Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben bigün ayagımı daha fazla dikim dedim.kıcım basımdan agır geldi arkaya dombalak aştımm

ayy karnım acıktı benım yaaa.
canım zeytın ekmek istedii

Canan bu arada hamilesin bence sen??
ateşini sabahları ölçüyon dimi?

Evet ama daha 17. gündeyim bebek 10 gün kadar daha düşmemesi lazımm öyle değilmi kıı:26:

Sen de kucağından indir şu pc yi spermleri aktmıyon tamamda sıcaktan pişiriyon yaniii ölürler hemen

Ruyada fal gormek, gelecekle yorumlanir. Ruyaniz-da birine fal actiginizi veya onun size fal actigini gormek, basvurdugunuz bir devlet dairesinden olumlu bir cevap alacaginiza; ogrenci iseniz notlarinizin iyi olduguna, genc bir kiz iseniz, evleneceginize, orta yasli iseniz emekliliginizin yaklastigina isarettir

canım inşallah iyi şeylere vesile olur

hersey var bi benim için yorum yok üfff.kadın için bebişi olcakta yazsaladı keskee.ama işşalalh iyi olur saol canim.benim rüyalarım çıkar biliyonmu

Evet ama daha 17. gündeyim bebek 10 gün kadar daha düşmemesi lazımm öyle değilmi kıı:26:

Sen de kucağından indir şu pc yi spermleri aktmıyon tamamda sıcaktan pişiriyon yaniii ölürler hemen
17.gün için çok erken belirtiler bunlar ozaman.
indirdim tatlımmm:93::93::93:
ay yine ben geldim kocis disari cikti cnm SIKILDII bnmde ee napionuzz bakimmm

hoşgeldinnn babyyyyy

benim kasıklar iyiden iyiye ağrıyooo ama komple sağ sol sıraylaaa.
şimdi ben sağdan yumurtluyosam sola yatıarsamm olmazz

soldan yumurtluyorsam ve sağa yatarsam yine olmaz..
ben dikeyım ayakları bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…