Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

her insanın bu dünyada sayılı nefesi var, bizim bebeklerimizin de öyle.. onlara yazılandan önce ne yaparsak yapalım gelmez dünyaya, bak vakti gelen de herşeye rağmen geliyor işte

aay napıyonuz bakalımm
ben çooook yorgunumo kadar sıcak ki okulla ev arası 5 dk ama yürüyemedim başıma ağrılar girdii

ÖZlemden haber var mı yaaaa
bişiler yazmış amaaaaaa

valla tatlım bursa böyle sıcaksa izmiri düşünemiyorum.. ben haftasonu aydındaydım piştiiimm resmen.

özlem sabah tekrar test yapmış 2. çzgi koyulaşacağına daha açık çıkmış.. doktora gitti sanırım

aay napıyonuz bakalımm
ben çooook yorgunumo kadar sıcak ki okulla ev arası 5 dk ama yürüyemedim başıma ağrılar girdii

ÖZlemden haber var mı yaaaa
bişiler yazmış amaaaaaa

Abuk subuk seylere canını sıkıyor özlem aglamıs bıde off düşümesin die sua ediyoruz canım
2. cizgi koyulaşacagına silik cıkmısta acaba düşürüyormuyum diyor ama bence alakası yok .. bugün doktora gidecektı gelınce anlatır inş. hayırlı haberlerle gelecek ben inanıyorum ...

hmm doktorda o zaman şimdiii gelse de öğrensekkk

hg canim.ben hiç test yapmadımki tatlımm.daha günüm gecince yapcsamm.anam herkes benim hakkımda yanlış bilgiye sahipp

ee pasi tülü hamile dediiiii

canım bu aralar pek giremedim malum yaz geldi yaz temizliği yaptım işim daha bugün bitti bundan sonra daha rahat girerim

oofff bi de ben yapsam yaa ama yarından sonra sağanak yağış var gene ne cam silinir ne bişey
bu sene halıları yıkatıp kaldırıcam kilim sericem yazın öyle bir karar aldım

anaa allahmı söyletti kızz.ay işallah işALHHH

yyaa biir sorduu yeni hamile haberi var mı diyeee

PAsi de tülü ile özlem dedi
ben mi yanlış hatırlıyorumkineee

ama olsun sen hamile ollll
senle aynı zamanlarda öğrrencezz benım de 5-6 haziran bakalım

ama ben gününüm geçmesini beklicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…