- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.141
eee madem hepiniz kaçıosunuz ben de kaçiim bariiii
cümleten iyi gecelerrr
bende kaçayım barii.. ALLAH gönlünüze rahatlık,göbüşlerinizede bebiş versin inşallahiyi geceler.. :79:
eee madem hepiniz kaçıosunuz ben de kaçiim bariiii
cümleten iyi gecelerrr
Sanada tşklr sorularıma verdigin cvplar için. Cvp veren herkeze teşekkürler.Umarım en yakın zamanda hepberaber hamile kalırız :) iyi geceler sanada.
bak bak bak sosyall msjmisss....merak etme bizim aramizda da ole seyler olmaz cnm sadece asiriya kactiysam susabilirim anlaminda soledimm ne alaka yaaniiiiii cok komik............latife yapıyom kııııııııııııı , öyle şeyler olmaz aramızda ben eminim koskoca insanlarız ve anne adayıyız çocuk yetiştirmeye aday oluyoruz olgun olmamız lazımm Not. Sosyal içerikli mesaj
anaaammm hamile kalan bana çatıyoooo
kizlar bu arada o bu su bi yana ama moralim hakikatten cok bozukk...sabah 6 da kalktim testi tekrarladim ve cizgi daha koyu olacagi yerde daha acik renkteydii sanirim tutunamiooo...
moralim cok bozk cnm yaaa bilmiorum yapmiolar burdaaaa denicek hicbisi bulamiorumm hersey beni buluoooo....................yaaa neden orda kan tahlili yapmıyolarre o zaman bi doktora git tatlım yaa
moralim cok bozk cnm yaaa bilmiorum yapmiolar burdaaaa denicek hicbisi bulamiorumm hersey beni buluoooo....................
peki orda doktorun var mı belirli gittiğin? moralini bozma hemen dur bakalım hem canım zaten silik çizgi çıkmıştıya onuda hep aklında tut canım ne olur ne olmaz ama kanamanda yok dimi:44:
cnm bnm gittigim ozel doktorum vardi ama onu biraktim ben simdi doktorum yok arastirmadayim..bugun adetim geceli bi hafta oldu hic bu kadar gecikmeddi zaten de yine cizgi var ama acilmis rengii...yok cnm kanamam yok adet olucak gibi bi his de yok goguslerim aco sadecee....iste simdi gercekten ciglik atasim varrr....
cnm yurtdisinda kan testi yapmiolarki yoksa coktan gitmistim ...simdi gidicem ayni bnm yaptigim testlerden yapicaklarr...bırsey olmaz bence cızgı sılık cıkınca tutunamıyr demek mı oluyor kı?test yapmak ıcınm saglık ocagına gıdebılırsın
tatlım testten teste fark olur,sonuçta ikinci çizgi var silikte olsa. çok haklısın belirsizlik insanı yiyip bitiriyo ama canım,sen yine herşeyde bir hayır vardır diye düşün,mutlaka gelecek bebeğin ALLAHIN izniyle.. bak pasii ye 6 yıldır bekliyo... sen şöyle al eşini akşama çıkın dışarı dolaşın gezin,sen rahat ol. o gelecek tatlım
herkese günaydıın kızlarr.. özlemcim bu kadar stres yapma silik çizginin çıkması gebeliğinin çok yeni olması demek.canını sıkma inşallah allahın izniyle bebeğin seninle
cnm aradan 3 gun gectii eger tutunmus olsaydi coktan cizgi koyulasmasi lazimdi aksine acilmis rengiii sanki 3 gun once yaptigimi bugun yapmis gibiyimm.....
ama canım benim sonuçta iki yaptığın testte de silik de olsa ikinci çizgiyi gördün. iki test de yanlış olucak değil ya.biraz daha sabır canım gör bak yakın zaman da hamiş haberini alıcaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?