Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

wuuuuuuuuuu madem cumartesi çok hayırlı birgün ben de yapayım bari bit test bakarsın çıkar

aslında 15 ay olmamış doktorunun istemesi lazım.. eğer bu ay da olmazsa bence de baktır canım

Doqru söylüyosn. Şimdi klomenı 5 gün kullanıp aradan 2 gün geçtikten sonra doktora gidicem. ozaman yumurtalarıma bakıcakmıs.pko oldugumu ögrendigim için pek soru falan soramadım moralim çöktü dibe. oyüzden sana soruyorum biliyormusun. yumurtanın nesine bakıcak ?

canım merhaba sorun hoşuma gitti yaa yumurtanın eninee boyunaa heryerine bakacak canım sende mi klomen kullanıyrsun ahh ben 5 aydır içiyorum o illet hapı sen yeni mi başladın? bu arada hoşgeldin

klomen yumurtaların büyümesini sağladığı için büyüyüp büyümediklerini kontrol edecek, muhtemelen istenen büyüklüğe ulaştılarsa da çatlatma iğnesi yapabilir..

biliyorsun dimi pco yumurtaların büyüme ve çatlama işlemini tamamlayamamasından kaynaklanıyor.. o yüzden böyle tedaviyle büyütüp çatlatılıyor canım

canım merhaba sorun hoşuma gitti yaa yumurtanın eninee boyunaa heryerine bakacak canım sende mi klomen kullanıyrsun ahh ben 5 aydır içiyorum o illet hapı sen yeni mi başladın? bu arada hoşgeldin

Hoşbulduk teşekkürler.. iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim sen nasılsın?
Yani şunu demek istiyorum yeterli sayıya olgunluga kavusmumu onamı bakıcak yada pko azalmısmı onamı bakıcak neye bakıcak doktora soramadıgım ıcın o anda sımdı burada aklıma geldıkce soruorum :)) evet yenı başlaıdm. ama ben dinliyordum kendimi olabilicek herseyi degerlendirdim çörek otu yiyorum bugun4.gün klomendede ilk günüm 50mg verdi bana.bakalımm

canım senin yumurtaların olgunlaşmasına bakacak..
zaten pco da yumurtalar gelişemden kalıyor..
ve ultrasonda yanyana dizilmiş inci tanaleri gibi bi görüntü çıkıyor...
ama en iyi tedavisi bu şekil yumurta uyarıcı ilaçlar ve kontrolu şeklinde oluyor..
hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…