Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

adetim 1 hafta kadar sürerken 3 gün sürdü hatta 2,5 yarım gün de de çamur gibi kahverengi bişiler aktıııı bütün bünlar 17 18 19 da oldu o günden itibaren de göğüslerim ve kasıklarım sızlıyoo, yaa kızlar gülmeyyinnn umut dünyası iştee

pempeee bunu sen daha iyi bilirsin.bu üst görmeyi kim yazdi bacım.az önceee

Kız tülüüüüüüüüüü ne işler çeviriyon çatlatma iğnesi falan bilelim yaniii yoksaaa yoksaaaa hamilesin de bizi mi yiyon kızzzzzzzzz

ayy oyle deme canım..
inşallah vardır hamilelik..
test yapsan bi tane sabah varsa çıkar zaten

Kız tülüüüüüüüüüü ne işler çeviriyon çatlatma iğnesi falan bilelim yaniii yoksaaa yoksaaaa hamilesin de bizi mi yiyon kızzzzzzzzz

yok beaa ben igne falan hiç kullanmadım.direk hamileydim yani.ama birdahaki hsamileligimde kullanacam.çünkü bebişimin ölüm sebebi kanımda pıhtılaşma oldugu içinmişş

bende bu ayın son halvetine giriyom bu aksam kızlarrr 22.gecemm artık yapmıycam bundan sonraa adetimi bekliycem akıllı akıllı

benimde artıkın hiiiççççç içimden gelmiyor..
ama yumurtlama döneminde bi gör beni cilveler edalar..
evde iki dirham bir çekirdek gezmeler...
ama şuan

benimde artıkın hiiiççççç içimden gelmiyor..
ama yumurtlama döneminde bi gör beni cilveler edalar..
evde iki dirham bir çekirdek gezmeler...
ama şuan

sen beni görr ayhancim aşkosum cekirdek yirmisin kahve içermisinn canin ne istiyyo demelrr.şimdi adam içerde yüzüne bakmıyomm

sen beni görr ayhancim aşkosum cekirdek yirmisin kahve içermisinn canin ne istiyyo demelrr.şimdi adam içerde yüzüne bakmıyomm

bende oyle kapıda karşılıyorum..
ben seni çok özlüyorum gündüzleri amaaaaaaaaaaa
tarzında konuşmalar..
şuan geldiğinde aman genemi sen geldin diyiveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…