Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayyyy canım bu mesajın beni çok duygulandırdı....
rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda inşallah....

nazlarınızı kaprislerinizi şımarıklıklarınızı kocalarınıa saklayın.sizi niye everdik alalala

neden istemiyim baharcannnn sen demi bana patladınn ben hamilelik tribi atanlara sen de eklendin demek istedimm şekeriimm

latife yapıyom kııııııııııııı , öyle şeyler olmaz aramızda ben eminim koskoca insanlarız ve anne adayıyız çocuk yetiştirmeye aday oluyoruz olgun olmamız lazımm Not. Sosyal içerikli mesaj

YAW canım bu sana ait bi yazı yaaa umutlanmak istemiyorum ama aynı şeyleri yaşıyorummm

ay valla bende buay üst görmeden şüpheleniyoruö.normalse 6 gün sürer adetim ama.bu sefer 2 gün kanamam oldu.ondan sonra hep kahverengi leke seklindeydi.bugun bitti.migdem hafif bulanıyo.acaba diyoruö:? birde adet olmadan önce yumurta catlatma ignesi vuruldum onunla alakası olabilirmi.böyle bişi yasayan varmi acabaa

caniminiçi benim degil.bak alıntı alırken bende cevap vermişim.o yüzden yaw diye kayıt ettim.baskasının bu.beni hiç üst görmedim.ignede hiç vurulmadım.direk hsamile kaldım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…