- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.281
hay allahım deliricem yaa töbe töbe
kız eşimin spermlerinin maşallahı var...
ben her ay yumurtluyorum yumurtalar büyüyor catlıyor ama hala tık yok nasıl iş anlamadım
Valla herşey Allah tan yapılacak bısey yok
hos geldın deryacımmm
aay napıyonuz bakalımm
ben çooook yorgunumo kadar sıcak ki okulla ev arası 5 dk ama yürüyemedim başıma ağrılar girdii
ÖZlemden haber var mı yaaaa
bişiler yazmış amaaaaaa
selam canımm.. her dediğine katılıyorum da şu sigara bozdu işi
aay napıyonuz bakalımm
ben çooook yorgunumo kadar sıcak ki okulla ev arası 5 dk ama yürüyemedim başıma ağrılar girdii
ÖZlemden haber var mı yaaaa
bişiler yazmış amaaaaaa
yok içmiorum kız, öyle arada keyif için oluor, tiryaki değilim yanii, geçmişi okudum kızlar yazmış ordan aklıma geldi şekerimmm
hoşbulduk meltemcim nasılsın tatlımm
yasminnn ,tülüüüüüü karanfilll size de merhabaaaa
tülü sen tekrarladın mı testiii
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok varmı yeni haberler
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok varmı yeni haberler
hmm doktorda o zaman şimdiii gelse de öğrensekkkvalla tatlım bursa böyle sıcaksa izmiri düşünemiyorum.. ben haftasonu aydındaydım piştiiimm resmen.
ooofff burası daaa
özlem sabah tekrar test yapmış 2. çzgi koyulaşacağına daha açık çıkmış.. doktora gitti sanırım
Abuk subuk seylere canını sıkıyor özlem aglamıs bıde off düşümesin die sua ediyoruz canım
2. cizgi koyulaşacagına silik cıkmısta acaba düşürüyormuyum diyor ama bence alakası yok .. bugün doktora gidecektı gelınce anlatır inş. hayırlı haberlerle gelecek ben inanıyorum ...
hg canim.ben hiç test yapmadımki tatlımm.daha günüm gecince yapcsamm.anam herkes benim hakkımda yanlış bilgiye sahipp
hoşgeldin tatlımmm nerelerdesn sen yaaa
hmm doktorda o zaman şimdiii gelse de öğrensekkk
ee pasi tülü hamile dediiiii
canım bu aralar pek giremedim malum yaz geldi yaz temizliği yaptım işim daha bugün bitti bundan sonra daha rahat girerim
a.slm hos geldın cnm iyiyim sen nasılsın?
anaa allahmı söyletti kızz.ay işallah işALHHH
oofff bi de ben yapsam yaa ama yarından sonra sağanak yağış var gene ne cam silinir ne bişey
bu sene halıları yıkatıp kaldırıcam kilim sericem yazın öyle bir karar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?