Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Sanada tşklr sorularıma verdigin cvplar için. Cvp veren herkeze teşekkürler.Umarım en yakın zamanda hepberaber hamile kalırız :) iyi geceler sanada.

rica ederim tatlım bildiğim kadarını yanıtlamaya çalıştım ama yine sana en güzel cevabı verecek olan doktorun tabii tekrar görüşmek üzeree hoşçakal

bak bak bak sosyall msjmisss....merak etme bizim aramizda da ole seyler olmaz cnm sadece asiriya kactiysam susabilirim anlaminda soledimm ne alaka yaaniiiiii cok komik............
anaaammm hamile kalan bana çatıyoooo

kiz ne catmasi yaaa cnm ya..ay ezgim ya gecmise baktim simdi de gercekten ole mi dusundun valla bebisim o anlamda solemedim yaaa gercekten yanlis anladin...ya bnm demek istedigim bu diildikii nie bole anlasildimm valla uzuldum simdii:44:
yani insanlari cok konusup baymak istemiorum iticii gorunmek istemiorum susuyummu anlaminda demistim cok masumaneydi valla...ezgi bana gicik mi oldu derken de senin beni tanidigina dayanarak biraz naz yapar gibi soledim aslinda...hani insan sevgdiginin ilgisini ustune cekmek ister ya o anlamdaydii yoksa hangi maksatla demis olabilirm ki..ve sen beni taniosun baska anlamda asla solemedim bunu bilmen icin tekrar yazdim buraya ayrica onca ay sana kac kere trip attim atmam yapim bu diil cunkuu sadece paylasmak dertlesmek icin geliorum buraya o kadarr...normal hayatta zaten ciddi takiliozz burayi da desarj olarak gormuomu herkess ...ayy ben buraya artik bagimli oldum kimse beni kovamazzzz

kizlar bu arada o bu su bi yana ama moralim hakikatten cok bozukk...sabah 6 da kalktim testi tekrarladim ve cizgi daha koyu olacagi yerde daha acik renkteydii sanirim tutunamiooo...

moralim cok bozk cnm yaaa bilmiorum yapmiolar burdaaaa denicek hicbisi bulamiorumm hersey beni buluoooo....................

peki orda doktorun var mı belirli gittiğin? moralini bozma hemen dur bakalım hem canım zaten silik çizgi çıkmıştıya onuda hep aklında tut canım ne olur ne olmaz ama kanamanda yok dimi:44:

peki orda doktorun var mı belirli gittiğin? moralini bozma hemen dur bakalım hem canım zaten silik çizgi çıkmıştıya onuda hep aklında tut canım ne olur ne olmaz ama kanamanda yok dimi:44:

cnm bnm gittigim ozel doktorum vardi ama onu biraktim ben simdi doktorum yok arastirmadayim..bugun adetim geceli bi hafta oldu hic bu kadar gecikmeddi zaten de yine cizgi var ama acilmis rengii...yok cnm kanamam yok adet olucak gibi bi his de yok goguslerim aco sadecee....iste simdi gercekten ciglik atasim varrr....

bırsey olmaz bence cızgı sılık cıkınca tutunamıyr demek mı oluyor kı?test yapmak ıcınm saglık ocagına gıdebılırsın

tatlım testten teste fark olur,sonuçta ikinci çizgi var silikte olsa. çok haklısın belirsizlik insanı yiyip bitiriyo ama canım,sen yine herşeyde bir hayır vardır diye düşün,mutlaka gelecek bebeğin ALLAHIN izniyle.. bak pasii ye 6 yıldır bekliyo... sen şöyle al eşini akşama çıkın dışarı dolaşın gezin,sen rahat ol. o gelecek tatlım

bırsey olmaz bence cızgı sılık cıkınca tutunamıyr demek mı oluyor kı?test yapmak ıcınm saglık ocagına gıdebılırsın
cnm yurtdisinda kan testi yapmiolarki yoksa coktan gitmistim ...simdi gidicem ayni bnm yaptigim testlerden yapicaklarr...

cnm ayni testi yaptim 2 tane almistim o gun...nese herseyin hayirlisi tabikii ......allahin takdiri dusersede...verende allah alan da...

herkese günaydıın kızlarr.. özlemcim bu kadar stres yapma silik çizginin çıkması gebeliğinin çok yeni olması demek.canını sıkma inşallah allahın izniyle bebeğin seninle

herkese günaydıın kızlarr.. özlemcim bu kadar stres yapma silik çizginin çıkması gebeliğinin çok yeni olması demek.canını sıkma inşallah allahın izniyle bebeğin seninle

cnm aradan 3 gun gectii eger tutunmus olsaydi coktan cizgi koyulasmasi lazimdi aksine acilmis rengiii sanki 3 gun once yaptigimi bugun yapmis gibiyimm.....

cnm aradan 3 gun gectii eger tutunmus olsaydi coktan cizgi koyulasmasi lazimdi aksine acilmis rengiii sanki 3 gun once yaptigimi bugun yapmis gibiyimm.....

ama canım benim sonuçta iki yaptığın testte de silik de olsa ikinci çizgiyi gördün. iki test de yanlış olucak değil ya.biraz daha sabır canım gör bak yakın zaman da hamiş haberini alıcaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…