- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.541
kızzz nolcakkk beee şaka yapıyombenhakkaten doğru söylüyon gıı hiç öyle düşünmemiştim hazır açık duruyo yaahaklısın kızzz...:44:
karanfilim bence sen 1 hafta bekleme cumartesi tekrarla kan testini hamileysen 2ye katlaması lazım biliyosun
karanfilim bence sen 1 hafta bekleme cumartesi tekrarla kan testini hamileysen 2ye katlaması lazım biliyosun
deryacım ben dün kan testi yaptım bugün gittim doktor hamile olabilirsin dedi 5.13 çıktı:44:
eşim yarına randevu almış düşük müşük dediniz ya belki öyledir diye bi kontrol ettirelim dedik bir de benim iltihap için doktor fitil ve antibiyotik vermişti.onu kullanmamın sakıncası var mı diye sorcaz
kızzz nolcakkk beee şaka yapıyomben
karanfil hamilemiiiiiiiiiii
iyi yapmış tatlım bakalım ne diycek doktor.. inşallah bebişin seninlediirrr
kız deryoooooşşşşşşş görüyomusun bakkkk neler oluyor hayattaaa
kızlar hatırlıyor musunuz geçen bi arkadaşımdan bahsetmiştim.
kaç defa beta hcg vermiş ama hep ya 1 ya da 0 çıkmış.
ayın 31 inde gitmiş 0 çıkmış
diğer ayın 21 inde gitmiş yani 20 gün sonra değeri 13 binlerde çıkmış yani 6 haftalık bebek
hatta sonuçlarını kendi gözümle gördüm
hani demiştim ya bildiğiniz herşeyi unutcaksınız diye aha unutun işte..
ben de şüphelendim arkadaşım böyle anlatınca bana dedi senin de değerin 1 çıkmıştı bence hamilesin dedi. ben de dedim adet oldum. ben de olmuştum dedi. ama biraz daha kısa sürmüş. benimki de kısa sürdü bu ay ama adam akıllı geldi parçalar filan.
o öyle diyince ben de şüphelendim aile hekimliğine gittim kan verdim. bir sürü antibiyotik ve vajinal hap kullancam ya o yüzden. bugün gittim ve sonucu aldım.
doktor cevaba baktı güldü hamile de olabilirsin olmaya da bilirsin dedi 1 hafta sonra gel bi daha test yapalım dedi
5.13
Ezgiiiiiiiiiiiiiii babikim nerdesinnnnn ??????
yok canım şaka ama yine de doğru ama dayanımıyom sizsiz napcam:84: değilse ben bu siteye üye olmadan önce zil çalar çalmaz soluğu öğretmenler odasında alırdım şimdi çıkamıyorum laboratuardan
burdayım bitanemmmm
kız ben dee hamiş olmiyim yarında rahim filmi çektircem valla tırsıttı beni karanfilim:18:
kızzz şoklardayımmmm
bu kız bi de kıyamam adetimi elimle geciktirdim diyeee sızlanıyorduuu
ayy ınanamıyorummm
düzenli çalıştı mı onlar bu ayyy
senin adet söküldü dimiii???
ayy şaştım yaaaaaaakafam karıştııııııııııı
ayyy bilemedim kiiii geç döllenme belki deeee ayyyyy inanmıyorummmmm.adete 4 gün kalana kadar düzenli çalışmıştım ama geçen ay da öyle çalışmıştım
ama hesap ediyom kitap ediyom en son çalışma ayın 7 sinde oldu. o zaman bile tutsa değer daha fazla çıkmaz mıydı kimyasal olmasa bari...
evet söküldü ama bak karanfil de adet olduuuu
adete 4 gün kalana kadar düzenli çalışmıştım ama geçen ay da öyle çalışmıştım
ama hesap ediyom kitap ediyom en son çalışma ayın 7 sinde oldu. o zaman bile tutsa değer daha fazla çıkmaz mıydı kimyasal olmasa bari...
tatlım ben çok araştırdım bak döllenen yumurta rahme yerleşmeden hcg salgılanmıyormuş, yumurtanın döllnemesi ortalama 7-8 gün, rahme yerleşmesi de bir okadar, ama bazen bu yerleşme birkaç hafta sürebiliyormuş
şimdi bı de bunu takma kafana takıl işteee
karanfıl ben şoktayımmm bak ayşe'nin böyle çıkmıştı ilk değeriii
sen adet olmadın dimiiii
düzenli çalıştınız mı bu ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?