- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.881
biliorum tabiii tatlım ben de seni çok sevioruuummm
şu telde konuştuğun kadar benle konuşsan ikimiz de hamiş kalırdık
klomen yumurtaların büyümesini sağladığı için büyüyüp büyümediklerini kontrol edecek, muhtemelen istenen büyüklüğe ulaştılarsa da çatlatma iğnesi yapabilir..
biliyorsun dimi pco yumurtaların büyüme ve çatlama işlemini tamamlayamamasından kaynaklanıyor.. o yüzden böyle tedaviyle büyütüp çatlatılıyor canım
evet öyle olacaktı eğer hastaneye gitseydimama korkumdan gidemedim...
Bilmiyordum dedimya pko diyince daha önceden internette yazılanları okudugumda bir anda moralim oa düştü kilitlendim resmen hiçbirsey soramadım söylediklerinide çat pat hatırlıyorum. sonra düşündükce madem benim hiçbir ilaç kullanmadam bile anne olma sansım var nedne üzülüyorumki dedim :)) üstelik tedaviyede başlamışken.
Şimdi yumurtalar yeterince büyümüyor çatlayamıyor pko bu :) dogrumu anlamışım
canım senin yumurtaların olgunlaşmasına bakacak..
zaten pco da yumurtalar gelişemden kalıyor..
ve ultrasonda yanyana dizilmiş inci tanaleri gibi bi görüntü çıkıyor...
ama en iyi tedavisi bu şekil yumurta uyarıcı ilaçlar ve kontrolu şeklinde oluyor..
hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Hoşbulduk teşekkürler.. iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim sen nasılsın?
Yani şunu demek istiyorum yeterli sayıya olgunluga kavusmumu onamı bakıcak yada pko azalmısmı onamı bakıcak neye bakıcak doktora soramadıgım ıcın o anda sımdı burada aklıma geldıkce soruorum :)) evet yenı başlaıdm. ama ben dinliyordum kendimi olabilicek herseyi degerlendirdim çörek otu yiyorum bugun4.gün klomendede ilk günüm 50mg verdi bana.bakalımm
Amin..teşekkür ederim..pazartesiyi atlatırsam yumurtalarım olgunlaşırsa işi yarılamış oluyormuyum :) ?
Çatlatma olayı zor bir süreçmi? çatlatma sonrası bebek kendiliğinde rahme tutunabiliyormu?
Çok soru soruyorum biliyorum kızlar ama bilenlerin cvplamaısnı istiyorum kafamı rahatlatmak neler oldugunu anlamak istiyorum
adetime beş gün var biraz lekelenmem var bilgisi olan var mı normal mi acaba hamiş olabilir miyim..
bende iyiyim tatlım:) aynen yeterli sayı ve büyüklüğüne bakacak,istenilen büyüklüğe geldiğindede çatlayacağı günü sana söyleyecek ve o günlerdede ilişkiye girilecek.. pko bendede var canım ama bu son gittiğim doktor çok belirgin bir pko görününmün yok dedi:26: klomen tadı iğrenç geliyo banaama içtim mecburen... ben bu ay klomen içmicem rahim filmi çekilecek diye.. ben doktora sordum soğan kürünü eğer klomen kullanacaksan soğan kürünü beraber içme dedi. ben hiçbirşey yapmıyorum b u ay bıraktım oluruna.... allah sanada biranönce nasip etsin bebişini inşallah..
allah iyiliğini versin kız...
korkunun ecele faydası yok..
git eninde sonunda çekilecek..
belkide bebeğine kavuşmak için bir adım öne geçecceksin....
ezgicik cnm msjima bakarmisin biii
pasiiiimm nasılsın bu arada? canım yaa ben sanırım vazgeçiyorum bu yoldan.. emin değilim ama.. bilmiyorum
adetime beş gün var biraz lekelenmem var bilgisi olan var mı normal mi acaba hamiş olabilir miyim..
ne konuşuyosunuz aranızda
Amin inş seninde..Bana hastalıgın bittiginde gün aşırı ilişkiye gir dedi.keçiboynuzu altık çilek gibi ek gıdalar önerdi tabi bu öneri benim ricamla oldu.=)
Soğan kürünü bende 9 gün yaptm.hastalandıgım günde incir yaptım bıraktım 9 günde onuda. Buay tam gecen ayki günde hastalandım ve doktor bana rahmin çok temiz dedi belkide sogan kürü yüzündendir ama bende yumurtlıklara etki etmedigi kesin :)
aşkitooooooommmm bizimkinin psikolojisi şimdiden bozulmuş napiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?