- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.001
ayy karnım acıktı benım yaaa.
canım zeytın ekmek istedii
Canan bu arada hamilesin bence sen??
ateşini sabahları ölçüyon dimi?
pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana dün geceki rüyamı anlatama kız.bir tanidikla oturuyoz bana diyoki gel falına bakam ok diyom bende.kadının elinde fincan diyoki bana bi şekil seç bende bişi seciyom hemen bana dönüyo diyokiii aaa senin nurtopu gibi bi oglun olcak hamilesin diyoo.çok etkilendim yawsss
ben bigün ayagımı daha fazla dikim dedim.kıcım basımdan agır geldi arkaya dombalak aştımm
ay yine ben geldim kocis disari cikti cnm SIKILDII bnmde ee napionuzz bakimmm
Ruyada fal gormek, gelecekle yorumlanir. Ruyaniz-da birine fal actiginizi veya onun size fal actigini gormek, basvurdugunuz bir devlet dairesinden olumlu bir cevap alacaginiza; ogrenci iseniz notlarinizin iyi olduguna, genc bir kiz iseniz, evleneceginize, orta yasli iseniz emekliliginizin yaklastigina isarettir
canım inşallah iyi şeylere vesile olur
ayy tülayyyyyyyyyyy alemsinnn
17.gün için çok erken belirtiler bunlar ozaman.Evet ama daha 17. gündeyim bebek 10 gün kadar daha düşmemesi lazımmöyle değilmi kıı:26:
Sen de kucağından indir şu pc yi spermleri aktmıyon tamamda sıcaktan pişiriyon yaniii ölürler hemen
he valla hiç sormaa acayip oldu.ayhan ne yapıyon akrobasi hareketleremi giristin dedi bana
yaa benim heryerim kaşınıyo...
yüzüm saçım bacaklarım..
uyuzmu oldum ne
bu tür rüyalar yalan haberle yorumlanır diyor..Pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de yaprak ve biber dolması yapıp yiyodummmmmmmmmm bana da söyle
yaa benim heryerim kaşınıyo...
yüzüm saçım bacaklarım..
uyuzmu oldum ne
banyo yap canim.bit düşüktürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?