- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.401
bende çok hapşırıyordum daha önceki hamilelğimde..
dünde iki kere hapşırdım
aha dedim işte tamam bu iş...
bende tam tersi hapşuruncaa adet olurum ben.teyzemde ayni benim gibi.hapşurmaktan korkuyorumm:18::18:
aman napalım başka türlü zaman geçmeyecek..
oylemi boylemi derken günler gelip geçecek...
bende bi erken gebelik testi alıp yapsammı yarın sabah acaba..
yumurtlamadan sonra 12. gün oluyor yarın:26::26::26:
aman napalım başka türlü zaman geçmeyecek..
oylemi boylemi derken günler gelip geçecek...
bende bi erken gebelik testi alıp yapsammı yarın sabah acaba..
yumurtlamadan sonra 12. gün oluyor yarın:26::26::26:
aman yada şuanda vazgeçtim....
erken testler kandırıkçı oluyor
ben adet olacağımı bağırsak fonksiyonlarımdan anlıyorum
hep 1-2 gün öncesi cırcır olurum
anaa ben 3 gündür gecleri birden cır cır oluyomm.sabah gecip kabıza dönüyooo
yapma tatlım bence dee
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsakın ha sakın yapmaa
sizee çok ayık bi elirti söylüycem ama utanıyomm:78:
sizee çok ayık bi elirti söylüycem ama utanıyomm:78:
selam kızlar
kızlar merhaba,ben 5+3 haftalık gebeyim ama maalesef dün kanamam başladı.bugün de dr.a gittim kese görülmedi yarın bir daha gideceğim maalesef ikinci kez aynı haftada bebeğimi kaybediyorum.benim size bir tavsiyem var ne kadar inanırsınız bilmem ama ben bir hocaya gittim.bana dedi ki;büyü yapılmış çocuğun olmasın,hep hasta ol,kocanla kavga et ayrıl kocandan diye...ve ben kocamla olur olmadık şeylerde didişiyorduk ve bana muska yaptı salı günü.3-4kez gelmem lazım halletmem için dedi.sizlere tavsiye ediyorum,bildiğiniz biri varsa mutlaka gidin.tıp açısından hiçbir sorunum yok ne benm ne de eşimin.tabiiii eğer inanıyorsanız gidin kızlar.
kızlar merhaba,ben 5+3 haftalık gebeyim ama maalesef dün kanamam başladı.bugün de dr.a gittim kese görülmedi yarın bir daha gideceğim maalesef ikinci kez aynı haftada bebeğimi kaybediyorum.benim size bir tavsiyem var ne kadar inanırsınız bilmem ama ben bir hocaya gittim.bana dedi ki;büyü yapılmış çocuğun olmasın,hep hasta ol,kocanla kavga et ayrıl kocandan diye...ve ben kocamla olur olmadık şeylerde didişiyorduk ve bana muska yaptı salı günü.3-4kez gelmem lazım halletmem için dedi.sizlere tavsiye ediyorum,bildiğiniz biri varsa mutlaka gidin.tıp açısından hiçbir sorunum yok ne benm ne de eşimin.tabiiii eğer inanıyorsanız gidin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?