- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.021
selam sekerler bende geldım nabersınız ne var ne yok.benım cınlerım tepemde valla sınır oldum kocama yarında doktora gıdıcem uyuz olunca bosveresım var
gelecek ay temiz mi çıkcam hamile mi çıkcam
yani temiz çıkmak için gelecek ayı beklemem gerek yok cumartesi belli olcak da ondan didimm
olabilir dimiiiiiiii ayyyyy insallah hayırlısı ile ....belki erken çatlamıştır bebişiimm
olabilir dimiiiiiiii ayyyyy insallah hayırlısı ile ....
a.s canım hg kocana sinir olman 2 gün sonra geçer pişman olursun o senin kocan arasıra olur öyle şeylerselam sekerler bende geldım nabersınız ne var ne yok.benım cınlerım tepemde valla sınır oldum kocama yarında doktora gıdıcem uyuz olunca bosveresım var
pembig sizler anlatırken aklımda kalmıs uzayan yumurta akı gibi uzuyor onu görünce direk eşimle halvete girdik düşünsene normalde geç saatlerde gelen kocişko o gün bi eve uğrim demiş bu bir tesadüfmü anlamadım ondan sonra hiç uzayan bişi gelmedi benden ama şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor yürüken zorlanıyorum gögüslerimin ucu sızlıyor bu nedendir hayatım yaaa:44:tabi tatlım erken yumurtlama olmuştur belki ama sen sakın çalışmaları bırakma ay sonuna kadar
tülaayy geçen ay filizi transfer ettik bu ay da pasimle seni edicezzzzzz biliyoruummmm
hoşgeldin tatlımm
ama sen doktora kendin için gidiceksin kocan için değil niye boşverecekmişsin bakalımmm
a.s canım hg kocana sinir olman 2 gün sonra geçer pişman olursun o senin kocan arasıra olur öyle şeyler
pembig sizler anlatırken aklımda kalmıs uzayan yumurta akı gibi uzuyor onu görünce direk eşimle halvete girdik düşünsene normalde geç saatlerde gelen kocişko o gün bi eve uğrim demiş bu bir tesadüfmü anlamadım ondan sonra hiç uzayan bişi gelmedi benden ama şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor yürüken zorlanıyorum gögüslerimin ucu sızlıyor bu nedendir hayatım yaaa:44:
siz benim bu ayki garantilerimsiniz bir de hamile olduğundan şüphelendiklerim var
ayyyy gelecek ay da ben transfer olcam inşallahhhhhh 24 haziranda patlatıcam bombayııı
azından bal damlıyor aşkitom
azından bal damlıyor aşkitom
bazen gercekten uyuz oluyorum.gercı uyuz olmayan da varmıdır bılmıyorum amabazen 3, 5 kurusun hesapını yapıyor korkuyorum bu adam gıtgıde pıntılesıyormu dıye hele bu ay hepden geldıler herseye olmasa ne olur dıyor.zaten hormonsal nedenlerden dolayı gergınım hıc alttan alamıyorum ıyıcene ortaam gerılıyor
a.s canım hg kocana sinir olman 2 gün sonra geçer pişman olursun o senin kocan arasıra olur öyle şeyler)
bızım aramamızda cok nadır oluyor aslında oluncada cok kırılıyorum
evet aşkitom ay sonunda bomba senden..
kız kim bu şüphelendiklerin:26::26:
valla aşkitom ne yalan söyliyim bu ay en çok sana güveniyorum
canım aynen dediğin gibi uyuz olmayanımız var mı acaba, arada boğazlamak gelmiyor değil içimden yanii.. ama hepimiz insanız işte hepimizin bazen çekilmeyen yanları oluyor evlilikte böyle bişey işte her haliyle kabullenebilmek..
sen yarın git doktoruna sonra kocanla aşkınız depreşir ahh kşeke gitseydim dersin
benimde içeme hamileyim gibi doguyo ama alllah bilir.inanırmısın görürsün bak.sende gelecek ay temiz çıkıcın.eminimm.görürsünn.
kız benımde bi tarafım oldu diyor..
ama bi tarafım çok kapılma hazırlıklı ol diyor...:26:
benımde ıcımden bır hıs sen bu ay pacayı kurtardın dıyor nedense :))
ooooooh bitti çok şükür
bir tek ütüm kaldıı
ütü dediğimde öyle korkulacak bişey değil canım
hepi topu yaklaşık 20 gömlek, 25-30 tshirt, 7-8 pantalon, çamaşırlar, havlular vs.
ben geldimmmmm ohh işim bitti yemegimde hazır dusumuda aldımm.bundan iyisi şamda kayısıı(bu lafıda hiç anlamadım gitti)
bayaa azaldı şekerim yarın temizlenirim sanırım
evet canım cuma 7. günüm başlıcam
slm kızlarrrrrrr ben geldim ohhh allaha şükür banım kalktı...konu dısı yazmaktan banlamıslar beni ben bilmiyordum ama sizleri bu süre zarfında hepppp okudum ama siz beni göremediniz slmlarrrrrrrrrrrrrrr
kızçeler ben size birşey sormak istiyorum yumurtlama günlerim 23 mayısta baslıyordu 22 mayısta idrarımı yaparken bişey uzadığını gördüm elimle çektim çektikçe uzuyordu sonra eşimde o gün nedense benim yanıma 1 saatliğine uğramıs ( normalde hiç yapmaz) bende tuvalette onu görünce adamı tuttuğum gibi yatak odasına soktum oldu walla sizce o ne demek ama hesaplarıma göre 28 mayısta çatlıyacaktım gariiiiiii :):):):):):):
selam sekerler bende geldım nabersınız ne var ne yok.benım cınlerım tepemde valla sınır oldum kocama yarında doktora gıdıcem uyuz olunca bosveresım var
söylememonları açıklamak için daha erken
ah canım ahhh ben bu soğan kürünü keşke daha önce yapsaymısım buraya bende soğan kürü kullandıktan sonra değişmeleri anlatacağım bugün soğan küründe 7.günümtatlım akıntıya da fazla takılma ama senin tarif ettiğin yumurta çatladıktan sonra gelen akıntıya benziyor, inşallah öyleyse kısmet olacak ya gelmiş işte kocan deriz.. ama soğan kürü yapıyorsun ya canım iltihap falan da atıyor olabilirsin o akıntı ondan da olmuş olabilir
herkese oyle oluyo canım umıt ıste ama nedense ben de senden umıtlıyım bu ay ıcımden oyle gecıyor.herhangı bır belırtın varmı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?