- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.841
ayyy gercekten bolemi dusunuosunuz kizlar tesekkur ederim ya ne bilim sanki ezgi benle muhattap olmuo gibi geldi de baanaa
ayy alingan oldum ben yaa
ayyy gercekten bolemi dusunuosunuz kizlar tesekkur ederim ya ne bilim sanki ezgi benle muhattap olmuo gibi geldi de baanaa
ayy alingan oldum ben yaa
ezgiiimm bole dusundugune sevindimm
konusurken inan bazen cekiniorum da ondann
ama iicim rahatladi simdii
yok ya sana öyle gelmiştirr ezgican kendi derdinde yawrum benimm.ezgiiiiiiiiiiii kizz biz beraber kalıcık dimi annem
ayy su an ok adar istiorumki hepimizin bebisleri yakin zamanlarda olsun dieee
ayy su an ok adar istiorumki hepimizin bebisleri yakin zamanlarda olsun dieee
ezgiiimm bole dusundugune sevindimm
konusurken inan bazen cekiniorum da ondann
ama iicim rahatladi simdii
kirildinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:aşkolsun özlem şimdi sen hamilesin diye sana gıcık olup muhattap olmadığımı mı düşündün.. hem de benimmmm
yemin ederim kırıldım
tek sen kalmayacan herhalde hamile bizde kalcaz allahın izniylee.oyüzden sen rahat ol minik kuşumm
sana güvenebilrmiyim.ozamana kadar test yapmak yok.cumartesi sabah berber yapcaz.testleri cuma alırız hayıt-rlı bi günde sonra yaparız okmi
öyle düşünme canım hakkında hayırlısı olsun.. aslında doktorlar önce klomendi, iğneydi hepsini deneyip en son rahim filmi istiyorlar ki bence çok yanlış, başta o yapılmalı
bence cumartesi çok hayırlı bi günncuma alak cumartesi yapakkk işteee doğurana kadar bekliycezmi kıııı:82: cumartesi 29. günüm benim 1 gün de geçmiş oluyo geçerse tabiiiiii
bence cumartesi çok hayırlı bi günncuma alak cumartesi yapakkk işteee doğurana kadar bekliycezmi kıııı:82: cumartesi 29. günüm benim 1 gün de geçmiş oluyo geçerse tabiiiiii
Bilmiyorum pek iç acıcı görünmüyor aslında durum =) Şimdi hamilelerin topigine girdim ve sordum.
Haklısın. biz pco pco derken aylar kaybedicez belkide yıllar sonra haaa biz birde tüplere bakalımmı dicekler.pazartesi günü bunuda söylicem doktoruma.Yumurtalarımda ilerleme olmadıysa bakmalarını istiyorum.
insallah cnmolcak olcak merak etmee.ben ermiş gibi kızım 2 aya kalmaz burdakilerin hepsi gebeyizz diye çıglık atacaklarr.
özlem kaç aydır burdayız ilk hamile kalan arkadaşımız sen değilsin ki ayşe olsun yasmin derya olsun hangisine karşı böylesi tavrım ya da tavrımız oldu kii.. konuşurken çekinmeni gerektirecek ne var anlamadım inan
Bilmiyorum pek iç acıcı görünmüyor aslında durum =) Şimdi hamilelerin topigine girdim ve sordum.
Haklısın. biz pco pco derken aylar kaybedicez belkide yıllar sonra haaa biz birde tüplere bakalımmı dicekler.pazartesi günü bunuda söylicem doktoruma.Yumurtalarımda ilerleme olmadıysa bakmalarını istiyorum.
kirildinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
özür dilerimm
insallah cnmmm ufff ben kendimi iyi hissetmiorum ruhenn..
cok sinirli oldum benn
yarabbbi sabır ver bana yaa.ben demin ne yazdım cananevet cuma alcaz cumartesi yapcazz.gececekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biliyom benn
kuşş biraz daha sakin tamammı tatlımm.iyi olcaksin.mutlu olcaksinn
wuuuuuuuuuu madem cumartesi çok hayırlı birgün ben de yapayım bari bit test bakarsın çıkar
aslında 15 ay olmamış doktorunun istemesi lazım.. eğer bu ay da olmazsa bence de baktır canım
insallah cnm
ama ben senin ilgine cok alistim bebisim
cekinmek derken demek istedigim su cnm bazen hamile biri sana bisi derken sanki nispet yapio gibi gelir ya bazen,oyle olmadigini solemek istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?