- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.861
wuuuuuuuuuu madem cumartesi çok hayırlı birgün ben de yapayım bari bit test bakarsın çıkar
aslında 15 ay olmamış doktorunun istemesi lazım.. eğer bu ay da olmazsa bence de baktır canım
canan bu mesaji 9875638485738892298479902938484885855859930302022304995 kere beğendi
sen hazirana denk gelen bi cumartesi seç kendineee
merci cnmmmm ya ben seni cok seviom bunu bilion demiiiitatlım ortada çekinecek bişey yok rahat ol
aferim sana işte benim akklıllı kuşumm
yaw kaç zamandır yapmadım bırak yapayım işte bu cumartesii özlediimm o kıpkırmızı kapkalın tek çizgiyii
Doqru söylüyosn. Şimdi klomenı 5 gün kullanıp aradan 2 gün geçtikten sonra doktora gidicem. ozaman yumurtalarıma bakıcakmıs.pko oldugumu ögrendigim için pek soru falan soramadım moralim çöktü dibe. oyüzden sana soruyorum biliyormusun. yumurtanın nesine bakıcak ?
merci cnmmmm ya ben seni cok seviom bunu bilion demiiii
bu arada bnm yemek yedikten sonra midem bulanio normalmii
Doqru söylüyosn. Şimdi klomenı 5 gün kullanıp aradan 2 gün geçtikten sonra doktora gidicem. ozaman yumurtalarıma bakıcakmıs.pko oldugumu ögrendigim için pek soru falan soramadım moralim çöktü dibe. oyüzden sana soruyorum biliyormusun. yumurtanın nesine bakıcak ?
herkese iyi geceler... fenrebahçeli olanların şampiyonluğu kutlu olsun.. bende fenerbahçeli olarak
canım merhaba sorun hoşuma gitti yaayumurtanın eninee boyunaa heryerine bakacak canım sende mi klomen kullanıyrsun ahh ben 5 aydır içiyorum o illet hapı sen yeni mi başladın? bu arada hoşgeldin
biraz sonra kulaklarım hala çınlıyo
merci cnmmmm ya ben seni cok seviom bunu bilion demiiii
bu arada bnm yemek yedikten sonra midem bulanio normalmii
30 dakikadır teldeyim
kuzum h.geldiinn
sen bugün rahim film çektirecektin dimiiiiii
evet öyle olacaktı eğer hastaneye gitseydimama korkumdan gidemedim...
Hoşbulduk teşekkürler.. iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim sen nasılsın?
Yani şunu demek istiyorum yeterli sayıya olgunluga kavusmumu onamı bakıcak yada pko azalmısmı onamı bakıcak neye bakıcak doktora soramadıgım ıcın o anda sımdı burada aklıma geldıkce soruorum :)) evet yenı başlaıdm. ama ben dinliyordum kendimi olabilicek herseyi degerlendirdim çörek otu yiyorum bugun4.gün klomendede ilk günüm 50mg verdi bana.bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?