- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.941
nolduuuuuuuuu sen beni istemiyon mu topicteeeeeeeeee:84:
pourqua çokk sevindim ya hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına lamayı nasip eder Allah,bak ateşim düştü çıktı diye diye gebe ettin kendini,darısı bebek isteyenleri başına ama öncelikleeee pasi nin başınaa
migdem yanıyoooooo.canannnn bıdıkk senin yanıyomuuuuuuuuu:92:
nolduuuuuuuuu sen beni istemiyon mu topicteeeeeeeeee:84:
ayyyy evet şekerim cumartesi geldi çok şükürr bugünde kan verdim hormonlar için, cumartesi de film çekilcekkk pazartesi de halvete başlıyoz artıııkkk
evetttt 2 gündürrrrrrrrr ekişiiiiiiiikasığımda batıyo ara araaaaaaaaaaa
iyi iyi rahatlamışsındırsen bu hürrem i çok seyrediyon mu hııı
YAW sen daha önce gebelik yaşadın mı
üstüne görme konusunda bişiler yazmışın merk ettim
neden istemiyim baharcannnn sen demi bana patladınn ben hamilelik tribi atanlara sen de eklendin demek istedimm şekeriimm
latife yapıyom kııııııııııııı , öyle şeyler olmaz aramızda ben eminim koskoca insanlarız ve anne adayıyız çocuk yetiştirmeye aday oluyoruz olgun olmamız lazımm Not. Sosyal içerikli mesaj
YAW canım bu sana ait bi yazı yaaa umutlanmak istemiyorum ama aynı şeyleri yaşıyorummm
ay valla bende buay üst görmeden şüpheleniyoruö.normalse 6 gün sürer adetim ama.bu sefer 2 gün kanamam oldu.ondan sonra hep kahverengi leke seklindeydi.bugun bitti.migdem hafif bulanıyo.acaba diyoruö:? birde adet olmadan önce yumurta catlatma ignesi vuruldum onunla alakası olabilirmi.böyle bişi yasayan varmi acabaa
hallvet dedinya ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?