Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bende tam tersi hapşuruncaa adet olurum ben.teyzemde ayni benim gibi.hapşurmaktan korkuyorumm:18::18:

aman napalım başka türlü zaman geçmeyecek..
oylemi boylemi derken günler gelip geçecek...

bende bi erken gebelik testi alıp yapsammı yarın sabah acaba..
yumurtlamadan sonra 12. gün oluyor yarın:26::26::26:

aman napalım başka türlü zaman geçmeyecek..
oylemi boylemi derken günler gelip geçecek...

bende bi erken gebelik testi alıp yapsammı yarın sabah acaba..
yumurtlamadan sonra 12. gün oluyor yarın:26::26::26:

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sakın ha sakın yapmaa

kızlar merhaba,ben 5+3 haftalık gebeyim ama maalesef dün kanamam başladı.bugün de dr.a gittim kese görülmedi yarın bir daha gideceğim maalesef ikinci kez aynı haftada bebeğimi kaybediyorum.benim size bir tavsiyem var ne kadar inanırsınız bilmem ama ben bir hocaya gittim.bana dedi ki;büyü yapılmış çocuğun olmasın,hep hasta ol,kocanla kavga et ayrıl kocandan diye...ve ben kocamla olur olmadık şeylerde didişiyorduk ve bana muska yaptı salı günü.3-4kez gelmem lazım halletmem için dedi.sizlere tavsiye ediyorum,bildiğiniz biri varsa mutlaka gidin.tıp açısından hiçbir sorunum yok ne benm ne de eşimin.tabiiii eğer inanıyorsanız gidin kızlar.

canım geçmiş olsun..
inşallah bebeğin seninle kalır....

canım çok üzüldümm çok geçmiş olsunnn.. inaşallah yarın güzel haber alırsın belki bişey olmaz bebeğinee
olursa da veren allah alan allah ne diyebiliriz kii...

hayırlısı olur i,şalalh canim.ben önce ALLAha AMA bazende böyle şeylere inanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…