Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Bilmiyordum dedimya pko diyince daha önceden internette yazılanları okudugumda bir anda moralim oa düştü kilitlendim resmen hiçbirsey soramadım söylediklerinide çat pat hatırlıyorum. sonra düşündükce madem benim hiçbir ilaç kullanmadam bile anne olma sansım var nedne üzülüyorumki dedim :)) üstelik tedaviyede başlamışken.

Şimdi yumurtalar yeterince büyümüyor çatlayamıyor pko bu :) dogrumu anlamışım

aynen tatlımm..

Amin..teşekkür ederim..pazartesiyi atlatırsam yumurtalarım olgunlaşırsa işi yarılamış oluyormuyum :) ?

Çatlatma olayı zor bir süreçmi? çatlatma sonrası bebek kendiliğinde rahme tutunabiliyormu?

Çok soru soruyorum biliyorum kızlar ama bilenlerin cvplamaısnı istiyorum kafamı rahatlatmak neler oldugunu anlamak istiyorum

bende iyiyim tatlım:) aynen yeterli sayı ve büyüklüğüne bakacak,istenilen büyüklüğe geldiğindede çatlayacağı günü sana söyleyecek ve o günlerdede ilişkiye girilecek.. pko bendede var canım ama bu son gittiğim doktor çok belirgin bir pko görününmün yok dedi:26: klomen tadı iğrenç geliyo bana ama içtim mecburen... ben bu ay klomen içmicem rahim filmi çekilecek diye.. ben doktora sordum soğan kürünü eğer klomen kullanacaksan soğan kürünü beraber içme dedi. ben hiçbirşey yapmıyorum b u ay bıraktım oluruna.... allah sanada biranönce nasip etsin bebişini inşallah..

canım şuan yumurtaların büyüme aşamasında..
ve stresten çok çabuk etkilenebiliyor..
o yüzden ilk tavsiyem stres yapma..
soylenenelere bakma...
evet yumurtan çatladıktan sonra sperm ile buluşursa..
hamilelik gerçekleşir..
pco bebeğin rahime yerleşmesine engel değil...

Amin inş seninde..Bana hastalıgın bittiginde gün aşırı ilişkiye gir dedi.keçiboynuzu altık çilek gibi ek gıdalar önerdi tabi bu öneri benim ricamla oldu.=)

Soğan kürünü bende 9 gün yaptm.hastalandıgım günde incir yaptım bıraktım 9 günde onuda. Buay tam gecen ayki günde hastalandım ve doktor bana rahmin çok temiz dedi belkide sogan kürü yüzündendir ama bende yumurtlıklara etki etmedigi kesin :)

pasiiiimm nasılsın bu arada? canım yaa ben sanırım vazgeçiyorum bu yoldan.. emin değilim ama.. bilmiyorum

iyiyim canım saol sen nasılsın...
canım korkma madem çok endişeliysen anestezi al
ama çektir bir an önce
dediğim gibi belkide ufacık bi sorun var o açılacak..
zamanın boşa geçmemiş olacak...

hımm yani yumurta takibi yapmayacak dopktorun? sen kendi tahmininle çatladığı zamanı nasıl ayarlayacaksın ama:26: çünkü pko olduğu için düzensiz oluyoruzya.. gerçi ben parledol kullanıyorum o hormonları normal seviyede tutuyo,onu içmeye başladığımdan beride düzenli adet görüyorum ondan belkide.. maşallah sen kürleri denemişsin:)) iyi birşey tabii devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…