- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.961
izlemekle kalmayıp bide benzesem de doğursam keşkem 3-5 taneee
YAW canım bu sana ait bi yazı yaaa umutlanmak istemiyorum ama aynı şeyleri yaşıyorummm
ay valla bende buay üst görmeden şüpheleniyoruö.normalse 6 gün sürer adetim ama.bu sefer 2 gün kanamam oldu.ondan sonra hep kahverengi leke seklindeydi.bugun bitti.migdem hafif bulanıyo.acaba diyoruö:? birde adet olmadan önce yumurta catlatma ignesi vuruldum onunla alakası olabilirmi.böyle bişi yasayan varmi acabaa
pempeee bunu sen daha iyi bilirsin.bu üst görmeyi kim yazdi bacım.az önceee
adetim 1 hafta kadar sürerken 3 gün sürdü hatta 2,5 yarım gün de de çamur gibi kahverengi bişiler aktıııı bütün bünlar 17 18 19 da oldu o günden itibaren de göğüslerim ve kasıklarım sızlıyoo, yaa kızlar gülmeyyinnn umut dünyası iştee
izlemekle kalmayıp bide benzesem de doğursam keşkem 3-5 taneee
bende bu ayın son halvetine giriyom bu aksam kızlarrr22.gecemm artık yapmıycam bundan sonraa adetimi bekliycem akıllı akıllı
Kız tülüüüüüüüüüü ne işler çeviriyon çatlatma iğnesi falan bilelim yaniiiyoksaaa yoksaaaa hamilesin de bizi mi yiyon kızzzzzzzzz
1kerecik daha yappppp nollluuuuyyyyyyy:26:
bende bu ayın son halvetine giriyom bu aksam kızlarrr22.gecemm artık yapmıycam bundan sonraa adetimi bekliycem akıllı akıllı
yokk küçük tülayy istemiyyyyyyy
benimde artıkın hiiiççççç içimden gelmiyor..
ama yumurtlama döneminde bi gör beni cilveler edalar..
evde iki dirham bir çekirdek gezmeler...
ama şuan
benimde artıkın hiiiççççç içimden gelmiyor..
ama yumurtlama döneminde bi gör beni cilveler edalar..
evde iki dirham bir çekirdek gezmeler...
ama şuan
ayyy benimde aksinne şuan acaip içimden geliyo ama maalesef sınır kapım kapalııı
sen dur bikaç maç kırmızı kart cezalısısın..
sen beni görr ayhancim aşkosum cekirdek yirmisin kahve içermisinn canin ne istiyyo demelrr.şimdi adam içerde yüzüne bakmıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?