- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.321
ya kızlar sizi cok merak edıyorum yokmu resimleriniz falan:26:
valla tatlım bursa böyle sıcaksa izmiri düşünemiyorum.. ben haftasonu aydındaydım piştiiimm resmen.
özlem sabah tekrar test yapmış 2. çzgi koyulaşacağına daha açık çıkmış.. doktora gitti sanırım
bende aynı şekilde çok merak ediyorum sizleri face mümkünmü acabaa,,:26::26::26::26:
konyaya gelin ne sıcak ne soğuk tam kararında
Ayy inşallah bişey olmaz ve hamiledir...
bende kapıları camları silicem içerisini temızledım halılarıda yıkatmaya vereyım diyorum gecen sene tek basıma 2 yolluk yıkadım ayak tabanlarım 3 gece ateş almıs gibiydi valla güvenemıyorum o yüzden acıkcası ee bıde bebek düşünüyoruz canım agır işlere yuklenmekte istemıyorum acıkcası...
iyi hadi sen halletmıssın güle güle kirlet bıtanem
halıları ben de veriyorum yıkatmaya ama hiç güzel gelmiyoo.. bu sefer değiştircem firmayı. ama içimden de gelmiyo değil şöyle foşur foşur halı yıkmak
Ayy inşallah bu arada çok tatlıymışsın tam tahmin ettiğim gibibakarsın bi gün misafirin oluruz tatlım
benim de dün yemeğim hazırdı da bugün bütün vaktim hastanede geçince evde suyun içinde bekliyor baklalar...patlıcanlarımm kızarıyorrrrr
ayyy pasim de gelmişşş
afiyet olsunnnhadi ben bişeyler yemeye gidiorummm
ezgiiiiiiiiiiii beni kabul ett
kızlar bende profilime resmimi koydum bakmak isterseniz bu arada ezgi ben seni daha farklı hayal ediyodum siyah saçlı beyaz tenli daha toplu falan düşünmüştüm hayal ettiğimden daha güzelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?