Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam canım bendede vardı o belirtilerden geldi gelecek diye korktum stres yaptım 6 gündür ne gelen var ne giden üstelik hamile de değilim o yüzden stres yapma valla geleni gideni kaçırıyoruz

hehe güya bu ay takmıyacam diyordum,ama elde değilki,en ufak bişeyde acabalar beynimizi kemiriyor

selam canım bendede vardı o belirtilerden geldi gelecek diye korktum stres yaptım 6 gündür ne gelen var ne giden üstelik hamile de değilim o yüzden stres yapma valla geleni gideni kaçırıyoruz

Allah allah ben iki aydır stres yapıyorum ve geç kalıyo sizler kaç aydır uğraşıyorsunuz bu ay topikte herkes çoook geç kaldı kafam karıştı bu ayda mı bişey var yoksa herkes bu ay mı çocuk istiyo kafam karıştı:44:

çok iyi donut nasıl bişimiş tarifini verde deneyelim canım
bu maraşta pasta börek yapmada gör reklam ederler seni
tuzlusu şekerlisi kremalısı böreği tatlısı dondurması bi görseniz
hepte hanımlar şişman

ben bütün işimi bitirdüm bugun çok şükürr artık gezme vaktiiii.ohh be dünya varmıs.yemegimide ocagima koydum.bi dus almam lazım ama saclarımı yıkamak için kolumun gücü kalmadıı

bazıları hava değişi diyor bazıları takıntı ama neredeyse çoğumuzun böyle oldu rahat bırakalım
çıkıp dolaşalım ne bilim işte takmamak en iyisi

eyvah eyvah pembiq uçtuuuuu

yok daha uçmadım ama az kaldı kanatlandım resmen:86::86:

ben de cici cici kilimler alcam sonra halılarımı yıkamaya göndercem gelincede öylece kaldırıcam
bir de bu hafta yağmurlu burası yağmurlar dinsin camlarım silinecek ve işlerim bitecek

amann geçenlerde de açılmıştı bu konu ben böyle şeylere karşıyım arkadaş...yemek ye sonra git bi de pasta börek ye inanırmısın geçen bi yere giderken az yemek yedim yine de sadece bi tane pastaya dokunabildim.
misler gibi yemeğini yiyceksin sonra akşam oturmasında misler gibi çayını içceksin. arkasına da meyveni koycaksın. tabi burda pasta böreği artırıp meyveden kısıyolar. oysa bizde tam tersidir. çay yemeği hazmetmek için içilir. aradan 1-2 saat geçtikten sonra da ortaya bir meyve, kuruyemiş tarhana(beyşehire ait bir de maraşta varmış) ceviz fındık fıstık dizilir ki sormayın
ama böyle olunca daha sağlıklı oluyo dimi :)
aynı benim eşimin kafasından pasta börekleri götürür meyveyi ben ağzına versem anca yer..
ama 1 buçuk yılda onun bile yeme anlayışını değiştirdim adamın göbeği gitti yaff :)))

bu arada gelecekler eltimle sadıcım bizden sayılır pasta börek yapmasam da olur

yabancı değillermiş asıl onlara yapacan başkası yemesin donutun tarifini vermedin

yabancı değillermiş asıl onlara yapacan başkası yemesin donutun tarifini vermedin

sanırım şu sitedeki tarifti yaptığım.
***DONUT TARIFI (DONATS) *** - RESIMLI PASTA KEK KURABIYE YAS PASTA HAMUR ISI SERBETLI TATLI SÜTLÜ TATLI YEMEK SALATA POGACA BÖREK CÖREK KÖFTE KAHVALTILIK ZEYTINYAGLILAR YÖRESEL TARIFLER KOLAY VE PRATIK TARIFLER - Blogcu

bakın bu da benim geçenlerde yaptığım donut :) eşimle film izlerken canım çekti adını bilmiyordum eşim o donuts dedi ben de netten aradım yaptım oldu

ehh ben sana ne diyeyim akşam akşam yaptıracan bana bunu

arkidişlerr biraz gidem yatamm ondan sonrada duş alam.aksama anneme gitcezz.hadi görüsürüzz

abbbooooo herkesi mi temizlik yapıooo ben de anca bitiridimmm öldümmmm

oooh ben çookkkkktan yaptım yazlık-kışlık transferiiii
kadınalrın çilesi ne çok beeee

aynen valla çekilecek çilemiz varmıs ..
Bende Camekanlarımı sildim benım camlara cam demeye bin şahit ister bi salonu bitirebıldım ancak o derece yanı mis gibi oldu valla şükür diğerleri kolay onları yaparım diğer günlerde buyuk işleri bitirdim ya o bana yeter mutfak dolaplarınıda silmiştim gecenlerde az işim kaldı bi zor olan dedikleri gibi yazlık kışlık transferınde gardroplarıda sileyım diyorum ...
Bugün son iğnemi vurulucam Yarın sabah doktora gidiyorum kızlar kasıklarımda batmalar oluyor sanırım büyüdü yumurtlarım yarına kadar catlamaz inşallah
Yaa birde Ben yumurtlama dönemlerimden adet olasıya kadar hicbir iş yapmamaya gayret gösteriyorum eger tutarsa bebiş kayıp gitmesin die :97: Cok heyecanlıyım bakalım ne olacak yarın...

ayyy kızlar benim karın ağrım başladı ve akıntımda var halammı geliyor acaba,öyle bir his var içimde,ama daha batıma 10 gün var yaa:26:

10 gün önceden belli olmaz seker bence bebiş yerleşiyor cunku benımde adete 10 gün kala kasıklara bi kramp girmişti agrılı acılı bısey sonra geçti ve ben o ay hamıleymısım nettende girdim okudum yerleşme esnasında agrı olabılıyormus hadi inşallh kız hayırlı haberlerini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…