Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

çok şükür bende iyiyim biraz yorgunum yaz temizliği yaptım bugünde halıları kaldırdım belim ağrıyo biraz

bende kapıları camları silicem içerisini temızledım halılarıda yıkatmaya vereyım diyorum gecen sene tek basıma 2 yolluk yıkadım ayak tabanlarım 3 gece ateş almıs gibiydi valla güvenemıyorum o yüzden acıkcası ee bıde bebek düşünüyoruz canım agır işlere yuklenmekte istemıyorum acıkcası...
iyi hadi sen halletmıssın güle güle kirlet bıtanem

PASİ yanlış yazmıstır.buarada ismim tülayy benimki 31 mayıs ama ben 4 gün geçmeden test yapmam.eger gecerse 4 haziranda öglrenecem işaalhh.atesimden süpeheliyim benn

tşk canım zorla üşene üşene yaptım bende yıkatmaya verecem halıları gücüm yetmez benim halıları yıkamaya emeğime yazık tertemiz yıkayıp evine getiriyolar

BEN 5 GÜN TEMİZLİK yaptım valla.hayatim karardii:) ama simdi evim mis gibi olduuu ohhhh yemede yanında yatt

memnun oldums deryacimm.teyzemin kizizin ismii.sabah 7 de ölçüyorum sabit bi sekilde 36.8 gün içinde hep 37.5

benim de geçen ay son 10 36.6 36.8 arasıydıııı çok umutlandımmm sonraa hoppp adet oldummm ve 36.3e düştüüü

ama umarım senın öyle olmazz

benim de geçen ay son 10 36.6 36.8 arasıydıııı çok umutlandımmm sonraa hoppp adet oldummm ve 36.3e düştüüü

ama umarım senın öyle olmazz

umarımm. gerçi daha 1 hafta var yüksek çlıkması normallll.bide bebiş yerleşirken düserr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…