Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yok beaa ben igne falan hiç kullanmadım.direk hamileydim yani.ama birdahaki hsamileligimde kullanacam.çünkü bebişimin ölüm sebebi kanımda pıhtılaşma oldugu içinmişş

hamile kalır kalmaz ilk kontrolünde doktora söyle bunu önlem alın bir daha yaşamazsın rahat ol, iş ki şu spermle yumurta da hayılısıyla bi halvet olsunn

bende oyle kapıda karşılıyorum..
ben seni çok özlüyorum gündüzleri amaaaaaaaaaaa
tarzında konuşmalar..
şuan geldiğinde aman genemi sen geldin diyiveriyorum

bende bi ilgi bi alakaa görsenn sinirlenmesin spermciklere etki etmesin diyee hep alttan alıyomm

hamile kalır kalmaz ilk kontrolünde doktora söyle bunu önlem alın bir daha yaşamazsın rahat ol, iş ki şu spermle yumurta da hayılısıyla bi halvet olsunn

ahh ahh bizimkiler küs galiba birbirlerineee elelktirik alamıyolar körolmayasıcalarr hep ayrı düşüyolarr

hemide oğlan cocugu

pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana dün geceki rüyamı anlatama kız.bir tanidikla oturuyoz bana diyoki gel falına bakam ok diyom bende.kadının elinde fincan diyoki bana bi şekil seç bende bişi seciyom hemen bana dönüyo diyokiii aaa senin nurtopu gibi bi oglun olcak hamilesin diyoo.çok etkilendim yawsss

yatıom zaten bilgiisayar kucağımdaaa

eehh naparsınnn

acık ayakları diktim yattım daa

kız yan yataydın ben bu ay yumurtladım sandığım gece sağ tarafıma yattım..
ana sonra bi baktım oyle bi topik var..
yan yatanlar daha kolay hamile kalmış..
ben eskiden mum duruşu yapardım...
şimdi ohh yangel yat

Son düzenleme:
ayy karnım acıktı benım yaaa.
canım zeytın ekmek istedii

Canan bu arada hamilesin bence sen??
ateşini sabahları ölçüyon dimi?

ende bu ay hep soluma yattım.çünkü hep solum agrıyooduu

anaaaam mum duruşu ne kızzz amuda mı kalkıyodun napıodunn

halvetten canlı yayınn
hatun orda bile kopamıyo bizden
görüdnüz müüü böylesiniiii hiçççç

ayyy ne yöne yatacağımı biilmiyom kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…