani ezgicğimiz o sabahları ekliyo listeyi görsen dilini yutarsın
ben senin ilgine alistim ya sen bana cvp vermiyince cikasim gelioo
ayyyy topiğimizin şımarık hamiş elemanııı
Bu dahada kötü sadece beni kaale almadılar ozaman
ole mi dersinn bebek
ayy az önce yine ekledim şekeriiimmmm
selamün aleyküm
ben senin ilgine alistim ya sen bana cvp vermiyince cikasim gelioo
Hıhı bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?