Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam sekerler bende geldım nabersınız ne var ne yok.benım cınlerım tepemde valla sınır oldum kocama yarında doktora gıdıcem uyuz olunca bosveresım var

hoşgeldin tatlımm

ama sen doktora kendin için gidiceksin kocan için değil niye boşverecekmişsin bakalımmm

selam sekerler bende geldım nabersınız ne var ne yok.benım cınlerım tepemde valla sınır oldum kocama yarında doktora gıdıcem uyuz olunca bosveresım var
a.s canım hg kocana sinir olman 2 gün sonra geçer pişman olursun o senin kocan arasıra olur öyle şeyler

tabi tatlım erken yumurtlama olmuştur belki ama sen sakın çalışmaları bırakma ay sonuna kadar
pembig sizler anlatırken aklımda kalmıs uzayan yumurta akı gibi uzuyor onu görünce direk eşimle halvete girdik düşünsene normalde geç saatlerde gelen kocişko o gün bi eve uğrim demiş bu bir tesadüfmü anlamadım ondan sonra hiç uzayan bişi gelmedi benden ama şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor yürüken zorlanıyorum gögüslerimin ucu sızlıyor bu nedendir hayatım yaaa:44:

hoşgeldin tatlımm

ama sen doktora kendin için gidiceksin kocan için değil niye boşverecekmişsin bakalımmm

bazen gercekten uyuz oluyorum.gercı uyuz olmayan da varmıdır bılmıyorum ama bazen 3, 5 kurusun hesapını yapıyor korkuyorum bu adam gıtgıde pıntılesıyormu dıyehele bu ay hepden geldıler herseye olmasa ne olur dıyor.zaten hormonsal nedenlerden dolayı gergınım hıc alttan alamıyorum ıyıcene ortaam gerılıyor

tatlım akıntıya da fazla takılma ama senin tarif ettiğin yumurta çatladıktan sonra gelen akıntıya benziyor, inşallah öyleyse kısmet olacak ya gelmiş işte kocan deriz.. ama soğan kürü yapıyorsun ya canım iltihap falan da atıyor olabilirsin o akıntı ondan da olmuş olabilir

azından bal damlıyor aşkitom

valla aşkitom ne yalan söyliyim bu ay en çok sana güveniyorum

canım aynen dediğin gibi uyuz olmayanımız var mı acaba, arada boğazlamak gelmiyor değil içimden yanii.. ama hepimiz insanız işte hepimizin bazen çekilmeyen yanları oluyor evlilikte böyle bişey işte her haliyle kabullenebilmek..
sen yarın git doktoruna sonra kocanla aşkınız depreşir ahh kşeke gitseydim dersin

evet gıdıyım doktorumu ozledım.bıraz sohbet eder acılırım :)))ama ben bunun acısını cıkarırım ondan bırgun :))))

ooooooh bitti çok şükür

bir tek ütüm kaldıı

ütü dediğimde öyle korkulacak bişey değil canım
hepi topu yaklaşık 20 gömlek, 25-30 tshirt, 7-8 pantalon, çamaşırlar, havlular vs.

abbooo allah kolaylık versin

ben geldimmmmm ohh işim bitti yemegimde hazır dusumuda aldımm.bundan iyisi şamda kayısıı(bu lafıda hiç anlamadım gitti)

canım hoşgeldin gözünaydın valla şamda kayısı yetişmezya

bayaa azaldı şekerim yarın temizlenirim sanırım

sabahlar olmasın

evet canım cuma 7. günüm başlıcam

iyi okuyun adet bitiminden 7 gün sonra adetin 7. günü değil

slm kızlarrrrrrr ben geldim ohhh allaha şükür banım kalktı...konu dısı yazmaktan banlamıslar beni ben bilmiyordum ama sizleri bu süre zarfında hepppp okudum ama siz beni göremediniz slmlarrrrrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldin özledik valla

bi defa benim başıma da gelmişti

yok boşverme onlar bazen uyuz olabiliyor hatta uyuz ötesi ama seviyoz işte napak

söylemem onları açıklamak için daha erken

:18::18:kimler acaba benim olmadığım kesin

ah canım ahhh ben bu soğan kürünü keşke daha önce yapsaymısım buraya bende soğan kürü kullandıktan sonra değişmeleri anlatacağım bugün soğan küründe 7.günüm
soğan kürüne basladığım ilk gün çamasırıma 2 damla sapsarı açık sarı akıntı gelmişti
ikinci gün aKINTI YOK
3.GÜN AKINTI YOK (ve kafamda acaba ben bu soğan kürünü boşunamı yapıyorum akıntım felan gelmiyor düşünceleri geçiyor )
4.günü pazardan gelirken allah allah sanki bacaklarım açıldı gibi oldu benden bişeyler geliyor ama yolda yürüyorum evet bişi düştü hissettim soğan küründen dolayı yeniden adet oldum sandım eve geldim çamasrıma bakınca çokkkk afedersiniz bilgi amaçlı yazıyorum kusura bakmayın nolurr hani yağlı beyaz beynir olurya benden kalın yağlı beynir kıvamında kutu kadar bişey gelmişti şokkk oldum
soğan küründe 5.günüm sanki 5 aylık hamileyim sol kasığım adete çoçuk tekmeler gibi dısardan insanların görebileceği gibi atıyor seyriyor
6.günüm hafif akıntılar ve sürekli kasıklarımda seyirmeler o kadar çok yoğunki anlatamam kasıklarımda bişiler oluyor bunu hissediyorum ama ney
bugün 7.günüm soğan küründen ilk günden beri çok sık idrara çıkıyorum cildim daha bir güzelleşti sanki kendimi daha bir beğenmeye basladım gelişmeler bunlar kızlar evet bu soğan benim içimde bişileri tamir ediyor haziranda işe yarayıp yaramadığını görücez heee bu arada benim şeyim yanıyor ara sıra sanki soğan suyu içmiyıorumda orama sürmüş gibi yorumları alayım lütfen

herkese oyle oluyo canım umıt ıste ama nedense ben de senden umıtlıyım bu ay ıcımden oyle gecıyor.herhangı bır belırtın varmı:)))

farklı bi belirti yok sanırım..
klasik adet belirtileri..
göğüslerim acayip şişti..
birde karnımın içinde hafif hafif bir sancı var gibi...
tabi dediğim gibi bunlar zaten adet belirtileri..
ama unutmamakta lazım adet ve bebek aynı belirtileri veriyor..

bu arada benimde ateşim 3 gündür sabitlendi.36.6 da..
hadi bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…