Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

konyaya gelin ne sıcak ne soğuk tam kararında

Ayy inşallah bişey olmaz ve hamiledir...

halıları ben de veriyorum yıkatmaya ama hiç güzel gelmiyoo.. bu sefer değiştircem firmayı. ama içimden de gelmiyo değil şöyle foşur foşur halı yıkmak

kızlar bende profilime resmimi koydum bakmak isterseniz bu arada ezgi ben seni daha farklı hayal ediyodum siyah saçlı beyaz tenli daha toplu falan düşünmüştüm hayal ettiğimden daha güzelmişsin

bakarsın bi gün misafirin oluruz tatlım
Ayy inşallah bu arada çok tatlıymışsın tam tahmin ettiğim gibi
patlıcanlarımm kızarıyorrrrr

ayyy pasim de gelmişşş
benim de dün yemeğim hazırdı da bugün bütün vaktim hastanede geçince evde suyun içinde bekliyor baklalar...
ben çok mu safım nee sonuç göstermek için 1-1,5 saat bekledim ki beni çağırsınlar diye eşim de kızdı sen hiç mi hastaneye gitmedin onun için randevu olmaz dalarsın araya diyee
ben de erken gelir yapardım yemeğimi
hadi ben bişeyler yemeye gidiorummm
afiyet olsunnn

ezgiiiiiiiiiiii beni kabul ett

nereye kabul edeyim kuzumm

kızlar bende profilime resmimi koydum bakmak isterseniz bu arada ezgi ben seni daha farklı hayal ediyodum siyah saçlı beyaz tenli daha toplu falan düşünmüştüm hayal ettiğimden daha güzelmişsin

teşekkür ederim canım.. aslında şuan saçlarım daha koyu ben daha topluyum pek yanılmıyosun yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…