- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.961
selam canım bendede vardı o belirtilerden geldi gelecek diye korktum stres yaptım 6 gündür ne gelen var ne giden üstelik hamile de değilim o yüzden stres yapma valla geleni gideni kaçırıyoruz
selam canım bendede vardı o belirtilerden geldi gelecek diye korktum stres yaptım 6 gündür ne gelen var ne giden üstelik hamile de değilim o yüzden stres yapma valla geleni gideni kaçırıyoruz
ben yokken naptınız bakalım
ben çook yoruldum çarşıya çıkmadan önce evi temzledim (şöyle bir) şimdi de hazırlık yapcam akşama misafirim var.. aman ne çok gezdim çarşıda hem işletmelerimi gezdim hem de pasta malzemelerimi aldımm...
biz küçük ilçede yaşardık annemlerle akşam oturmasına gelene hiç öyle pasta yapılmazdı ama burda adet böyle napalım yapcaz artık.
ama hafif şeyler yapcam ve herkes yiyebilicek
rus salatası, parfe, donut(geçenlerde ilk defa yaptım çok güzel oldu)
nasıl iyi mi menüm??
hebeebee hebeee he heee ehee :111::111::111::111::111::111::111::111:
kızlarr kolay gelsin hepicinizeee işimiz zor valla
kocalara sorsanız bütün gün evde napıyorsunuzki derler
bende pazar günü kendisini çalıştırıyorum evde abboo işiniz zor diyor
ben o işleri bitirdim yarında kadın gelecek halıları yakayacaz gözümde dağ gibi büyüdü
Allah allah ben iki aydır stres yapıyorum ve geç kalıyo sizler kaç aydır uğraşıyorsunuz bu ay topikte herkes çoook geç kaldı kafam karıştı bu ayda mı bişey var yoksa herkes bu ay mı çocuk istiyo kafam karıştı:44:
eyvah eyvah pembiq uçtuuuuu
ben bütün işimi bitirdüm bugun çok şükürr artık gezme vaktiiii.ohh be dünya varmıs.yemegimide ocagima koydum.bi dus almam lazım ama saclarımı yıkamak için kolumun gücü kalmadıı
çok iyi donut nasıl bişimiş tarifini verde deneyelim canım
bu maraşta pasta börek yapmada gör reklam ederler seni
tuzlusu şekerlisi kremalısı böreği tatlısı dondurması bi görseniz
hepte hanımlar şişman
amann geçenlerde de açılmıştı bu konu ben böyle şeylere karşıyım arkadaş...yemek ye sonra git bi de pasta börek ye inanırmısın geçen bi yere giderken az yemek yedim yine de sadece bi tane pastaya dokunabildim.
misler gibi yemeğini yiyceksin sonra akşam oturmasında misler gibi çayını içceksin. arkasına da meyveni koycaksın. tabi burda pasta böreği artırıp meyveden kısıyolar. oysa bizde tam tersidir. çay yemeği hazmetmek için içilir. aradan 1-2 saat geçtikten sonra da ortaya bir meyve, kuruyemiş tarhana(beyşehire ait bir de maraşta varmış) ceviz fındık fıstık dizilir ki sormayın
ama böyle olunca daha sağlıklı oluyo dimi :)
aynı benim eşimin kafasından pasta börekleri götürür meyveyi ben ağzına versem anca yer..
ama 1 buçuk yılda onun bile yeme anlayışını değiştirdim adamın göbeği gitti yaff :)))
bu arada gelecekler eltimle sadıcım bizden sayılır pasta börek yapmasam da olur
ohhh ellerine sağlık canımdinlen biraz
yabancı değillermiş asıl onlara yapacan başkası yemesin donutun tarifini vermedin
sanırım şu sitedeki tarifti yaptığım.
***DONUT TARIFI (DONATS) *** - RESIMLI PASTA KEK KURABIYE YAS PASTA HAMUR ISI SERBETLI TATLI SÜTLÜ TATLI YEMEK SALATA POGACA BÖREK CÖREK KÖFTE KAHVALTILIK ZEYTINYAGLILAR YÖRESEL TARIFLER KOLAY VE PRATIK TARIFLER - Blogcu
bakın bu da benim geçenlerde yaptığım donut :) eşimle film izlerken canım çekti adını bilmiyordum eşim o donuts dedi ben de netten aradım yaptım oldu
ehh ben sana ne diyeyim akşam akşam yaptıracan bana bunu
abbbooooo herkesi mi temizlik yapıooo ben de anca bitiridimmm öldümmmm
oooh ben çookkkkktan yaptım yazlık-kışlık transferiiii
kadınalrın çilesi ne çok beeee
ayyy ortalık çok dağıldııııııııı oturup ağlıycam şimdiiiii nasıl toplanır buralaarrr:84::84::84:
ayyy kızlar benim karın ağrım başladı ve akıntımda var halammı geliyor acaba,öyle bir his var içimde,ama daha batıma 10 gün var yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?