Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iyi hadi bakalım.hazirAna hızlı bi girş yap.buarada ilişkie balamadan önce agır işlerini yapta ertesi gün fazla bişi itip çekmee

valla ben bomba gibi hazırım bana kalsa yarın başlarım çalışmalara ama maalesef pazartesiyi beklemek zorundayım

allahımmm seni agzından öpesim geldiii.oyyyyyy negüzel laf ettin.iaşaşallh öbür aydan sennnnn

siz benim bu ayki garantilerimsiniz bir de hamile olduğundan şüphelendiklerim var
ayyyy gelecek ay da ben transfer olcam inşallahhhhhh 24 haziranda patlatıcam bombayııı

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrr ben geldim ohhh allaha şükür banım kalktı...konu dısı yazmaktan banlamıslar beni ben bilmiyordum ama sizleri bu süre zarfında hepppp okudum ama siz beni göremediniz slmlarrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlarrrrrrr ben geldim ohhh allaha şükür banım kalktı...konu dısı yazmaktan banlamıslar beni ben bilmiyordum ama sizleri bu süre zarfında hepppp okudum ama siz beni göremediniz slmlarrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun tatlıımmmm hoşgeldiiinn
özlettin kuzum kendinii

siz benim bu ayki garantilerimsiniz bir de hamile olduğundan şüphelendiklerim var
ayyyy gelecek ay da ben transfer olcam inşallahhhhhh 24 haziranda patlatıcam bombayııı

benimde içeme hamileyim gibi doguyo ama alllah bilir.inanırmısın görürsün bak.sende gelecek ay temiz çıkıcın.eminimm.görürsünn.

walla çok alısmısım size kendimde herhangi bir belirti görünce hemen pc basına oturuyorum ama bakıyorumki banım kalkmamıs bende sizleri okudum heppp bu arada özleme çok üzüldüm bende geçen ay çift çizgiyi görmüştüm ama adet oldum bu ayda bu oluyor ya çift çizgi görüyoruz ama patlıyoruz allah hakkımızda hayırlısını versin özlemcim üzülme nasip de varsa yemendendeb gelir kardeşim

benimde içeme hamileyim gibi doguyo ama alllah bilir.inanırmısın görürsün bak.sende gelecek ay temiz çıkıcın.eminimm.görürsünn.

gelecek ay temiz mi çıkcam hamile mi çıkcam
yani temiz çıkmak için gelecek ayı beklemem gerek yok cumartesi belli olcak da ondan didimm

kızçeler ben size birşey sormak istiyorum yumurtlama günlerim 23 mayısta baslıyordu 22 mayısta idrarımı yaparken bişey uzadığını gördüm elimle çektim çektikçe uzuyordu sonra eşimde o gün nedense benim yanıma 1 saatliğine uğramıs ( normalde hiç yapmaz) bende tuvalette onu görünce adamı tuttuğum gibi yatak odasına soktum oldu walla sizce o ne demek ama hesaplarıma göre 28 mayısta çatlıyacaktım gariiiiiii :):):):):):):

belki erken çatlamıştır bebişiimm

eeee nasıl gidiyor tatlım çalışmalar
pembig bu ay çok disiplinli planlı hareket ediyorum elimde 2 sayfa boyunca not aldığım şeyler var yumurtlama günlerim ne zaman baslıyor onu yazdım soğan kürüne ne zaman basladım hangi günler beraber olduk onları yazıyorum bide her sabah ateşimi ölçüyorum pembigcim ve diğer arkadaslar bişey sorucam benden 22 mayısta uzayan akıntı geldi sonra ben hergün ateşimi ölçüyorum 3 gündür sabitlendi 36.0 bugün sabah ölçtüm 35.8 düşmüş acaba yoksa bugünmü yumurtluyorum ateşim 2 derece düşmüş bide yumurtlama günleri içindeyim 28 e kadar

selam sekerler bende geldım nabersınız ne var ne yok.benım cınlerım tepemde valla sınır oldum kocama yarında doktora gıdıcem uyuz olunca bosveresım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…